avatar uživatele

xBlaise

off
JménoKatka
Věk33 let — narozeniny slaví za 11 měsíců (Blíženci)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky xBlaise
plakát
Přátelé
7. ledna 2012
další názory k seriálu

Klasika

Tento seriál je pro mě naprostou klasikou. :) Vyloženě se u něj bavím. Vždy když mám depku nebo špatnou náladu pustím si nějaký díl a končím po 20 minutách s úsměvem na rtech.

Výborné obsazení, skvělý humor, charaktery postav a postupné vyvíjení seriálu každou sérii nemůžu ocenit jinak než 100%.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Teorie velkého třesku
6. ledna 2012
další názory k seriálu

Průser... Nebo ne?!

Tak, abychom začali upřímně, hrůza. Pro mě naprosto nudný seriál, kde jsem zvládla asi tak prvních 7-8 dílů. Více by na mě bylo moc.

Partička "géniů" žijících na hromádce a naproti, přes chodbu, žije krásná dívka, z které jsou všichni paf... Hlášky, které z hl. postav občas vypadnou můžou být sice ze začátku vtipné, ale časem (kolem 5. epizody), už člověk celkem očekává a vtip se vytrácí. Takže kolem sedmé, osmé epizody vzdává.

Pro mě nuda. Takže z toho i to hodnocení vyplývá..

EDIT:

Tak nakonec jsem byla přesvědčena, abych shlédla více dílů, že to prý vůbec nuda není..

A světe div se, tento seriál si mě nakonec přece jen jako svého diváka získal. Postupně jsem se s postavami sžila a mám zatím dokoukány všechny odvysílané epizody. Seriál se pro mě stal příjemným odreágováním. Neposkakuju na židli a netrpělivě nečekám na další epizodu, ale ráda se na něj vždy podívám.

Pravda, první série se točily kolem skupinky geeků, řešila se fyzika a jejich neschopnost navázat vztahy. Časem se ale i takovéto postavy musí vyvíjet a seriál se pomalu přestává točit tolik kolem fyziky a svou pozornost upírá spíše na vztahy hlavních postav a na jejich vývoj. I tam se stále objevuje ale ten kouzelný vtip prvních sérií, jen se aplikuje v trochu jiné dimenzi. ;)

Seriál bych doporučila určitě nevzdávat na začátku, ale doukoukat aspoň první sérii, a potom se až rozhodnout co s ním. :) Třeba se rozhodnete seriál zahodit po pár dílech jako já, a to by vás mohlo mrzet! Přišli byste o hodně příjemné relaxace. Takže hodnocení jde jednoznačně nahoru.

10% --> 80%

32 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
26 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 34 lidí
80 %
plakát
Merlin
6. ledna 2012
další názory k seriálu

Legenda? Kdepak!

Jestli se někdo vrhne na seriál Merlin s očekáváním, že shlédne seriál pojednávající o starém Merlinovi, který se stará o prince a později krále Artuše. Seriál, který bude přesně podle legendy, tak ten se pořádně mýlí.

Merlin je fantasy seriál, který vypráví o mladém Merlinovi, který je panošem Artuše. Nenajdeme zde mnoho společných povahových rysů s postavami z legendy, a to je na tomto seriálu skvělé. Malý věkový rozdíl, drzost Merlina, panovačnost Artuše, to vše je dobrým základním kamenem pro vytvoření dobrého seriálu.

Dialogy mazi Artušem a Merlinem jsou vtipné, stejně jako zápletky jednotlivých částí. Vždy se těším na nové epizody, na to, co zase Merlin vyvede.

Vřele doporučuju všem, kteří se chtějí ponořit do světa fantasy, vtipu a zábavy v jednom (možná ve dvou, když počítáme Merlina i Artuše ;)).

82 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
82 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %
plakát
Agentura Jasno
6. ledna 2012
další názory k seriálu

Parádička

Tak pro mě naprosto geniální seriál. :)

Zábava, napětí, zábava, zábava a srandy kopec. Shawn je výborná hlavní postava s netradičními nápady (viz. dinosaurus) a věrný parťák Gus nemůže chybět. Celkově celý tým, Lessi, Juliet, Gus, šéfka a Shawn jsou dobře napsané postavy. Seriál překvapuje stále něčím novým a nečekaným a já osobně se u něj nenudím.

Získal si mě hned po pár prvních dílech. A zatím nepustil, možná se to některým bude zdát ujeté, ale pro mě, je to moje jednička, takže nemůžu jinak než 100%! =)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Chuck
6. ledna 2012
další názory k seriálu

No...

No tak když se tak koukám na ta slova chvály, tak nevím jestli mě neukamenujete. :-D Pro mě Chuck výborně začal, opravdu jsem první a druhou sérii shlédla s nadšením, pak bohužel, nevím sama proč, mě seriál postupně přestával bavit. Nevím jestli to bylo tím, že se Chuck postupně stával agentem a už nebyl "pouhým" prodavačem nebo celkově nápaditostí. Prostě Chuck mě jako diváka ztratil. Takže na začátku bych mu dala solidních 80%, ale teď už jen 60 %.

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
22 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
60 %
plakát
Bylo, nebylo
6. ledna 2012
další názory k seriálu

Realita/Fantasie

Tak pro mě byl seriál milým překvapením. Nečekala jsem, že mě naprosto pohltí pohádka přenesená do dnešní reality. Přesto se tak stalo. Každý týden jsem netrpělivě čekala na nové díly a jejich sledování bylo vítaným a příjemným uvolněním. Takže zatím, po sedmi epizodách, můžu pouze říct výborně a jen tak dál. =)

Edit: Když přibylo dalších pár epizod, a já je s nadšením shlédla, seriál mě vtahoval více a více, dějová linka se zajímavě rozjíždí a celkově si seriál drží svou kvalitu. Takže stále jsem naprosto spokojená.

Kdokoliv, kdo má rád pohádky popř. fantasy nebude zklamán, když se dá tomuto seriálu šanci. Můžu vřele doporučit. =)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %
3/3
123