21. 5. 2014

Trailery na novinky CW 2014/2015

Jsme v polovině. Dnes vám představíme novinky populární stanice CW. Můžeme se těšit mimo jiné na očekávaného Flashe!

Trailery na novinky CW 2014/2015

Dnešní článek bude velmi krátký. Stanice CW si pro nadcházející sezónu objednala pouze čtyři seriály. Z toho dva plánuje nasadit na podzim a dva půjdou až v midseason. Stanice pokračuje v trendu a nabízí svým fanouškům prozatím pouze trailery na své podzimní novinky, můžeme si tak rozebrat pouze dvě videa.

Stejně jako v minulých letech, tak i letos organizujeme velkou tipovačku KDO PŘEŽIJE. Všichni, kdo se dosud zúčastnili, musí uznat, že to minimálně všechno to rušení a obnovování zpestřilo. Vyhodnocení se nám trochu zaseklo, protože ještě není úplně znám osud všech seriálů, ale to nám nebrání pustit se do rozboru osudu těch nových.

V dnešním článku najdete tipy k novinkám stanice CW. Jsou zatím předběžné a ještě nad nimi budeme stejně jako vy párkrát přemýšlet (takže máme taky uzávěrku na konci prázdnin). Ale třeba vám náš pohled pomůže při rozhodování. Když už ne, tak minimálně ty trailery, co jsou v článku zahrnuty, by mohly…

The Flash

ragelly

ragelly: I love it! Sice je to spin-off Arrow, ale spíš mi to připomíná Smallville, který mi docela chybí. Pokud bych přivřela oko, tak (hlavně na začátku traileru) vidím Smallville skřížený se Supernatural (zabitá matka, zabitá snoubenka, to je fuk). Obsazení je sympatické, včetně hlavního hrdiny, teda až na tu holku z restaurace, totální Lana 2.0. Každopádně Flash má rozhodně potenciál vydržet dekádu. Myslím, že se tímto seriálem CW vrací ke svým úspěšným kořenům.

Tip: Jestli tohle neprodlouží, tak už se svět opravdu zbláznil.

Fruiko

Fruiko: Nevypadá to vůbec špatně, ale ten kluk, ale cast, co zrovna dochodil střední školu ve mně zrovna moc důvěry nevyvolává. Ale co bych od CWčka, chtěl, že?

Tip: Cool. Prodlouží.

Seraphine313

Seraphine313: Tady jsem mírně rozpolcen. Na jednu stranu věřím tomu, že seriál bude mít úspěch – na druhou stranu nejsem velký fanda toho, že je Flash mladý. Celkově mi ten seriál nesedí, jen ještě nevím v čem. Možná v přeplácanosti nerealistických fyzikálních pohybů a akcí? Možná.

Tip: V úterý v 8 jede Flash proti seriálu The Voice, NCIS a Selfie. Loni se na tomto místě dokázal prosadit The Originals, já osobně tipuji, že se to letos povede i Flashovi.

Jane the Virgin

ragelly

ragelly: Pořád se nechci vzdát svého zbožného přání na nalezení druhé Ugly Betty. Jane už se tomuto klenotu blíží trošku víc, než Cristela, ale pořád jsme na míle vzdálení požadovanému výsledku. Opravdu nechápu, co tímto seriálem CW sleduje. A ještě víc tápu v tom, zda tohle jen tak náhodou nebudou americké teenky hltat víc jak babičky žerou denní soapky.

Tip: Nemůžou prodloužit všechno a seriály v midseason vypadají slibněji, takže tipuju zrušení. Ale upřímně bych se nedivila, kdyby tento seriál prošel do další sezóny.

Fruiko

Fruiko: No z téhle 30 sekundové ukázky se dost blbě poznává jaké to bude.

Tip: Asi zruší.

Seraphine313

Seraphine313: Pánbíčku na nebíčku, je tohle možný? Doufal jsem, že Selfie bude letos to nejhorší, co mě ohledně trailerů potká. Tohle se tomu ale bez uzardění vyrovná.

Tip: Stejný timeslot jako u Scorpiona. Třeba se ale najde pár žen v domácnosti, které nezajímají mladí zpěváci, pohádkové mystery nebo tančení celebrit. Prozatím ale volím zrušení.

Jak to vypadá celkově

 
ragelly
Fruiko
Seraphine313
Výsledek
The Flash
Jane the Virgin
Celkem
1 prošel
1 neprošel

Tady jsme se stoprocentně shodli. Dva seriály přece jen nejsou taková věda, oba jsou navíc již nyní poměrně vyhraněné, především Flash je očekávaný budoucí hit. Novinky iZombie a The Messengers prozatím žádné video nemají.

Jít na tipovačku →

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře18zobraz všech 18 příspěvků
Nikuska181

Nikuska181

Flasha si určite pozriem, na to sa moc teším. A skúsim aj Jane the Virgin, aleaspoň pilot, že to je zač......
před 9 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

Flashe jsem zatím viděla jen prostřednictvím TBBT, takže nemám spin-offové předsudky ani mi neleze krkem věk...
před 9 roky
dagsoftware

dagsoftware

Flash - čakal som úplnú hovadinu, nakoniec prvá časť až tak tragická nebola, zatiaľ dám zrejme šancu aj...
před 9 roky
Další články k tématu