18. 8. 2016

Podzim 2016 na Primě

Podzim 2016 na Primě

Do třetice nám svou podzimní nabídku představila skupina Prima. Ta jde spíše ve stopách ČT a sází především na svoje nové seriály a pořady, především na trio různorodých novinek. Ale dojde i na stálice, které se vrátí s novými epizodami a pokusí se udržet si svoje publikum.

Hlavní trojici podzimních novinek představuje kriminální minisérie Mordparta, již vysílající se cyklus mikrokomedií Jetelín a česká verze adrenalinové reality show Pevnost Boyard.

Vraždy, humor a soutěžení

Krimi není nikdy dost, proto si Prima pro letošní podzim připravila nové drama Mordparta. Dočkáme se celkem osmi uzavřených epizod, které se podle všeho budou snažit kráčet ve šlépějích severských kriminálek. V hlavních rolích se představí Jiří Bartoška, Markéta Plánková, Vojtěch Kotek a Pavel Batěk jako čtyřčlenný tým vyšetřovatelů a šéfa jim bude dělat Jiří Bábek.

Druhá novinka se už vysílá a jedná se o komediální Jetelín. Ten naše uživatele příliš neoslovil a jak plyne z Novinky pod lupou a vašich názorů, seriál zanechal smíšené pocity. A to nejen na našem webu, ale i u zbytku diváků. Po nemalém poklesu ve sledovanosti Prima stáhla Jetelín z vysílání a poslední díl bude odvysílán ve čtvrtek 18. srpna.

A třetí novou záležitostí bude česká Pevnost Boyard. Ta se inspiruje svou francouzskou předlohou, která se za ta léta dočkala už desítek celosvětových mutací. Moderování se ujme Libor Bouček a kromě něj dorazí i řada dalších českých celebrit.

Na stálice se nezapomnělo

Kromě novinek se zanedlouho vrátí i řada ostřílených klasik. Jan Kraus si bude od 31. srpna opět zvát hosty do Show Jana Krause, vařit se nás pokusí naučit Zdeněk Pohlreich v pořadu Teď vaří šéf! a aby toho nebylo málo, tak bude i dál kritizovat české restaurace v Ano, šéfe!

O loňských prázdninách se nám představil Přístav, který letos připluje s další sezónou. Návrat čeká i jarní novinku Ohnivý kuře, kterou bude na podzim doprovázet nová kuchařská show Ohnivý kuře: Pod pokličkou, v němž se budou odehrávat přátelská klání protichůdných dvojic.

Když máš v chalupě orchestrion… Pokud vám přes léto chyběla tradiční repríza komedie Chalupáři, v úterý 30. srpna usedněte k televizím a dopřejte si první epizodu. Výhledově se můžete těšit na nové krimi Polda, ve kterém se dva naprosto odlišní kolegové budou muset naučit spolupracovat a řešit případy.

Cool seriály

Nyní přejdeme k Primě Cool, která opět žije seriály. Čeští diváci dostanou příležitost poprvé spatřit nové moderátory motoristického pořadu Top Gear, a to už v úterý 30. srpna. Zanedlouho se začne vysílat šestá sezóna kultovního seriálu Živí mrtví a se sedmou řadou dorazí Námořní vyšetřovací služba L. A.

Představí se nám i trojice zahraničních novinek. Historické drama plné krve, boje a dobrodružství jménem Vikings na Coolu odvysílá hned první dvě série za sebou. Svou první řadu vytasí The Shannara Chronicles, nové fantasy od MTV, a diváky se pokusí najít i nepříliš úspěšný Minority Report.

Další prima seriály

I Prima love přispěje svou troškou do mlýna. Její diváci se mohou těšit na premiérovou 11. řadu lékařského seriálu Chirurgové, osmou a zároveň poslední sezónu divácky oblíbeného krimi Castle na zabití a Sherlock Holmes a Joan Watsonová se opět pustí do boje se zločinem v New Yorku ve čtvrté sérii detektivního dramatu Sherlock Holmes: Jak prosté.


Co říkáte na primácké podzimní menu? A která z našich stanic podle vás přišla s nejlepší nabídkou?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak si to nenech jen pro sebe! 
lukascoolarik

lukascoolarik

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře20zobraz všech 20 příspěvků
007.dany

007.dany

No na té Primě by se už asi něco vybrat dalo,ale žádná sláva to není a hlavně ten úplně posraný dabing je na...
před 7 roky
milosh

milosh

Boyard je srdcovka už od školkovských let, takže jasná volba. Snad se vydaří a nezklame.
před 7 roky
glitt.g

glitt.g

Na Boyard jsem taky zvědavá, sledovala jsem na Cool i ty novější francouzské díly se známými...
před 7 roky
Další články k tématu