2. 1. 2021

Naše první seriálová epizoda v roce 2021

Naše první seriálová epizoda v roce 2021

Rekapitulace roku 2020 očima seriálového maniaka se vám líbila. Rozhodli jsme se proto, že v podobném duchu budeme pokračovat i začátkem roku 2021. Naši redaktoři, kteří se rozhodně dají charakterizovat jako velcí seriáloví maniaci, hned po silvestrovském přípitku začali sledovat seriály a plnit své statistiky pro nový rok. No dobře, možná trošku přeháníme, každopádně první lednový den po novoročním probuzení už se u nás ve znamení seriálu rozhodně nesl.

Přichystali jsme si pro vás naši malou statistiku – v pár řádcích vám prozradíme, jaká byla naše vůbec první viděná epizoda roku 2021! Doufáme, že vás inspirujeme k diskuzi! Prozraďte nám v komentářích vaši první zhlédnutou epizodu v novém roce. Kdo ví, pokud komentářů bude dost, můžeme z toho udělat nějaké obecnější shrnutí :-) Tak co, kterým seriálům se dostalo té pocty, že se vám dostaly do hledáčku jako první a začali jste s nimi svůj seriálový roku 2021?

Jelikož jsem na konci roku byla na timeline docela aktivní, většina těch, kteří mě mají přidanou ve sledovaných uživatelích, asi už ví, že aktuálně sjíždím maraton Chilling Adventures of Sabrina (Sabrinina děsivá dobrodružství). Silvestr nebyl výjimkou, bylo tedy pouze otázkou, na který díl los vyjde. Mou první zhlédnutou epizodou roku 2021 se stal díl 4×04 s názvem The Imp of the Perverse, kdy se Sabrina s Ros ocitnou v paralelním světě, který si vytvořil Blackwood, jenž zde vládne jako císař, upaluje čarodějnice a Sabrina je nejhledanějším zločincem číslo jedna. Díl to byl zábavný, celkově mě čtvrtá série hodně baví a těším se, co přinesou zbylé epizody a hlavně finále.

ragelly

Ještě před Silvestrovskou půlnocí jsem měl jako podkres k práci puštěného Poldu (ano, stydím se), ale po půlnoci jsem si všiml na timeline informace o tom, že druhá série seriálu Bonding dorazí na Netflix na konci ledna a zaujal mě název, tak jsem si rozklikl profil, kde mě do očí praštil růžový plakát a už to šlo jedno za druhým. Trailer, odkaz na Netflix a než jsem se nadál, tři epizody byly za mnou ani nevím jak. Takže začátek roku stylově s novým seriálem a něco mi říká, že se možná bude hodit do jedné z kategorií letošní výzvy. Za mě tedy Bonding 1×01 – Old Friends, New Names.

fruiko

Na začátek roku 2021 jsem si připravil k podívání seriál This is Us, takže moje první viděná epizoda roku je 1×01 – Pilot. Nový rok s novým seriálem. A na první epizodu, která se skutečně odvysílala až v roce 2021, jsem si musel počkat do večera, kdy se na BBC vysílal novoroční speciál k Doctoru Who. Na tu jsem se těšil několik měsíců a jsem rád, že je konečně tady.

pajky

Co bude první epizodou roku, pro mě bylo jasné už nějakou chvilku. Jak lépe začít rok než s novoročním speciálem Doctora Who. Epizoda přinesla jak něco z minulosti připomínající blížící se závěr čtvrté série, tak něco nového svěžího, ale možná i trochu moc překombinovaného. Došlo na loučení, které bylo dojemné a naštěstí ne tak smutné, jak jsem se bál, i když v jednu chvíli to bylo doslova o chlup. A závěr, to bylo úžasné uzavření kruhu, které si Graham a Ryan zasloužili a vlastně i Grace. Staré časy jsou zpátky, Jack Harkness, Ood, Plačící anděl, Ticho… Epizoda 13×00 – Revolution of the Daleks se tak stává právem mou první viděnou epizodou roku 2021, snad všechny následujících ze všech seriálů budou alespoň tak dobré.

jesmot

Tak já asi začnu tím, že zmíním poslední epizodu minulého roku, kterou jsem ani nedokoukal, jelikož jsem ji měl zapnutou jen proto, abych vyplnil chvilku čas. A touto epizodou je 2×04 – Memory Kings seriálu Unforgettable (Vzpomínky). Když to ale vezmu kolem a kolem, tak úplně poslední epizodou, kterou jsem i dokoukal, byla 3×07 – The Leper's Kiss seriálu Andromeda, jejíž maratón sleduji kooperativně s Kolombem. První epizoda nového roku si na sebe však dala opravdu čekat, jelikož jsem měl ráno trochu jinou starost… všichni dobře víte jakou… přežít. První epizodou tohoto roku je tedy pro mě vánočně tematická epizoda 3×12 – There Is A Tide… seriálu Star Trek: Discovery. Teď se určitě divíte, co na ní bylo tak vánočního… Jednoduše se prostě inspirovala jedním z nejoblíbenějších vánočních filmů… a to filmem Sám do… Smrtonosná past!

Micuda98
Další díly seriálu
Líbilo se? Tak to dej vědět světu! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře39zobraz všech 39 příspěvků
andromache

andromache

Okej, takže mou první epkou pro rok 2021 se stává The Listener S03E12 :-)
před 3 roky
deepspace101

deepspace101

No, hádám, že aspoň pilotní díl mě nezabije. :-)
před 3 roky
Odyssea

Odyssea

Tak moje první epka byla až včera s05e19 Vegas z SGA, dokončila jsem s bráchou rewatch Atlantis a...
před 3 roky
Další články k tématu