avatar uživatele

Neltharion

off
JménoJan Malý
Věk31 let — narozeniny slaví za 8 měsíců (Kozoroh)
BydlištěPraha - Řepy
Twitter@JanMalyCZ
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/DeanMistrWincehster
Poznámka
Názory uživatele Neltharion
plakát
Supergirl
3. září 2015
další názory k seriálu

Milé překvapení

Tak musím říci, že od dob seriálu Smallville, uplynulo už pár let a ani jsem už nedoufal v to, že bude nějaký podobný seriál na tématiku Supermana ( teď Supergirl). Pilotní díl mě velice nadchnul a věřím, že tento seriál má budoucnost. Zatím podle prvního dílu to vypadá na to, že tvůrci vymysleli dobrý děj a obsazení se mi také líbí, až na to, že je Jimmy Olsen černý no, je to pro mě nezvyklé.

Proto dávám prozatím tomuto seriálu 100% , protože jsem skalní fanda Supermana a všeho okolo něj a po dlouhé době mám opět seriál, který podle mě stojí za to, aby se na něj lidi dívali.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
58 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %
plakát
Agenti S.H.I.E.L.D.
1. října 2013
další názory k seriálu

Hodně dobrý seriál. !

Tak i po několika epizodách,se mi tento seriál velice zamlouvá, jelikož je tam dosti dobré obsazení a hlavně se tam něco děje. Jestli to půjde tímto směrem i dál, tak budu nadmíru spokojený a věřím, že u tohoto seriálu vydržím dlouho, jelikož je to vážně úžasný seriál. :) Tak už jen zbývá doufat, že to bude mít jak dobré hodnocení, tak i sledovanost, aby jsme se dočkali víc než jedné série. :)

47 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
27 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 15 lidí
100 %
plakát
Revoluce
18. září 2012
další názory k seriálu

Luxusní pilot.

Tak jsem se konečně podíval na pilotní díl a musím říct, že mě to velice mile nadchlo. Moc jsem od toho nečekal, ale po shlédnutí pilotního dílu mě to navnadilo na to, abych se těšil na další epizody. To že tam žijí bez elektřiny je pro mě vítaná zápletka a jsem zvědav jak se tento seriál vyvrbý. Doufám že pozitivně a že to bude ve stejném duchu jako pilot. Za sebe tomu seriálu zatím dávám 100! :)

42 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
42 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %
plakát
Falling Skies
30. června 2012
další názory k seriálu

Nejlepší seriál

Tak tomuto seriálu mohu říct, že má velice dobré obsazení a přesně ten děj, který bych od nějakého seriálu očekával. Nejen že se tam odehrává doslovná hra o přežití s vetřelci z jiného světa, ale také se tam hlavní postava, učitel dějepisu Tom Mason, snaží ochránit své tři syny a zároveň musí provádět těžká rozhodnutí, aby byli všichni v pořádku.

Tento seriál mě vážně nadchnul a těším se, co si pro náš scénáristé připravili v dalších dílech. Za mě tomuto seriálu dávám 100%.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Lovci duchů
30. června 2012
další názory k seriálu

Luxusní seriál

Nikdy dříve mě nenapadlo, že mě bude bavit nějaký seriál zaměřený na lov duchů a nadpřirozených příšer, jako jsou například upíři či vlkodlaci. Ale seriál si mě získal nejen famózním obsazením herců Jensena (hrál také ve Smallville) a Jareda, ale samotnou příběhovou linií, kde se od samého začátku něco děje.

Mé hodnocení k tomuto seriálu je 90%, jelikož novější série také mají své mouchy, ale pořád se na to dá dívat. Takže mi nezbývá už jen říci : Ať už tu je ta osmá série. :)

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Hvězdná brána
30. června 2012
další názory k seriálu

Můj názor k Stargate SG1

Sice trochu opožděně, ale i tak sem dávám svůj názor k tomuto fantastickému seriálu.

Obsazení je tam delikátní jako i děj seriálu samotný. Konečně nějaký Sci-fi seriál, který mě fakt bavil od samého začátku až do konce.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Kurz sebeovládání
30. června 2012
další názory k seriálu

Můj názor k Anger Managment

Už jsem viděl obě epizody a musím říct, že hned v prvních minutách mi to trošku připomínalo Charlieho Harpera ze sitcomu Dva a půl chlapa.

To že zde Charlie hraje terapeuta, je velice milé zpestření a myslím si, že k němu tato role sedí, ale jak jsem koukal, tak by to nebyl Charlie, kdyby v posteli neměl nějakou babu :D.

Všem tento seriál doporučuji a doufám, že se udrží co nejdéle. Hlavně pro ty co mají rádi Charlieho Shneena bych tu zanechal vzkaz a to : Neprošvihni to !

Dávám tomu zatím 100% uvidím postupem času, jak se to vyvine a pak popřípadě snížím své procentuální hodnocení. :)

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %