11. 5. 2013

Novinky CBS: Sarah Michelle Gellar i Chuck Lorre!

Novinky CBS: Sarah Michelle Gellar i Chuck Lorre!

Stanice CBS pokračuje v trendu posledních dnů a ještě před Upfronts oznamuje šest novinek, kterých se dočkáme v sezóně 2013/2014.

V seznamu nechybí bouřlivě probíraná komedie Crazy Ones se Sarah Michelle Gellar (Buffy, Ringer) a Robinem Williamsem ani drama IntelligenceJoshem Hollowayem a Marg Helgenberger.

Zelenou dostal také konspirační thriller od Jerryho Bruckheimera s názvem Hostages a sitcomy Mom (od tvůrce Big Bangu, Chucka Lorreho), The Millers a We Are Men.

Vypadá to, že komedie už jsou plně obsazené a že tedy nedošlo na Super Clyde. U dramat s největší pravděpodobností bude výběr ještě pokračovat, hodně se diskutuje o NCIS: RED a Beverly Hills Cop. Konečné slovo zatím nepadlo.

Krátké obsahy již vybraných seriálů zde:

DRAMA

Hostages

Toni Collette, v roli chirurgyně Ellen, je vržena do víru konspirace poté, co má operovat prezidenta Spojených států. Její rodina je vzata za rukojmí a je jen na Ellen, jestli budou propuštěni. Postaveno na izraelské předloze.

Seriál dostal rozšířenou objednávku na 15 epizod.

Intelligence

Příběh se točí kolem speciální jednotky z US Cyber Command, která byla vytvořena kvůli jednomu agentovi s velice speciální schopností – do mozku má integrovaný čip, díky kterému má přístup k celému elektromagnetickému spektru.

KOMEDIE

Crazy Ones

Reklamní agenturu řídí Simon (Robin Williams) a jeho dcera Sydney (Sarah MIchelle Gellar). Jejich vztah samozřejmě není úplně v pořádku.

Mom

Svobodná matka (Anna Faris) se snaží dát dohromady v Napa Valley.

The Millers

Čerstvě rozvedený muž se dostává z deště pod okap, když se k němu nastěhují jeho rodiče.

We Are Men (dříve Ex-Men)

Dvacátník Carter Thomas (Chris Smith) je u oltáře odkopnut budoucí manželkou. Poté se ubytuje v bytovém komplexu, kde se spřátelí se skupinou rozvedených třicátníků, kteří ho pak učí, proč některé vztahy nemají šanci. Carter ale pořád doufá, že získá lásku svého života zpět.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře9zobraz všech 9 příspěvků
Nikuska181

Nikuska181

Dám určite šancu The Crazy Ones, kvôli SMG, ďalej zaujalo aj Hostages a Intelligence. Mom ma až tak...
před 11 roky
Maarti

Maarti

Intelligence možná a Crazy Ones už kvůli SMG zkusim, tak doufám, že to nezrušej hned po první řadě :)
před 11 roky
Makushka

Makushka

Souhlasím. Ringer měl skvěle našlápnuto a dvojitá nálož Sarah byla pro mě to pravé ořechové, nemohla...
před 11 roky
Další články k tématu