12. 3. 2016

Prison Break: Sara a Michael opět spolu

Prison Break: Sara a Michael opět spolu

Během noci bylo potvrzeno, že chystaný revival populárního seriálu Prison Break (Útěk z vězení) obohatí jeho první dáma. Herečka Sarah Wayne Callies oficiálně uzavřela smlouvu k účinkování v revivalu. Fanoušci se tak můžou těšit na její doktorku Saru Tancredi, která v původním dramatu byla romantickou známostí hlavního hrdiny.

Nová série začíná po Michaelově zdánlivé smrti. Sara už tragédii překonala, má svůj vlastní nový život, kdy vychovává své a Michaelovo dítě spolu s novým manželem. Když začnou najevo vycházet věci, které naznačují, že by Michael mohl být naživu, Sara se spojí s Lincolnem a společně naplánují ten největší útěk, jaký kdy v seriálu proběhl.

Hereččino obsazení není překvapivé. Už v lednu se mluvilo o tom, že by Sara měla být součástí příběhu. O měsíc později navíc byla obsazena role jejího nového manžela. Jde o jednu z hlavních postav, kterou si fanoušci žádali. Callies nedávno v rozhovoru uvedla, že producenti revivalu se snaží domluvit se studiem Universal, které produkuje její aktuální seriál Colony, aby herečka mohla účinkovat v obou projektech.

Zároveň bylo potvrzeno, že nový Prison Break se na Foxu objeví během sezóny 2016/17.

Líbilo se? Tak nebuď labuť a sdílej! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře10zobraz všech 10 příspěvků
Yellow

Yellow

Jsem asi jediná, ale Saru bych klidně oželela. Ale jasně, že tam ten její charakter kvůli Michaelovi nesmí...
před 8 roky
anetka555555

anetka555555

Bez ní by to nebylo ono :)
před 8 roky
liskulka.lida

liskulka.lida

Téda! Jeden z nejlepších seriálů! I když přiznávám, že poslední sérii jsem už nesledovala- nejlepší...
před 8 roky
Další články k tématu