20. 1. 2020

TCA 2020: Střípky z Apple TV+

TCA 2020: Střípky z Apple TV+

Letošní zimní novinářskou konferenci TCA zakončil panel nového streamera Apple TV+. Kromě prodloužení chystané novinky Home Before Dark jsme se dočkali také hrstky střípků o dalších seriálech.

Nová antologie Little America měla premiéru v pátek, už dříve se dočkala také prodloužení pro druhou řadu. Nová série ještě rozšíří svůj záběr a podle producenta Alana Yanga se vydá možná ještě více do minulosti. Yang také zažertoval: „Možná vytvoříme díl o Harrym a Meghan.“

Očekávaná nová verze antologie Amazing Stories (Neuvěřitelné příběhy) od Stevena Spielberga se představí 6. března. Zde je první fotka.

První britský seriál od Apple bude vztahová koomedie Trying. V hlavních rolích se objeví Imelda Staunton a Rafe Spall. Premiéra je stanovena na 1. května. Jason a jeho partnerka Niki chtějí dítě. Ale to je zrovna jediná věc, kterou mít nemůžou.

Účinkování Steva Carella ve druhé řadě The Morning Show stále zůstává otázkou. Herec totiž prozatím neuzavřel novou smlouvu. Druhá řada se nyní pomaličku začíná připravovat. „Přijde mi, že po těchto deseti dílech jsme nastolili úplně nový světový řád. Je to chaos. Nikdo neví, kdo to tam vede, a co vůbec vůdcovství v tuto chvíli znamená. Nyní se i ve světě ptáme, co je vlastně teď normální? Jsem nadšená, že to můžeme ještě více prozkoumávat v další sérii,“ uvedla herečka a producentka Reese Witherspoon.

Novinka Defending Jacob, ve které v hlavní roli zazáří Captain America alias Chris Evans, se pooprvé představí 24. dubna. Minisérie se točí okolo šokujícího zločinu, ke kterému dojde v malém městečku v Massachusetts. Hlavní hrdina je zástupce státního návladního, který si musí vybrat mezi svou přísahou a povinností dostát spravedlnosti a nekonečnou láskou pro svého syna. V dalších rolích se objeví Michelle Dockery, Jaeden Martell, Cherry Jones, Pablo Schreiber, Betty Gabriel Sakina Jaffrey.

Během panelu novinky Defending Jacob navíc tvůrci mluvili o tom, jak seriál budou vnímat znalci a milovníci knižní předlohy. Tvůrčí tým uvedl, že čtení stejnojmenného románu od Williama Landayho divákům zážitek ze sledování rozhodně nezkazí. „Nechci sám moc spoilerovat, ale řeknu, že přečtení obsahu knihy vám nevyzradí hlavní zápletku seriálu. Získáte jen příběhové body, které se nakonec budou vyvíjet jinak,“ uvedl producent Mark Bomback.

Další díly seriálu
Kdo nelikuje není SerialZoňák! 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
zip

zip

Samé dobré zprávy:-) ještě aby Carell podepsal ...
před 4 roky
Další články k tématu