avatar uživatele

l.e.n.a.88

off
JménoLenka
Věk26 let (Štír)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky l.e.n.a.88
plakát
Cizinka
26. ledna 2019
další názory k seriálu

Cizinka

Knižní adaptaci jsem sice nečetla, ale nebude k tomu daleko. Seriál mě nadchnul jak Skotskou krajinou tak obsazením postav, myslím že Sam Heughan a Caitriona Balfe se do svých rolí opravdu vžili a tím dokázali aby jste shlédli celý seriál bez mrknutí oka. Musím uznat, že tento seriál je opravdu skvělý originalitou i historií a tématika jako cestování v čase pojmuta úplně z jiné části, kdy nejde o to jen cestovat tam a zpět, ale opravdu cestovat a zůstat.

Z druhé strany ale můžu říct že první část seriálu bez jejich dcery mi připadala jak si více strhující a napínavá. Od té doby co Brianna prošla zpět skrze kameny za svou matkou, tak mi seriál připadá více citově zaměřená a pro mě tam tedy je méně akce, ale i tak nás čeká ještě spousta dalších hodin a věřím, že zvrat nás určitě nemine.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Černá listina
25. září 2018
další názory k seriálu

Překvapení ve velkém

Ze začátku jsem se dost vyhýbala tomu abych se podívala na tento seriál,ale když jsem se po dlouhé době neustálého hledání nového seriálu opět dostala k The Blacklist, dala jsem tomu šanci.

Už po prvním díle jsem si říkala, že jsem byla mimo, když jsem mu nedala šanci hned od začátku. Naprosto 100% jeden z nejlepších seriálů vůbec. Napětí od začátku do konce, neustále nové zvraty a překvapení. Nedokázala jsem se odtrhnout od obrazovky a čekat na další den a nový díl..... Prostě skvělý na plné čáře a můžu jen doporučit.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Da Vinciho démoni
30. dubna 2015
další názory k seriálu

Demons

Na Da Vinciho démony jsem narazila tady na Serialzone. Ze začátku mě zaujal především názvem, a tak jsem si řekla, že se na něj později podívám. Ani ne za měsíc začala premiéra první série na Prima Cool a já viděla konec 3. dílu (The Prisoner). Hned druhý den jsem si Da Vinciho démony začala stahovat a dívat se na něj. Nakonec mě naprosto zaujala originalita, styl, hlavní obsazení i neobvyklý námět seriálu natolik, že jsem se od něj prostě nemohla odtrhnout.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Dům loutek
7. srpna 2014
další názory k seriálu

Dollhouse

Lidské loutky? No, tak tomu říkám originální nápad. Podařilo se i hlavní obsazení postav, což se ne vždy povede. Eliz Dushku v roli Echo si vedla slibně, líbilo se mi, že ji neudělali dokonalou. Přestože byla nejslibnější loutka v domu přeci jen někdy potřebovala menší výpomoc. I loutky by měli mít své chyby. Jediné co bych vytkla tomuto seriálu je smrt Paula Ballarda. Přežít usmažení mozku způsobené loutkou (Alfou), která má v hlavě spoustu osobností a nakonec skončit s prostřelenou hlavou??? Takové práce aby zůstal naživu a nakonec tak jednoduchá smrt. Jinak seriál hodnotím dost pozitivně a doporučuji ho všem. 90% je zasloužené hodnocení.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Futurama
7. srpna 2014
další názory k seriálu

Futurama

Jeden z nejlepších animovaných seriálů vůbec. Nejenom, že se u něj nedá nudit, ale nepostrádá vtipný hlášky, originalitu ani super postavy. Bender se svou hláškou polibte mi můj naleštěnej zadek a neustálím popíjením alkoholu patří rozhodně mezi nejlepší animované postavy. Nejde jinak než dát 100 %.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Sběratelé kostí
6. srpna 2014
další názory k seriálu

Bones

Skvělý seriál, který mě dokázal zabavit i při těch nejnudnějších chvílích. Rozhodně se odlišuje od normálních krimi seriálů. Žádné používání počítačů nebo snad tabulí, tady se preferuje mozek a fakta. Jasně bez počítačů a té techniky se to neobejde, ale tak víte jak to myslím. Narazila jsem na něj asi jako většina v telce, tak jsem si řekla proč ne a začala jsem od první epizody. Jednotlivé díly jsou promyšlené do detailů a jde poznat, že režiséři rozhodně na ničem nešetřili.
Kůstka mě oslovila hned od začátku. Líbí se mi na ní, že se dokáže skvěle bránit a ne jednou už někomu nakopala pořádně zadek. Navíc to, jak dokáže poznat sebemenší detaily pouze z kostí je neuvěřitelné. S Boothem tvoří perfektní pár (chytrost X instinkt), jak se říká, protiklady se přitahují. Tenhle seriál rozhodně doporučuji.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %