5. 6. 2015

Chicago Med už na podzim a další změny nové sezóny!

Chicago Med už na podzim a další změny nové sezóny!

Sotva jsme vám ráno dali vědět o tom, jaké změny se chystají na ABC, už se svou troškou do mlýna přispívá NBC. Ta oznámila, že se jedna z chystaných podzimních novinek odsouvá, druhá naopak přechází z midseason hned na začátek sezóny.

Stanice byla nucena proměnit svůj podzimní program kvůli novince Heartbreaker. Tentokrát však nejde o nespokojenost s kvalitou seriálu. Představitelka hlavní role, herečka Melissa George, totiž oznámila, že čeká své druhé dítě. Heartbreaker měl běžet v úterý večer po The Voice (The Voice), nicméně kvůli těmto okolnostem se odsouvá na pozdější start.

V programu ho nahradí Chicago Med, který je již druhým spin-offem úspěšného hasičského seriálu Chicago Fire. Chicago Med se měl původně na obrazovky dostat až v listopadu, kdy měl nahradit variety show Best Time Ever with Neil Patrick Harris. Nyní je ale v plánu jeho zářijový start po The Voice. V listopadu se poté vytvoří nový „Chicago blok“, kdy po sobě poběží právě Fire a Med.

Heartbreaker i Chicago Med začnou natáčení beze změny původního plánu, tedy v polovině léta. Heartbreaker si však dá brzy pauzu, aby se přizpůsobil hereččině těhotenství. Jelikož Melissa hraje hlavní roli, je přítomná téměř ve všech scénách, tudíž by natáčení bez ní žádným způsobem nebylo možné.


Těšili jste se na Heartbreaker? Nebo jste naopak rádi, že se Chicago Med objeví na obrazovkách dříve? Budete měnit své předpovědi v tipovačce?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře3zobraz všechny 3 příspěvky
Vachisek

Vachisek

tak snad to nepokazí případné crossy s Fire a PD
před 8 roky
ragelly

ragelly

Myslím, že se s nimi počítá, přece jen ta značka si na těch propojováních dosti zakládá.
před 8 roky
verunkawrath

verunkawrath

Crossy s Fire a PD jsou skvělé tak snad kvalita neklesne
před 8 roky
Další články k tématu