14. 1. 2020

TCA 2020: Střípky z POP

TCA 2020: Střípky z POP

U kabelovky POP se nejvíce řešila komedie One Day at a Time, kterou stanice zachránila před zrušením na Netflixu. Čtvrtá série se začne vysílat 24. března. V nových epizodách bude mít Penelope překvapivý vztah, Lydia si projde krizí víry a prozradí detaily o svém výletu na Kubu, Schneider prohloubí svůj vztah s Avery, Elena se začne připravovat na vysokou a Alex začne randit.

Fanoušci se budou muset obejít bez úvodní znělky, kterou POP vypustí, aby bylo více místa pro samotný příběh, jelikož POP nemůže točit celé půlhodinové díly, jak tomu bylo na Netflixu.

Z nenápadné kanadské komedie Schitt's Creek se za posledních šest let stal velikán, který završil svůj běh nominací na Emmy a stal se jedním z hitů na POP. 7. ledna se začala vysílat závěrečná série. Tvůrci Eugene a Daniel Levy však lákali fanoušky, že se seriál jednoho dne může klidně vrátit. „Nyní byl správný čas seriál zakončit. Doufám, že někdy v budoucnu přijde správná chvíle, kdy bude potřeba s příběhem pokračovat. Musí to však být ve správný čas a ze správného důvodu.“

Druhá série černé komedie Flack se začne na POP vysílat v pátek 13. března. Nová série bude mít šest epizod a v nových rolích se objeví Sam Neill, Daniel Dae Kim a Martha Plimpton.

POP objednává pilot komedie Mother Mary od Betsy Sodaro a Rachel Bloom. Projekt se ptá, co by se v dnešním světě stalo, kdyby ten nejméně důvěryhodný a nejlínější člověk na světě otěhotněl neposkvrněným početím. V hlavní roli moderní Mary se představí právě Betsy Sodaro. Bloom si zahraje Christu Anton neboli matku Antikrista. Pilot se bude natáčet již v únoru.

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře
Zatím se do diskuze nikdo nezapojil. Buď první!
Další články k tématu