avatar uživatele

ALF

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele ALF
plakát
Živí mrtví
12. listopadu 2010
další názory k seriálu

Zatim dobry

Jako milovnik filmu se zombie tematikou jsem nemohl vynechat ten to serial. Po prvnich dvou dilech jsem docela dobre naladen k dalsimu sledovani. Libi se mi ze prozatim se resi jen preziti lidi a zombiku je tam vic nez dost, naco se uz netesim je az se zacnou resit vztahove zalezitosti a po uvodnich dilech je jasne ze se resit budou cimz by se mohl serial dostat na uroven 90210. Pokud bude pokracovani i nadale hlavne o prezivani a zachrane lidstva ( i kdyz s mnozstvim nemrtvych asi nebude dostatecny genofond :-)) ) tak budu pokracovat ve sledovani. Snad me reseni vztahu neodradi jako u jinych serialu kdy tvurci naposledni chvili vztahy vyresili tak jsme mohl pokracovat ve sledovani :-)). Tot zatim vse.
2. Ajajaj obavam se ze tusim jak budou pokracovat vztahy hlavnich postav :-)) spousta z vas to urcite tusi taky zeee ;-). Myslim si ze v pristich dilech se bude resit rozsireni lidske populace.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
70 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
80 %
plakát
Dům loutek
9. listopadu 2009
další názory k seriálu

Prvni dily

Prozatim jsem z tohohle serilau skousnul prvni 3 dily vcetne neodvysilaneho pilotniho dilu ktery mel byt udajne prepracovan podle pozadavku studia jak hlasaly titulky. Takze po prvnich dvou ofiko dilech jsem celkem dobre naladen k dalsimu sledovani. Souhlasim s Martin297 ze Alfa (samec :_D) bude asi ustredni postavou kolem ktere se bude tocit dej nejedne epizody, ale nez me ukamenujete tak je to muj nazor poshlednuti 2/3 epizod ;_). Samozrejme ze nejustrednejsi a nejhlavnejsi postava je Echo. Tot odeme prozatim vse :_)

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
80 %
plakát
Bouře století
8. listopadu 2009
další názory k seriálu

111

Kingovu tvorbu miluju.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Boj o přežití
8. listopadu 2009
další názory k seriálu

90%

Jen za ruzne svacinky kterymi se Bear nacpava :_).
Jinak se mi tento serial libi protoze ukazuje veci a mista do kterych se vetsina ctenaru a navstevniku techto stranek nikdy nedostane:_).

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Lovci duchů
7. listopadu 2009
další názory k seriálu

Epizoda Changing Channels

Tehle epizode davam 100% uz dlouho jsem se tak nepobavil jako u tohohle dilu. Vtipnost byla sice trosku zkazena apokalyptickym koncem :_), ale o to prece v tomhle serialu jde :-). Nesouhlasim s nekterymi nazory ze tento dil byt vubec nemusel. Myslim ze Gabriel jeste do konce serky nejak zasahne ;-).

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 15 lidí
100 %