12. 9. 2013

Článkaři tvrdí: Almost Human nemá u FOXu konkurenci!

Nová sezóna je téměř tady. Tento týden vám náš tým hlavních článkařů nabídne subjektivní názory na to, co stojí za to zařadit do watchlistu, a od čeho naopak dát rychle ruce pryč.

Sezóna 2013/2014 oficiálně začíná příští týden. Pokud stále ještě nevíte, zda si do svých watchlistů zařadit některou z novinek, třeba se vám bude hodit právě tato série článků, kterou pro vás připravilo sedm hlavních článkařů SerialZone.

Každý den vám přineseme odpovědi na tři jednoduché otázky. Co u jednotlivých televizních stanic bude podle nás stát za to vidět, před čím naopak schovat hlavu do písku, a na konec naše malá tipovačka, kterou novinku daná stanice zruší jako první.

Poprvé za tuto sérii článků se všech sedm redaktorů shodlo na jedné odpovědi. Tím pomyslným výhercem a velkým želízkem v ohni pro FOX se stává Almost Human. Po skončení Fringe (Hranice nemožného) se stanice pokusí zaplnit sci-fi díru a my věříme, že se s Almost Human trefí do černého. Na druhé straně osy se nachází komedie Dads, které většina z nás šanci nedá a na vrch toho tipujeme, že půjde jako první z kola ven.

Jaká je podle tebe nejlepší novinka na stanici FOX?

Fruiko
Almost Human. Na tohle se těším jak malý kluk na zmrzlinu. Roboti v budoucnosti. To prostě musí být boží.
ragelly
FOX je dle mého názoru stanicí, která letos nachystala absolutně nejhorší balík novinek. Když už je něco dobrého, zazdí to doprostřed sezóny. Za nejlepší novinku považuju v listopadu startující drama Almost Human. Trailer vypadal luxusně, roboti jsou pro mě zajímavé a neokoukané téma.
Furiant
Almost Human – Kriminálka v budoucnosti? Roboti? Novinka od tvůrců Fringe? Ano, ano, ano! Trailer vypadá bombasticky, herci jsou také vybráni dobře, takže… kdy už to začne?!
megawir
FOX je pověstný odstřelováním zajímavých projektů, tak snad stejně nedopadne i Almost Human, což je jedna z mála novinek, které se nemůžu dočkat. Pro mě černý kůň podzimu a kandidát na vícesezónní megahit.
Zdeněk Král
Almost Human — Atraktivní téma, blízká budoucnost, neomezené množství zápletek („krimi případy“). Připadá mi to trochu jako filmový Já, robot, resp. spíše knižní Ocelové jeskyně. A to zní velmi dobře.
allyska
Almost Human, jelikož se mi líbí interakce hlavního dua a celkově to má šťávu.
Seraphine313
Almost Human mě dostal už od prvních sekund traileru. Letošní sezóna FOXu není úplně zlá, ale Almost Human jasně vyčnívá a je to pro něj jen dobře. Po Touchi a The Following Fox přináší i potřetí (a už tradičně) exkluzivní novinku s top herci. Jen přemýšlím, co to bude příště, protože jí docházejí žánry – po mystery a hororu má teď sci-fi. Že bychom se další rok dočkali post-apo?

Jaká je podle tebe nejhorší novinka na stanici FOX?

Fruiko
Dads. Ale bylo to těžký rozhodování. FOX totiž má letos naobjednávaný samý… jak to říct slušně? Asi nijak. Sračky to jsou.
ragelly
Všechno ostatní kromě Almost Human? No dobře, pokud musím vybrat jeden seriál, tak volím jednoznačně Dads. Kravina na entou, herci, kteří mají svých patnáct minut slávy dávno za sebou, hrubé nevtipné scény… prostě a jednoduše jedna velká ztráta vašeho drahocenného času. Seriálu navíc nepřidává ani fakt, že už dávno před premiérou na něj lidé hází bobky kvůli tomu, že je prý přehnaně rasistický.
Furiant
Dads — Celkem by mě zajímalo, jestli se našel aspoň někdo, kdo se u traileru smál? Nudný, nezáživný a nevtipný pokus o komediální seriál. Takže tohle určitě ne, na to koukat nebudu…
megawir
Největší propadák z mého pohledu je rozhodně Surviving Jack, protože podobná rodinná dramata mi stačí v obyčejném životě, nepotřebuju je sledovat ještě na obrazovce. Zbytečný seriál.
Zdeněk Král
Dads — Samí velcí herci a velké herečky, ale bohužel ze žánru absurdní kýčovité komedie, která mě opravdu neláká. Doufám, že se pletu, pár dílů určitě zkusím, ale očekávám záchodový humor a podřadné vtípky.
allyska
Us & Them, není to vtipné, mezi hlavními hrdiny to nejiskří, ani kvůli Alexis Bledel si to nezapnu.
Seraphine313
Dads a Rake. Nevím, co vybrat jako horší, protože oba jsou to grcy a museli by mi platit, abych se na ně díval.

Co podle tebe zruší FOX zruší jako první?

Fruiko
Enlisted. Protože prostě bude první na ráně.
ragelly
Dads. Musí to být Dads. Tohle nemůže přežít dýl jako dva díly. I když to samé jsme si loni říkali o Neighbors a jak to dopadlo. Ale věřím, že takto hluboko Amíci neklesnou, aby tenhle seriál přežil. Vtipné pak bude, až ho po těch třech dílech nahradí novinkou Us and Them, která je jen o chlup lepší, takže tu pak zruší po čtyřech epkách… A pak místo toho raději dají opáčka New Girl.
Furiant
Dads – Jak jsem psal výše, je to tak špatné, že tohle FOX podle mě odpíská jako první. I když je možné, že Otce předběhne Brooklyn Nine-Nine… tenhle komediální blok FOXu se opravdu nezapíše do dějin.
megawir
První půjde Surviving Jack. Diváci na něj nebudou mít trpělivost ani nervy.
Zdeněk Král
Podivně znějící zápletka v Rake, nebo snad neatraktivní období 90. let v Surviving Jack? Oba náměty mi přijdou slabé, ale jako první zruší FOX Enlisted. Drama z prostředí US Army? Paráda. Ale podivná floridská komedie? Navíc „částečně autobiografická“? Nuh-uh…
allyska
Mám tušení, že první z kola půjde nějaká komedie a nejspíše to odnesou Dads.
Seraphine313
Stanice každý rok pravidelně obnovuje aspoň jednu svoji komedii (vážně, mrkněte do programu). Letos Fox hodila svůj komediální blok na úterý s oběma novinkami na začátek a vypadá to, že obě dostanou od konkurence pěkně na frak. V tomto prostředí je těžké se rozhodnout, vítězí ale větší nesympatie k Dads.

A co vy? Podělíte se o své odpovědi v komentářích?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak nás motivuj sdílením! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře11zobraz všech 11 příspěvků
Klik

Klik

Najlepšia novinka na Foxe je Almost human a Sleepy Hollow,ostané sú tak povediac pod čiarou. Ale určite...
před 10 roky
Nikuska181

Nikuska181

U Foxu jedine Almost Human a Sleepy Hollow.. Na komédie sa môžem vykašľať, je to nič moc a s mojím...
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

no dads přiznávám, není nic extra, pokud je zruší, mrzet mě to nebude, ale dívat se budu. whedonovi jsem...
před 10 roky
Další články k tématu