avatar uživatele

Veruuuu

off
JménoVerča
Věk32 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Veruuuu16@gmail.com
Názory uživatelky Veruuuu
plakát
Gilmorova děvčata
7. prosince 2012
další názory k seriálu

Můžu to sledovat pořád dokola

Gilmorky jsem si zamilovala už jako malá, bavily mě u něj především vtipné hlášky, kterými seriál jen srší. Všechny postavy mají svůj charakter - někteří obyvatelé Stars Hollow jsou poněkud praštění - ale to je to, co mám na Gilmorkách tak ráda, tu pozitivní energii.
Lorelai a Rory. Nedokážu říct, kterou z nich dvou mám radši. Na těch dvou jsem vždy milovala jejich pouto, nejsou ani jako matka s dcerou, ale spíš jako dvě nejlepší kamarádky. Kdo by tohle nechtěl?
Další postavu, kterou jsem si zamilovala, je Luke, všechny jeho scény s Lorelai opravdu stojí za to. Kdo se nezasměje, ten je asi z kamene. :)
I když někomu seriál může vadit svou velkou ukecaností, já to na něm naopak měla ráda.
V seriálu také vidíme Rory dospět, jak se vyvíjí a s ní se vyvíjí i její vztahy. Přes děckou lásku s Deanem, prvním jiskřivým vztahem s Jessem, kterého jsem měla chuť praštit, když odešel, po vážnou známost s Loganem - i když dopadla, jak dopadla...
A pak je tu Lorelai, které to sakra trvá, než si tu svou pravou lásku najde. Ale on tam byl celou tu dobu ho měla pod nosem, jsem šťastná, jak dopadl poslední díl, protože kdyby to tak neskončilo, asi by mě to hodně mrzelo, že by to své štěstí nenašla.
A poslední díl byl celkově hezká tečka, poplakala jsem si opakovaně, i když jsem přesně věděla co bude, ta dojemná chvilka, kdy se všichni loučí a co jsou pro sebe lidé někdy schopni udělat - ta slza k tomu prostě patří. :)
Co dodat, Gilmorky můžu vidět 1000x a pořád znovu, jeden z mých nejoblíbenějších.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
666 Park Avenue
5. prosince 2012
další názory k seriálu

Překvapení

Když jsem si pustila první díl 666, moc jsem toho nečekala. Mám ráda duchařinu a strašidelnost, tak jsem do toho šla. A hle, pro mě opravdu překvapení sezóny, jak moc mě ten seriál nadchl.
Ústřední dvojice je mi velmi sympatická a společně se mi líbí, tu lásku jim "žeru". A podle mě vynikající volba ústředního záporáka, už když se na herce podívám, vůbec se mi nelíbí.
V seriálu nás čeká zajímavá zápletka - co je vlastně Gavin zač, co vše se ukrývá v tajemném domě Drake a jak je s tím vším spojena Jane?

P.S.: Jen jsem teda občas kroutila hlavou, kam to pořád tak naivně leze.

EDIT: Zřejmě k tomu přispělo zrušení, ale co se dělo se seriálem později... Zničilo mi to mé prvotní kladné dojmy, konec mi přišel děsný... Z původních nadšených 80 % snižuji na 60 %.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
60 %
plakát
Sběratelé kostí
5. června 2012
další názory k seriálu

Kůstka a Booth

Seriál jsem poprvé viděla náhodou, když běžel na Primě. Jako fanouška kriminálek mě nadchl. Také hlavní hrdina agent Booth - nebo spíše jeho představitel patří k mým oblíbencům od dob Buffy. Ústřední dvojice se mi velice zalíbila - jiskření mezi nimi nepopiratelné. Charakter Kůstky je výborně napsaný a obstarává vtipné situace.
Líbí se mi originalita případů i další složení celého týmu. Je to zase něco nového a mezi kriminálkami se to dle mého názoru rozhodně neztratí. Nemůžu jinak, než dát 100%. Seriál se zařadil mezi mé srdeční záležitosti!

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
90 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Roseanne
5. června 2012
další názory k seriálu

Ne

Seriál mě nebavil, při výjimečně nudných chvílích jsem se na to v televizi vydržela podívat. Hlavní mínus pro mě byly strašně nesympatické postavy, které mi byly protivné... Takže tento seriál opravdu ne.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
20 %
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
5. června 2012
další názory k seriálu

To se něco povedlo!

Seriál jsem si zamilovala od začátku, po Přátelích další příjemný a vtipný seriál o partě kamarádů. Navíc se skvělou zápletkou - kdo je ta tajemná matka? Postavy seriálu jsou dobře vykreslené a všechny vždy určitě pobaví vtipálek Barney.

Dříve bych seriálu určitě dala víc procent než 80, ale s postupem času začal seriál upadat. Nyní nás čeká 8. série a my toho pořád moc nevíme. Takže jen doufám, že nám tu matku v následující sérii naservírují, protože přece jen už je to opravdu dlouho.
Navíc 7. série měla dle mého názoru hodně výplňových epizod, které mi tak vtipné nepřišly. Snad 8. nepřinese další zklamání.

93 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 15 lidí
80 %
plakát
Hotel Paradise
5. června 2012
další názory k seriálu

Kravina, ale...

stejně na to hledím každý večer. Přiznávám si, že to inteligentní pořad rozhodně není, ale vtáhl mě do dění a já se u něj rozčiluju, raduju atd.
Někteří soutěžící nemají tak úplně IQ tykve - někteří bohužel ano, ale stejně se na to dívat dá a dá se u toho pobavit. Je zajímavé pozorovat, jak se někteří lidé vybarví.
Výtka také směřuje k pravidlům, které tak úplně nedávají smysl - základní 10 totiž nemá šanci se v soutěži udržet...

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
30 %
plakát
Chirurgové
27. května 2012
další názory k seriálu

Nejde nezbožňovat

GA sleduju už dlouhou dobu a jednoznačně se zařadil do TOP seriálů a srdečních záležitostí.
- Každá postava má svůj vlastní charakter, dle mého si v nich tak můžeme najít někoho nám blízkého. Není zde jediná postava, kterou bych nesnášela nebo neměla vůbec ráda.
- Velmi důležitý prvek je pro mě v seriálu i hudba, která je zde zvolená na jedničku. Vždy úžasně dokresluje situace.
- Případy jsou vždy perfektně vymyšlené, Shonda ani v 8. sérii seriálu nezahálela a pořád přichází s něčím novým.
- Vždy ve mě probudí spoustu emocí, bohužel většinou pak potřebuju balíček kapesníků, ale řekněme si - umí tohle každý seriál?
- I když mi v seriálu chybí postavy, které jsem měla ráda, a finále 8. série mě v tomto ohledu zklamalo, určitě není seriál hoden zavrhnutí. S GA až do finále! Bude to pro mě smutné loučení...

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %