avatar uživatele

Lucius

off
JménoLucie
Věk30 let
BydlištěVelká Británie
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Lucius
plakát
Glee
22. září 2012
další názory k seriálu

srdcovka

Glee, glee, glee. Nejprve mě na Glee zaujal samotný koncept. Středoškolský neoblíbený sbor přezpívává moderní i muzikálové písničky. Obvzvláště mám ráda jejich vystoupení na soutěžích. Originální písně, kterých jsme se dočkali ve druhé sérii, mě velice překvapili, ač jsem z nich v první chvíli nebyla zrovna nadšená. Kolikrát se mi hodně písniček líbí víc než v originále, popřípadě pokud už je mám oposlouchané, tak si je díky Glee zamiluju znova, o čemž vypovídá i můj playlist. Příběh občas trochu pokulhává a taky se všechny linky nemohou brát příliš vážně, někdy je to opravdu až moc přehnaně stupidní (:D). Co mi trochu vadí, je nerovnoměrně rozdělený čas jednotlivých postav. Samozřejmě musí tam být pár hlavních postav, ale na ty vedlejší by se rozhodně nemělo zapomínat, určitě by toho měli hodně co nabídnout. Co se týká castu, tak si nemůžu stěžovat, všechny postavy jsou víceméně originální a skvěle zahrané.

Obávala jsem se 4. série, kdy většina hlavních postav opustila Glee club, ale prozatím si až na pár maličkostí nemůžu stěžovat. Jen jsem zvědavá, jak vidí budoucnost seriálu, když se chtějí věnovat všem postavám i po maturitě. Pokaždé když někdo odejde, tak musí logicky na McKinley přijít někdo další a ten musí opět dostat nějakou linku, tak aby za chvilku neměli těch postav nějak moc, i když jak je znám, tak se jim po chvilce nebudou moc věnovat.

Každopádně já se na Glee nedívám ani tak kvůli příběhu, ale hlavně kvůli skvělým písním, kterými mě stále nepřestávají překvapovat. :)

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Dr. House
22. května 2012
další názory k seriálu

Legenda

House byl, je a vždycky bude legenda. Po celém světě si získal miliony diváků a já jsem pyšná, že jsem mohla být jedním z nich. Po celých 8. sérií mě nepřestával udivovat. Geniální, sarkastický, arogantní, egoistický, originální doktor, kterému ani za mák nezáleží na pacientech, no kdo by si ho nezamiloval? ;) A s koncem jsem taky nadmíru spokojená, myslím, že to bylo prostě typicky ,,Houseovské". A nesmím opomenout skvělého Hugh Laurieho, který se pro tu roli prostě narodil.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Pravá krev
9. února 2012
další názory k seriálu

Welcome to fangtasia!

Tak tohle je jeden z nejlepších a nejkvalitnějších seriálů poslední doby. Kdejaké upírské seriály či filmy nejsou True Blood ani po kotníky! Charakterizovala bych to pár slovy: Sex, krev, upíři, drogy, vraždy... Naprosto jedinečný seriál, který snad nemá chybu.

Kam se hrabou knížky! Četla jsem zatím 6 dílů a musím říct, že ač se mi hodně líbily, na seriál to rozhodně nemá. Skvělé efekty, úžasné prostředí, originální příběh, dokonalé obsazení, parádní atmosféra. To je True Blood. :)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
4. února 2012
další názory k seriálu

himym :)

To je moje srdeční záležitost :) Ve filmech a seriálech miluju flashbacky a tohle je pro mě jako stvořené. Je to v podstatě jeden velký flashback, do kterého se motají další a další. Líbí se mi propletenost příběhů, až mě to občas docela překvapuje, že je to až tak promyšlený. A přiznejme si, kdo by si nezamiloval postavu Barneyho? :)

70 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
70 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Kdo přežije
21. prosince 2011
další názory k seriálu

The tribe has spoken

Poprvé jsem viděla první 2 série asi před 10 lety, kdy to dávali v TV. Před necelým rokem jsem se k tomu vrátila a rozhodně nelituju. Všechny série jsem zkoukla jedním dechem.

Mám ráda tu různorodost destinací, i když to už se v posledních sezonách omezilo na South Pacific. Ale to mi nijak extra nevadí, stejně mám radši série odehrávající se někde na ostrovech než v nitrozemí.

A různorodost hráčů je neuvěřitelná. Od bezdomovce po milionáře, od 17 po 75 let, různé rasy, vyznání, ale samozřejmě také jiné druhy strategie či fyzické nadání.

Survivor má prostě všechno, co má dobrá reality show mít. :)

86 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
86 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
100 %