avatar uživatele VIP

Tribe

off
Jméno
Věk30 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Tribe
plakát
Mr. Robot
5. července 2015
další názory k seriálu

Fuck society.

Pro mě objev roku, možná i celé dekády. Kvůli tomuto seriálu jsem se narodil. Pilot jsem si pustil 3x za sebou, což se mi ještě nikdy nestalo. Je to až neuvěřitelně autentické a do detailu propracované. Nejvíc tomu ale dává hlavní hrdina aka Rami, který se u mě tímto výkonem vyšvihl do TOP desítky nejlepších herců, protože to, co tam předvádí, je prostě a jednoduše masakeeer! Co se mi také hodně líbí je zápletka, lepší snad ani vymyslet nemohli. Celé je to o konspiracích a iluminátech, bez konspirací a iluminátů, prostě paráda. Pokud jste navíc zaběhlí v IT, tak budete chrochtat blahem!

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
58 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 12 lidí
100 %
plakát
Ve jménu vlasti
9. prosince 2014
další názory k seriálu

Homeland ?!

Tak tohle se zase jednou povedlo! Konečně mi byl někdo schopný naservírovat naprosto luxusní špionážní drama, které se plně věnuje nejkontroverznějšímu tématu současnosti - terorismu.

Takové vtáhnutí do děje jsem snad ještě u žádného seriálu nezažil, prostě a jednoduše hned od prvního dílu je čím zaujmout a tvůrci toho využívají na 100%! Damian Lewis bezkonkurenčně jedna z nejlepších rolí ever! Claire Danes jsem si zamiloval a svojí roli hraje neuvěřitelně (nebo spíše uvěřitelně ?). To samé bych mohl napsat téměř u všech postav, které se za ty 4 roky objevily. Bomba, bomba, bomba!

A nejvíc mě baví, jakým směrem se tvůrci vydali ve čtvrté řadě, protože takovej LUXUS jsem po konci řady třetí opravdu nečekal!

Doporučuji všem, kteří mají rádi KVALITNÍ a BIPOLÁRNĚ MINDFUCKOVÝ seriály!

100% a klobouk dolu ;-)

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Perníkový táta
26. října 2014
další názory k seriálu

Science bitch!

Mistrovské dílo... více není třeba dodávat. O tom se nedá psát, to se musí vidět! Nejlepší kriminální drama v celém vesmíru a aktuálně je u mě v TOP 10 na prvním místě. Zaslouženě.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Spartakus: Krev a písek
24. července 2013
další názory k seriálu

Legendary

Pořád si vzpomínám, když jsem si s nadšením pouštěl první epizodu Spartacuse - po shlédnutí jsem vůbec netušil, co si o tom mám myslet...

První věc, která mi vadila a zároveň mě fascinovala, byly efekty, tenkrát to byl hroznej nezvyk, hodně mi to připomínalo film 300 (určitě nejsem jedinej), ale nakonec jsem si řekl, proč ne.

Další věc - brutální brutalita. Ve světě seriálů to byla (alespoň pro mě) také novinka.

Takové byly mé dojmy po první epizodě, podíval jsem se asi ještě na dvě tři další, a pak jsem seriál z ničeho nic úplně opustil. Vrátil jsem se k němu až někdy ve třeťáku na střední, kdy se mi dostaly pod ruku hned 3 sezóny, říkám si, proč ne, a začal jsem koukat...

Všechny epizody jsem doslova zhltal a o rok později jsem se z finále čtvrté řady skoro posr*l! Totální nálož a pro mě jedno z nejlepších seriálových zakončení vůbec.

Celkově seriál hodnotím prostě a jednoduše 100 procenty → 4 perfektní řady (žádný trapný protahování), skvělé herecké výkony, historická událost, jedinečné efekty a scény.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Hra o trůny
15. června 2012
další názory k seriálu

Masterpiece

Středověké prostředí, intriky, sex, vraždy, draci, magie, špína, války, nemrtví, děvky, rody, tituly, bastardi, bohatství, moc a víra... dejte tohle všechno dohromady a máte zaručený recept na úspěch. Kdo zná, ten ví, kdo nezná, pozná, kdo nepozná, neví... pro mě osobně určitě jeden z TOP seriálů, který si zaslouží pozornost... protože tak rozsáhlé projekty nevznikají každý den, smekám před tvůrci. Valar morghulis

31 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 16 lidí
100 %
plakát
Alcatraz
20. února 2012
další názory k seriálu

Konec

Seriál jsem nedokoukal, začalo to slibně, ale pak se z toho vyklubal typický nudný seriálový model - Padouch → Problém → Beznadějná situace → Padouch chycen → Poserte se...

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
20 %
plakát
Zlatá sedmdesátá
7. února 2012
další názory k seriálu

Vy huliči!

Tenhle seriál je prostě nejvíc úlet... nevím, co bych k tomu víc řekl. Jednoduše zlatá sedmdesátá. Doporučil bych to snad každému, kdo se rád směje.

Eric aka hubenej amík Formík, kterej má neustále chytrý kecy. Donna aka namakaná zrzka s velkýma kozama a dřevorubeckým hlasem. Jackie aka Mila Kunis, které bylo v první řadě seriálu tuším 14 let a nikdo z tvůrců o tom neměl ani páru. Fez aka hňup ze zahraničí, oslněn americkým stylem života. Kitty aka uječená matka s brutálním smíchem. Midge aka kozatá MILF Donny, která by zasloužila. Bob aka největší týpek celého seriálu! Red aka spletl jsem se, tohle je největší týpek celého seriálu! Leo aka zase jsem se spletl, tohle je FINÁLNÍ týpek celého seriálu! Hydeovi filozofický kecy nemají chybu! A Kelzovo hlášky? Tak ty už vůbec nemají chybu :-D

Kdo neviděl a přemejšlí, určitě jděte do toho! Nebudete litovat :-) 100%

Mimochodem, dabing na výbornou!

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %