avatar uživatele

bohdanakralova4

off
JménoBohdana Kráľová
Věk25 let
BydlištěTrenčín
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky bohdanakralova4
plakát
Vlčí mládě
14. května 2017
další názory k seriálu

Teen Wolf

Myslela som si, že to bude nič moc, kedže to vysiela MTV, ale celkom ma to prekvapilo. Zaujímajú ma rôznorodé mytológie a div sa svete tvorcovia seriálu sa viac menej pridržiavajú "faktov". V prvá séria sa snaží vtiahnuť divákov do deja a každá nasledujúca séria má určitú tému. Na teen seriál je to celkom dobré. Najlepšia postava je jednoznačne Stiles :)

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Vzhůru ke hvězdám
14. května 2017
další názory k seriálu

Famous in Love

Kde začať, dej o ničom, postavy o ničom, scenár by napísalo lepšie aj 10 ročné dieťa... Strata času.

8 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
8 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
10 %
plakát
Chirurgové
14. května 2017
další názory k seriálu

Grey's Anatomy

Jednoznačne najlepší seriál spomedzi doktorských seriálov. Grey's sledujem už od začiatku a nemôžem tomuto seriálu vytknúť asi nič, sem tam mi Meredith lezie na nervy :D Je obdivuhodné, že sa tento seriál má už 13 sérii a stále si drží sledovanosť.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
17 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Noční směna
14. května 2017
další názory k seriálu

The Night Shift

Keď som si pozrela prvý diel, moc šancí som tomuto seriálu nedávala. Myslela som si, že to bude nejaký ďalší doktorský seriál, ktorý vydrží maximálne dve série. Po zhliadnutí prvej série ma príbeh seriálu celkom zaujal a bola som zvedavá čo sa bude diať ďalej. Tvorcovia seriálu dali dokopy celkom slušnú partiu postáv. Hlavná postava je dobre prepracovaná a páči sa mi ako sa tento seriál snaží poukázať na problematiku lekárov vo vojnových oblastiach a následne ich začlenenie do spoločnosti.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Vikingové
14. května 2017
další názory k seriálu

Vikings

Keď som sa dozvedela o Vikingoch, bola som nadšená. Za týždeň som mala pozreté všetky štyri série. Som nadšenec historických seriálov a severskej mytológie. Aj keď neviem či by sa Vikingovia dali nazvať historickým seriálom, nakoľko sa v seriáli vyskytujú určité historické nezrovnalosti a sú tam postavy, ktoré by museli mať minimálne dvesto rokov, aby sa navzájom stretli...Aj napriek týmto nedokonalostiam sa stále oplatí dať tomuto seriálu šancu.

13 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Sedmilhářky
14. května 2017
další názory k seriálu

Big Little Lies

Musím sa priznať, že zo začiatku ma to moc nezaujalo, ale po troch dieloch sa to začalo rozbiehať. Okrem iného, má táto miniséria hviezdne herecké obsadnie. Veľmi ma prekvapili aj deti, ktoré sa zhostili svojich úloh perfektne. Vo väčšine seriálov/filmov deti nepodávajú také dobré herecké výkony ako právo v tejto minisérii. Tiež je veľmi zaujímavé sledovať charaktery postáv a ich správanie. Určite sa oplatí pozrieť.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
3/3
123