avatar uživatele

-aninka-

off
JménoAnna
Věk30 let (Beran)
BydlištěSlovensko
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky -aninka-
plakát
Eyewitness
13. února 2017
další názory k seriálu

Why not?

Napinák od začiatku do konca. Ani chvíľu som sa pri sledovaní Eyewitness nenudila. Pôvodnú predlohu som nevidela, takže nemám s čím porovnávať. Predpokladám, že americká verzia je o niečo slabšia, napriek tomu vrele odporúčam. Rozhodne sa oplatí vyzdvihnúť vizuálnu stránku seriálu, ktorá dobre dopĺňa napätú atmosféru. Ako celok dobré, pekne uzavretý príbeh.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Lovci stínů: Nástroje smrti
10. února 2017
další názory k seriálu

A prečo nie?

Možno budem vykračovať z radu, ale mne sa Shadowhunters páči. Áno, dosť ma štve tá prílišná dokonalosť postáv, ako keby boli nekajé umelé bábiky. Hneď toto ma odradzovalo od toho, aby som si seriál pozrela. Nakoniec ale neľutujem. Všetky diely mi ubehli ako voda. Kopa akcie, zvratov a dokonca ma bavia aj tie vzťahové záležitosti. Ani pri jednej časti som sa nenudila. Knihy nepoznám ale v porovnaní s filmom je seriál niekoľkonásobne lepší. Síce ma hlavná hrdinka trochu štve (a tie jej vlasy, ohh), všetko to ale vynahrádza Alec a Magnus. Takže koniec koncov seriál hodnotím ako vydarený. Nie je to niečo, čo si zamilujem, ale určite dopozerám.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Santa Clarita Diet
7. února 2017
další názory k seriálu

Nová dieta

Tak toto ma vážne baví. Mám rada také tie creepy veci a Santa Clarita Diet je presne taká. Niekomu sa bude možno zdať, že je trochu nelogické, prečo viac neriešia, ako sa Sheila stala zombie. Možno sa k tomu ešte dostaneme. Mňa však ale práve toho baví, neriešme prečo, poďme rovno na tú zábavnú časť.
A Timothy je úžasný. Užívam si každú scénu s ním. Trochu ma síce irituje dcéra "drsňáčka". Tá sa ale dá prekusnúť a preto predpokladám, že SCD sa tento rok stane mojim miláčkom č. 1. Teším sa na ďalšie vraždy a komické momenty Sheily a Joela.

88 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Z onoho světa
7. února 2017
další názory k seriálu

Ach ten Holden

Pri sledovaní Beyond som sa celý čas zamýšľala, čo nové seriál priniesol. Dej bol z časti predvídateľný, hlavná zápletka mi bola jasná už po pár minútach. Pilot ma ale bavil a tak som sa s chuťou pustila do ďalších častí. Tu ale seriál spomalil a "romantické záležitosti" boli pre mňa trochu otravné. Niektoré počiny hlavnej postavy Holdena sa mi zdali nelogické - napr. to, ako rýchlo bol schopný vrátiť sa do normálu po 12 rokoch v kóme, alebo to, že prešiel asi týždeň, odkedy sa prebral z kómy a už stihol vystriedať tri baby. Na druhú stranu ma ale príbeh ako celý bavil, najmä tá sci-fi časť a akčné scény v Realm. Ako najväčšie plus hodnotím nepredvídateľnosť niektorých postáv. Ku koncu série sa seriál pekne rozbehol a už teraz som zvedavá, čo prinesie druhá séria.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
70 %
plakát
Jekatěrina
28. února 2016
další názory k seriálu

Katarína Veľká

Čo sa týka deja, prijde mi, že ten sa za tých 12 epizód veľmi nepohne. Práve naopak, plynie veľmi pomaly, nič závratné sa nedeje. Na druhej strane je ale zaujímavé sledovať do detailu cestu Kataríny Veľkej k ruskému trónu. Seriál dokumentuje ruské dejiny, príliš nerieši nejaké vzťahy či intrigy v rámci cárskeho dvora, skôr sa zameriava na pomery v Rusku ako celku. Dej je navyše vhodne doplnený rozprávaním rozprávača, ktoré je často oveľa zaujímavejšie a seriálu dodáva na kvalite. Nesmiem opomenúť skvelé herecké výkony a úchvatné kostými či výpravu. Seriál vrele odporúčam milovníkom histórie, alebo tým, ktorí sa radi pri sledovaní čo to dozvedia.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Poslední království
17. října 2015
další názory k seriálu

Pilot

Po pilote sa musím priznať, že začínam byť zvedavá, čo The Last Kingdom ešte prinesie. Seriál Vikings patrí medzi moje obľúbené, takže sa porovnávaniu vyhnúť nedalo. Zo začiatku som mala pocit, že nevidím nič nové. Proste ďalší Vikingovia útočiaci na Anglicko. Ale ako sa hovorí, je dobré poznať príbeh z oboch strán. A práve tu nastupuje The Last Kingdom. Predstava, že si príbeh pozriem aj z pohľadu "Angličana" sa mi celkom pozdáva. Samozrejme tak jednoduché to nebude, nakoľko ten vyrastal medzi Dánmi a sám už ani nevie, kým je. Však uvidíme, ako bude jeho príbeh ďalej pokračovať. Určite má čo ponúknuť.
Čo som zatiaľ videla, pozdáva sa mi aj herecké obsadenie. Hlavne malý Uthred ma neskutočne bavil a všetko som mu uverila. Toho sa síce už asi nedočkám, no nevadí. Ani jeho staršia verzia nie je na zahodenie.
Epizóda prešla rýchlo, dej plynul. Nemala som pocit, že by som sa pri nejakej časť nudila. Práve naopak, rýchlo ma to vtiahlo do deja a už netrpezlivo čakám na ďalšie epizódy.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
iZombie
22. března 2015
další názory k seriálu

Pilot

Trochu iné poňatie zombie oproti ostatným seriálom s touto tematikou. Ale myslím, že si na to docela rýchlo zvyknem. Po zhliadnutí traileru som si nebola celkom istá, ale pilot ma nakoniec presvedčil. Rozhodne tomu dávam šance. A Liv je v podaní Rose McIver bohovská. Celkovo sa mi zdá ustredná trojica vydarená. Len tak ďalej a minimálne jedného priaznivca iZombie má.

73 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
82 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
80 %
plakát
Galavant
17. března 2015
další názory k seriálu

Jednoducho Gal

Galavanta v prvom rade netreba brať vážne. A potom to už ide. Príbehov o rytierovi, ktorý chce zachrániť svoju princeznú, tých je tu mnoho. Ale Galavant, to je niečo úplne iné. Spitý rytier, princezná m*cha. A v prvom rade, komu fandíte je záporák. Úplne postavené na hlavu. A presne to je na tom to zaujímavé, čo stojí za pozretie. Každý diel som čakala, čo ma zasa šokuje. A netreba opomenúť chytľavú hudbu a vtip. Ako oddychovka parádne. A ani nezaberie veľa času.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
90 %
plakát
Sindibád
15. března 2015
další názory k seriálu

Sinbad

Po prvej časti som bola ohromená. Dej, postavy, prostredie. To všetko ma totálne zaujalo. Nevedela som sa dočkať ďalšej časti. Ale tam začalo postupne prichádzať sklamanie. Asi sa to proste neuberalo smerom, ktorým som čakala, že to pôjde. Niektoré príbehy boli zaujímavé, ale ako celkom to hodnotím ako priemerné. A predovšetkým predvídateľné. Dopozerala som to potom skôr len zo zvedavosti. Raz však stačilo. Nie je to niečo, k čomu by som sa vrátila.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
50 %
plakát
Tyran
30. června 2014
další názory k seriálu

A big +

Už dávno ma pilot nejakého seriálu takto nezaujal. Zápletka ma hneď uchvátila a ja som nemohla odtrhnúť oči od obrazovky. Tá východná kultúra ma proste baví. :D Odporúčam každému, kto miluje rodinnú drámu spolu s troškou politiky.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
1/2
12