avatar uživatele

D-eniisek@seznam.cz

off
JménoDenisa
Věk
BydlištěOstrava
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky D-eniisek@seznam.cz
plakát
Upíří deníky
21. listopadu 2010
další názory k seriálu

...

Jako zapřísahlý fanoušek Twilight, jsem o tomhle nechtěla ani slyšet. Po Twilight jsem zkoukla True Blood a byl oto parádní. Pak jsem narazila na tohle. Krásný seriál. Nechápu lidi co to srovnávají s Twilight když knížky vyšly v roce 1992. Když už bych se zabývala kopírovaním z druhé strany :) Pořád se tam něco děje, Damonův humor je skvělý a Stefan jako parádní romantik, který ale jako Eda nedbá na tradice sexu po svatbě =D. A pak dokonalá Katherine, která všechno komplikuje. Režiser to má krásně promyšlené a fandím mu. Elena není naivní slečinka jako třeba Bella, není tak závislá na Stefanovi, a je svobodomyslená a nekouká na něj jak na modlu. Krásné flasbacky do minulosti a prostě super děj.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
62 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 21 lidí
100 %
plakát
Lovci duchů
21. listopadu 2010
další názory k seriálu

Super!

Skvělý seriál, začala jsem se dívat s nudy a fakt mě to zaujalo. Taková mnohem lepší verze Čarodějek v mužském provedení. Paráda. Super herci, Samovy schopnosti jsem si zamilovala a Deanovy hlášky jak by smet. Krásný nápad, dělat seriál na základě opravdových legend. Viděla jsem po konec 4. série, 5. se mi bbě hledá. Opravdu uchvacující :)

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Čarodějky
21. listopadu 2010
další názory k seriálu

Pěkné

Už jsem viděla všechny díly, občas kouknu na něco znovu, ale je to fakt pěkné :) S Colem nebo Leem jsem byla vážně spřízněná a jde vidět, že se seriál vyvíjí. Dost často umírali, to bych asi tak vytkla. Ale jinak je to pěkné, promyšlené.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
70 %
plakát
Sonny ve velkém světě
21. listopadu 2010
další názory k seriálu

Docela kravina ale...

Je to kravina, ale na zahnání nudy, nebo pro zasmání dobrý. Mám tam ráda Chada a tu jeho rádoby povrchnost. je to občas sranda, ale nic víc. A takhle to beru :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
40 %
plakát
Hannah Montana
20. listopadu 2010
další názory k seriálu

Co si myslím?

Kdysi to byl vážně seriál na zahnání nudy.První 2 série- hrůza. Nebylo tam nic moc co by mě zaujalo. Ale v 3. přišla určitá změna. Díly začaly nabírat nějaký směr a bylo pár scén, které se mi opravdu líbily a pár vtipů, kterým jsem se zasmála. 4. série je opravdu pěkná. Spoustu zvratů a scén, které jsou opravdu krásně udělané. Občas tam něco trapnýho padle, ale už to zdaleko pro mě nezpadá do nudých seriálů od Dysney. Myslím, že i když seriál začínal jako podprůměr šikovně se vytáhl. A nechápu lidi co viděli pár prvních dílů a hned hodnotí :)

53 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
47 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 15 lidí
90 %