avatar uživatele

tinkaposty

off
JménoKristinka
Věk23 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky tinkaposty
plakát
Grimm
30. srpna 2015
další názory k seriálu

Pohádka

Na tenhle seriál jsem často viděla reklamy a říkala jsem si že by to mohlo být celkem dobrý ale nemohla jsem se dokopat k tomu abych si to pustila, jeden večer jsem hledala nějaký seriál na zabavení..našla jsem Grimm. Řekla jsem si že to můžu zkusit, nic moc jsem od toho nečekala. Když jsem si to pustila začalo to být zajímavé. Chytlo mě to tak že jsem byla asi do 3 hodin do rána vzhůru a pořád na to nadšeně koukala. Každá epizoda (skoro) je jiná, má jiný příběh a jiného Wesena. A ještě k tomu je to inspirované pohádkami bratří Grimmů, když mi došlo že první díl (pilot) je vlastně inspirovaný pohádkou Červená Karkulka nemohla jsem tomu uvěřit. Takže tenhle seriál je jeden z nejlepší "hororových" co jsem viděla. Hororový pohádky jsou super, dávám jim 100%!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Lovci duchů
30. srpna 2015
další názory k seriálu

Jak kdy

Abych to vzala do začátku..první 3 série jsem koukala na úplně každý díl, byla jsem skoro ohromená tím tématem nadpřirozena a hlavně různými příběhy které se odehrávaly v jednotlivých dílech. Do 6 série jsem koukala jenom na ty díly u kterých mě zaujal popis. Za ty epizody který jsem neviděla mi toho hodně uteklo. Celkem lituju toho co zajímavého jsem neviděla. Teď jsem na to asi 2 měsíce nekoukala a když sem se koukla na nějakej díl 6 série (nevím který to byl), s otevřenou pusou sem koukala že je to ještě zajímavější než sem si myslela. Ani nevim o kolik věcí jsem přišla díky tomu že jsem neviděla pár dílů, ale to mě nějak nezastavilo abych se na tenhle boží seriál přestala dívat. A teď jen doufám že ho ještě hodně dlouho nezruší abych se měla na co koukat. :D

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Hra o trůny
29. srpna 2015
další názory k seriálu

Styl

Game of Thrones je pro mě jeden z nejlepších seriálů co jsem kdy viděla. Když jsem koukala na první díl (možná druhý nebo třetí) a někoho popravovali čekala jsem zase takový ten záběr na něj a pak jen couvnutí aby nic nebylo vidět, v moment když mu tu hlavu usekli a bylo to perfektně vidět jsem otevřela pusu a tak dvakrát si to pustila znovu, protože jsem tomu nevěřila. Skvělý je jak ukazují i to co se děje v ostatních království a ne jen u Stark nebo Lannister (nechci skloňovat :D). Ale nejvíc se mi líbí to že ten seriál v podstatě říká "Je mi jedno kterou postavu máš rád/a stejně jí zabijeme".

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Scream
29. srpna 2015
další názory k seriálu

Napínavé

Na takovýhle seriál jsem čekala dlouho, jelikož mám ráda horory tak jsem byla ráda i za takový seriál. Moc se mi líbí že při každé dílu je to jako by ten vrah byl někdo jiný (aspoň tak to vidím já). Co se mi líbí nejvíc je to že skoro každý hrdina by mohl vyprávět svůj příběh..tím hlavně myslím Will, Audrey a Brooke. Jinak Scream mě překvapuje každou epizodu a doufám že to tak zůstane.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Předstírání
28. srpna 2015
další názory k seriálu

Zajímavý děj

Faking It jsem objevila náhodou, a za to jsem ráda. Ještě jsem nenašla seriál co by mě takhle bavil. Podle mě zaujme hlavně vztahem mezi Amy a Karmou který je opravdu nečekaný. Taky se mi hrozně líbilo tajemství Lauren které to podle mě ještě víc oživilo, a dává do toho nový příběh. Jen mi vadí vypípávaní sprostých slov. Jinak tenhle seriál bych doporučila úplně všem kterým se líbí seriály ze střední.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %