9. 5. 2013

TNT dává zelenou The Last Ship od Michaela Baye a Legends!

Stanice TNT pořádně pohnula svým programem! Včera a dnes totiž objednala rovnou dva seriály, které chce vysílat v příští sezóně.

Prvním z nich je drama The Last Ship od výkonného producenta Michaela Baye, který se proslavil hlavně filmovou trilogií Transformers a filmy Armageddon, Pearl Harbor, Skála a Mizerové. Jeho první seriálový počin tak trochu kombinuje vše, čím si Bay za svou kariéru prošel – má jít o postapokalyptický thriller o posádce ponorky USS Nathan James. Ta přežije globální katastrofu, která téměř zdecimuje obyvatelstvo na Zemi.

Seriál samotný míří hodně vysoko. Jak velice štědrým rozpočtem, tak stylem natáčení, který se blíží největším hollywoodským blockbusterům. Na scénář pilotu dokonce dohlížel Jonathan Mostow, autor scénáře k filmu U-571.

A herci? Žádná neznámá jména. Adam Baldwin (Firefly, Chuck, Day Break), Rhona Mitra (The Gates, Strikeback), Eric Dane (Grey's Anatomy).

A protože televize tentokrát nebyla na fanoušky moc skoupá, tak uvolnila i první promo.

Druhým seriálem jsou Legends od Howarda Gordona. Tento scenárista, který se podílel mj. na seriálech X-Files, Buffy the Vampire Slayer, 24, Angel nebo Homeland, nabídl stanici koncept seriálu, ve kterém se tajný agent Martin Odum (Sean Bean) dokáže transformovat do každé nové postavy, kterou mu práce přinese. Jeho vlastní osobnost je ale v ohrožení ve chvíli, kdy se objeví tajemný cizinec a tvrdí, že Martin není tím, kým se zdá.

Legends je založen na knize Roberta Littella. Prezident TNT, Michael Wright o seriálu říká:

Legends mají vše, co dobré špionské drama potřebuje – intrikující postavy, mnohovrstevnaté zápletky, mnoho akce a napětí. Uprostřed toho všeho je Sean Bean ve velice obtížné a komplexní roli.

Spolu s Beanem v seriálu hrají Ali Larter, Rob Mayes, Tina Majorino, Steve Harris, Amber Valletta a Lux Haney Jardine. Bean nahradil v hlavní roli Brendana Frasera, který opustil produkci.

A samozřejmě je tu i trailer.

Oba seriály dostaly objednávku na desetidílnou sérii. The Last Ship se bude vysílat v sezóně 2013/14, Legends v roce 2014.

Zdroje: aceshowbiz.com, variety.com, Hollywood Reporter


Líbí se vám nové seriály? Jste spokojeni s hereckým obsazením? Co myslíte, umře zase Sean Bean? :)

Prstíčkem škrábeme, hezky koukáme, po liku toužíme. 
Seraphine313

Seraphine313

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře8zobraz všech 8 příspěvků
_karel_

_karel_

Že by inspirace El Barco?
před 11 roky
ufonka

ufonka

Beru oba seriály a věřím, že Sean přežije dost dlouho, když hraje hlavní roli. :D
před 11 roky
Arkantos

Arkantos

Asi len ten Legends. Last ship dam sancu tiez ale osobne ma velmi nebavia seriali o skupine ludi na...
před 11 roky
Další články k tématu