23. 9. 2014

Kdo se objeví ve Vánočním speciálu Doctora Who?

Kdo se objeví ve Vánočním speciálu Doctora Who?

Doctor Who se začíná připravovat na letošní Vánoce. Už jsme vás informovali, že existuje možnost, že právě o Vánocích Doktora opustí jeho společnice Clara. K tomu vám zatím nic nového neřekneme, ale prozradíme vám, na jaké herce se můžete těšit ve Vánočním speciálu.

Výroba speciální epizoda již začala a s novými herci na palubě slibuje, že půjde o nevšední dobrodružství. Největší hvězdou, která se má objevit je herec Nick Frost. Toho spíše než ze seriálů budete zdát díky filmovým rolím v komediích jako Soumrak mrtvých, Jednotka příliš rychlého nasazení nebo U konce světa.

Frost k tomu řekl:„Jsem nadšený, že jsem byl požádán, abych se jako host představil ve Vánočním speciálu Doctora Who. Jsem velký fanouškem seriálu. Čtení scénáře pro mě bylo hrozné, chtěl jsem si nacpat prsty do uší a křičet – Ne, spoilery! Každý den natáčení jsem v sobě musel umlčet výkřiky nadšeného fanouška.“

Není však jediným novým hercem, který se představí. Objeví se i Michael Troughton a jeho účast je o to zajímavější, že jeho otec, Patrick Troughton, hrál v původní sérii Doctor Who samotného (druhého) Doctora. Nyní tedy může pokračovat v otcových šlépějích.

Ani tím však obsazování nekončí, představí se také Natalie Gumede (Coronation Street), Faye Marsay (White Queen) a Nathan McMullen (Misfits).

Hlavní tvůrce Steven Moffat se nechal slyšet: „Frost (česky Mráz) na Vánoce – To přece dává smysl! Před několika lety jsem s Nickem pracoval na filmu o Tintinovi a mám opravdu radost, že se mi ho podařilo nalákat zpátky do televize na projížďku TARDIS.“

Vánoční speciál bude mít celosvětovou premiéru v době Vánoc. Epizodu napsal Steven Moffat a režie se ujal Paul Wilmshurst. Natáčení probíhá v Cardiffu, v BBC Wales Roath Lock Studios.

Aby nás herci trochu poškádlili, tak nechali po internetu kolovat jednu fotku z natáčení:


Co na nové hosty říkáte? Těšíte se na Vánoční epizodu? Co říkáte na vtípek s fotkou?

Líbilo se? Tak dej palec. Nebo plusko! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Dadulinka

Dadulinka

Miluju Vánoční speciály, jsou nezapomenutelné... :)
před 9 roky
Pajky

Pajky

I já se na něj těším, jsem zvědavej s čím letos přijdou :)
před 9 roky
Dadulinka

Dadulinka

Vždycky si říkám, že to už asi těžko trumfnou a další rok zase valím bulvy... :)
před 9 roky
Další články k tématu