avatar uživatele

Tery Vrba Štroch

off
JménoTery
Věk
Bydliště
Twitter@https://twitter.com/tstrochova
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Tery Vrba Štroch
plakát
Dabing Street
6. února 2018
další názory k seriálu

Nic moc.

Já absolutně nechápu, čemu se v tom seriálu mám jako smát? Končím třetím dílem a to ještě ne celým. Ostatně ani první a ani druhý díl jsem neviděla celý. Prostě to není moje gusto. Je otázka, jestli mám jiný smysl pro humor nebo se jedná o věc inteligence. Za sebe to považuji za "odpad" české scény. Ale proti gustu žádný dišputát.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
14 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
10 %
plakát
Trpaslík
8. února 2017
další názory k seriálu

Moje jediné přání - konec seriálu!

Po prvním dílu se zdálo, že by se mohlo jednat o celkem dobrý seriál. Leč satiru jsem v celém seriálu viděla jen jednou - nastrčení důchodci mezi žáky jasně naznačovali, jak bude fungovat inkluze...Možná ještě v prvním díle, když paní Šulcová uviděla černého Luďka a takový ten klasický český stereotyp, že "černí kradou". To ale vtipné vůbec nebylo.

Reálně jsem se za celou dobu nasmála jenom asi pětkrát. Když už to měl být komediální seriál, tak se mi to jeví dost málo. Já jsem si to přejmenovala na "Arabelu pro dospělé", ale Arabela je rozhodně zábavnější.

V poslední době mají naše české televize problém, že pilotní díly jejich seriálů bývají dost nevýrazné až nudné. Člověka má první díl nalákat na sledování dalších dílů, nikoliv odlákat na webové stránky, aby hned psali nízké hodnocení. Já už raději koukám i na druhý díl. Mnohdy rovnou na druhý. V Trpaslíkovi se mi jevil první díl celkem dobrý, konečně mě pilot nalákal na sledování dalších dílů. Plus geniální tah dát premiéru nejdřív na web. Celou dobu jsem si pak říkala, jak takový seriál může být ukončen. Poslední díl byla opravdová tragédie. Nechutná zombie, ze které je mi špatně ještě teď, vůbec nebyla vtipná - spíš naopak. Naprosto zbytečné. Komedie by se neměla změnit až v horor. Mám ráda černý humor, ale tohle teda vůbec humorné nebylo. Bylo to opravdu až nevkusné. Pořád jsem si říkala, že konec bude překvapivý s dědou, že jim vše ukáže. Ale nakonec to dopadlo úplně jinak. Takový konec bez konce... No nevím.

Pozitivně hodnotím výběr herců. V poslední době je dosazování herců dost bídné. V tomto případě se to celkem vydařilo. Tak uvidíme, s jakým novým komediálním seriálem přijde nějaká tv stanice příště. Prosím bez oživlých zombie manželek...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
40 %
plakát
Vinnetou
17. ledna 2017
další názory k seriálu

Nová verze

Série se mi líbí, i když charakter původního náčelníka kmene Apačů a jeho "bledého bratra" zásadně nový tvůrce změnil. Líbí se mi hlavně reálnější ztvárnění příběhu, i když původní verze je vhodnější pro děti. Každopádně to není taková hrůza, jakou jsem očekávala. Jsem zvědavá na třetí díl...

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Případy 1. oddělení
11. února 2016
další názory k seriálu

Luxusní seriál!

Všechno tady sedí - herecké obsazení, zajímavé příběhy, zajímavé postavy...Uvěřitelné chování všech, kdo se zde objevil. Najít zde chybičku? Tak asi ano, nic není dokonalé. Ale z české krimi tvorby rozhodně to nejlepší, co jsem kdy viděla! Snad bude i další série...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
V.I.P. vraždy
11. února 2016
další názory k seriálu

No...

...viděla jsem asi 10 minut jenom jednoho dílu, takže těžko hodnotit. Ale těch pár minut mi přišlo jako nekonečná nuda s pouhým tlacháním o ničem. Vůbec jsem nechápala o co jde. :/ I sebehorší německá kriminálka má alespoň nějakou kvalitu...Tohle bych ohodnotila jako "VIP odpad" :(

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
0 %
plakát
To je vražda, napsala
21. října 2015
další názory k seriálu

Vlezlá babka...

Po xxx-tém opakování v tv se s paní Fletcherové stala (pro mě) především "vlezlou babkou" zasahující do případů. Každý normální policista by ji poslal někam. Nevím. Některé kriminálky prostě nechápu. Zejména tuto, Vražedné pobřeží a nesmrtelného Walkera. :D

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
30 %
plakát
Show Leoše Mareše
28. září 2015
další názory k seriálu

Pár dílů...

Asi není úplně dobré hodnotit po pár dílech, ale na druhou stranu mě překvapilo, že mě pan Mareš s panem Hezuckým dokážou na rozdíl od pana Krause rozesmát. Zajímavě vymyšlená show. Myslím, že to má budoucnost. Zatím jsem nepochytila vulgarismus, tak snad se to nezmění. Trošku mi to sice připomíná "okopírování" talkshow Genzera se Suchánkem, ale tak třeba pánové objeví něco převratného :).

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %
plakát
Všechnopárty
28. září 2015
další názory k seriálu

Už to není ono...

Kdysi si pan Šíp zval hosty podle tématu - tedy všechny 3. Nyní ne. Potom mnohem častěji skáče hostům do řeči než dřív. Že by vliv pana Krause? :( Za mě stále nejlepší talkshow na českých obrazovkách, i když začíná uvadat jako pan Šíp. Asi by to chtělo změnu. Škoda, že nevydržela show Těžkého Pokondrů, ale dělat to live asi nebylo úplně ok.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
50 %
plakát
Show Jana Krause
28. září 2015
další názory k seriálu

Politická show...

Je bezva, že má pan Kraus politické názory, ale nemusí je cpát do své show. Pak mi nehorázně vadí, že hostům skáče do řečí dost často a dost nevhodně. Mluví víc než host. Začal to dělat i pan Šíp. Čímž obě talkshow značně trpí. Pan Kraus mi je ovšem mnohem nesympatičtější. Kdysi jsem jeho show měla ráda. Ale teď to jde od deseti k pěti. U těchto typu pořadů si chci odpočinout a ne řešit politiku. Líbí se mi ovšem jeho starty - stalo se. Ale i to začíná jít do klišé. Takže kvůli tomu všemu jen 10 %.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
10 %
plakát
Labyrint
15. září 2015
další názory k seriálu

Copak je to za detektiva?

Zatím jsem viděla jen 3 díly, takže těžko říci, co bude dál. Každopádně pan režisér Strach dělá čest svému příjmení. A já jsem zvědavá, kdy se po shlédnutí jeho kriminálek vyspím...Těším se na "normálnější" kriminálku, což bude asi až další série Případů prvního oddělení. Pokud nebudu hodnotit příběh, tak se mi nelíbí pouze (zatím) obsazení pana Donutila, který se do kriminálky vážně nehodí. Kdo se mi moc líbí je Jiří Langmajer a jeho parťák pan Majer. Můj hlavní podezřelý? Pořád přemýšlím, proč se tam objevuje ten kněz...A taky zatím nechápu příběh s mincemi, ale to se dozvíme v dalších dílech. Paní (nebo její muž) bude asi další oběť...Asi to dokoukám, ale pak budu potřebovat zřejmě silný prostředek na spaní. Horory moc nemusím.
Po 4. dílu je dle mého dalším podezřelým policista, kterého hraje Pavel Batěk. Jak střílel v té zastavárně, tak se mi zdálo, že pod tou kapucí je on. Hned na to záběr, jak je v mikině s kapucí při oficiálním vyšetřování. :)
Dodatek po 5. dílu - ten výbuch v kostele jsem absolutně nečekala, tím se jako podezřelý vylučuje farář. Zůstává ve hře policista, pak Kovářův tchán...

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
70 %
1/4
1234