12. 10. 2013

Prokletí Goodwin Games se opakuje i letos!

Prokletí Goodwin Games se opakuje i letos!

Čtvrtá oběť letošní sezóny je v podstatě jistá. Píšeme v podstatě, protože prozatím není vydáno oficiální oznámení, a pravděpodobně ani nikdy vydáno nebude.

Pamatujete si na loňskou očekávanou komedii The Goodwin Games, na kterou se všichni po zhlédnutí traileru těšili? Stanice FOX ji plánovala nasadit do midseason, ovšem ještě na podzim oznámila, že původní objednávku na 13 epizod zkracuje pouze na sedm. Přišlo jaro, všichni čekali a Goodwini stále nikde. Nakonec se v programu opravdu objevili – na konci sezóny a na začátku léta. FOX nikdy oficiálně zrušení neoznámila, ovšem kvůli sníženému počtu epizod a nezmínění seriálu během Upfronts panelu v květnu bylo jasné, jaký osud na tuto komedii čeká.

Dá se předpokládat, že to samé v bledě modrém se letos bude týkat komedie Us and Them. Stanice sdělila, že není spokojená s kvalitou scénářů této midseason novinky, čímž v podstatě oznámila zrušení celého seriálu. Pořád sice plánuje odvysílat šest již natočených dílů, ale to je vše – víc epizod (původně jich mělo být 13) nebude. Produkce byla s okamžitou platností pozastavena.

Us and Them je adaptace britského Gavina a Stacey, ve které se dva zcela rozdílní lidé snaží o to, aby jejich vztah na dálku fungoval. V hlavních rolích se představí Jason Ritter, Alexies Bledel a Jane Kaczmarek.

Us and Them je druhou letošní novinkou, která padla za oběť ještě dlouho před tím, než se vůbec přiblížilo její datum premiéry. První byl na začátku týdne animovaný seriál Murder Police.


Plánovali jste sledovat Us and Them? Pustíte si alespoň těch šest epizod, které chce FOX nabídnout?

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to ukaž ostatním! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře2zobraz všechny 2 příspěvky
Locke

Locke

Takže čtvrtý správný tip ... :-)
před 10 roky
Exredaktorka

Exredaktorka

jako asi bych se mrkla, rittera mám ráda z class, bledel z gilmorek, ale jsem si na 85% jistá, že...
před 10 roky
Další články k tématu