avatar uživatele

amelia.cz

off
JménoAmelia
Věk29 let (Býk)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky amelia.cz
plakát
Brooklyn 99
8. dubna 2014
další názory k seriálu

Něco nového...

S hodnocením jsem si chtěla počkat několik dílů a nakonec jsem si to čekání protáhla, až na konec série. Ať si kdo chce říká co chce, tohle je svěží vtipná pecka vyčnívající mezi tou záplavou komedií, které máme. Tahle střeštnost potřebuje čas a trpělivost. Pár dílů se totiž sama hledá a postavy jak by smet. Ale z postupem času zjišťujeme, že nic není černobílé a to ani postavy. Jak začneme poznávat jejich vzájemné vztahy a minulost. Nemám ráda takovéto podívám se na první díl a mám jasno, protože takhle to nefunguje a už rozhodně ne u partičky z Brooklyn nine-nine, protože pokud jim dáte dostatek času, zamilujete si je.

91 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
91 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %
plakát
Franklin a Bash
16. listopadu 2013
další názory k seriálu

Franklin and Bash

Tohle byla láska na první pohled, právníci, kteří jsou pořád ještě tak trochu děti, al dokážou být i vážní. Všechno řeší svým způsobem, který je sice neortodoxní, ale funguje. To je moje, vždycky jsem měla ráda právnické seriály Suits, Fairly legal, Shark to je moje. k tomu navíc hlavní dvojice postav, ze které se musím přiznat mám radši Jareda, má skvělou chemii. Ale i ostatní postavy jako Karp, Pindy, Infield, Carmen a ostatní jsou naprosto skvělé. Tenhle seriál vřele doporučuji všem co hledají něco zábavného, ale i kvalitního. Franklin a Bash je skvělá oddechovka která neurazí, naopak spíš potěší.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
100 %
plakát
Pobřežní lýtka
23. února 2013
další názory k seriálu

Nejsem blázen...

Pobřežní lýtka jsou špatný vtip, ale kdybych si měla vybrat mezi pobřežní hlídkou a lýtky. Beru lýtka. Ano seriál skoro v každé epizodě vyvolá, alespoň jeden pocit na zvracení. Myslím že seriál je tak moc absurdní a špatný až je vám ho líto a dáte mu 40%. Já se na to občas i ráda podívala.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
40 %
plakát
Zpátky do školy
12. ledna 2013
další názory k seriálu

Láska na druhý pohled...

...a to proto že jsem viděla pár dílů na Smíchově a tam to nebylo k smíchu, spíš k pláči. Ale Community jsem chtěla dlouho zkusit a tak jsem si je pustila hezky v originále, a to bylo něco mnohem jiného, mnohem lepšího, až tak dobrého že jsem celý seriál sjela během tří dní. A to jsem už dlouho neudělala. Nejoblíbenější postava je samozřejmě Abed, jeho chápání světa, jeho narážky a Batman jsou jedno z největších pozitiv seriálu, který je tak absurdní, až vám to přijde milé a roztomilé a vtipné. Mezi moje nejoblíbenější epizody patří ty paintballové a epizoda ve které zachraňovali Děkana. Mezi menší negativa seriálu patří Shirley, vážně ona je na ránu zbraní a rozhodně ne tou paintballkou. A ano moc se mi nelíbila finálovka třetí sezony. Ne že by témata nebyla zajímavá, ale lepší každá hezky na svém písečku. Klidně si dovedu představit zlého Abeda, jak všechny terorizuje celou epizodu a to jak si Shirley a Pierce jdou po krku taky hezky ve svém. Ale co je jedna epizoda oproti všem těm nadprůměrným před ní?

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Chicago: Zákon ulice
18. prosince 2012
další názory k seriálu

Škoda ho

Tohle je ten typ seriálů, který je sice výborný, má skvělé obsazení, je to trochu něco jiného něž klasická kriminálka. Ale i tak skončí s jednou řadou. A ve většině případů neukončeně. Já jsem všechny díly neviděla, ale to co jsem viděla se mi líbilo. Určitě se na seriál podívám celý, mám ráda neotřelé kriminálky. A tahle vypadá jako skvělí materiál, docela podobný the Unusuals a to já moc moc ráda.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Prolhané krásky
10. listopadu 2012
další názory k seriálu

No nevím

Se seriálem začínám teprve koketovat, příběh mi přijde zajímaví, záhada, tajemno, sem tam nějaké mrtvolka proč ne? Není to můj top seriál a ani jsem nedala celej v maratonu, ale v dlouhé chvíli se na nějaký díl ráda podívám. Prostředí je zajímavé takové městečko kde zná každý s každým, postavy jsou většinou sympatické a držíte jim palce, já mám asi nejradši Spencer a Hannu zato Aria mě neskutečně irituje. Nezbívá mi než čekat a myslím že po pauze budu třetí sledovat seriál íce méně pravidelně protože mě vážně zajímá proč jak to dopadne. Osmdesát dávám proto že to není něco čím bych byla posedlá, ale ani tím nepohrdnu, jen doufám že to nebudou moc natahovat.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Zvláštní poldové
9. října 2012
další názory k seriálu

Poprvé děkuji nově...

... protože nebít jejich repríz gilmorek na Cinemě, nikdy bych na tenhle skvělí seriál ani nenarazila, Ano pravda je že jsem zpozorněla jakmile se v upoutávce myhnul Jeremy Renner, ale to snad pohopíte. A tak jsem pak hledala a na o jsem nenarazila? Na skvělí seriál, se zajímavým krapet morbidním humorem, který mi ale není nějak proti srsti. Myslím že každá postava v seriálu má svoje správné místo, a každá je svým způsobem originální a chvílemi krapet absurdní, ale tak svým mílím způsobem, který vám tam nějak zapadne.
Příběh se zatím odvíjí slibně a já se těším až to zkouknu celé a pak si to dám znova a znova, dokuď mi z toho nehrábne. Jen škoda že se seriál dočkal jen deseti epizod, avšak buďme rádi i za toto.

PS: Doporučuji všem co mají rádi dobrou kriminálku, jsou fandové Rennera a no prostě jděte do toho, neprohloupíte. Možná.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
V utajení
7. září 2012
další názory k seriálu

Ráda zkouknu

Tenhle seriál patří mezi mé oblíbenější, není to tak že bych vysela na každé epizodě, ale ráda se na něj podívám. Má sympatické postavy a děj je taky obstojný. takže nemám důvod dát míň než 90%, devadesát protože to zase není můj nejoblíbenější.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Continuum
7. září 2012
další názory k seriálu

Seriál co se mi velmi zamlouvá

Takže viděla jsem celou první sérii a musím říct, že je to vážně skvělí seriál. Má od všeho trochu, velkého zlého záporáka, poldu co vždycky rád pomůže, hlavní hrdinku která je dost silná a aby nakopávala zadky na potkání, trochu té super techniky a samozřejmě typickou americkou rodinku s počítačovým géniem který to vlastně všechno v budoucnu začne, ale mi ještě nevíme proč a taky jeho nevlastního bratra který má trochu sklony k násilí a terorismu, ale nic co by školní psycholog nevyřešil.

Ale teď vážně seriál mi přijde skvělí, záběry z budoucnosti jsou fajn a postavy jsou přesně takové jaké čekáte že budou, celý seriál ubíhal docela v dobrém tempu, ale co mě odrovnalo byli poslední dvě epizody, byli skvělé zakončení a každého nechali s otázkou proč? Dávám sto procent protože se mi to líbí a je to sci-fi což je taky plus. Navíc mám ráda Rachel Nichols.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Báječné dorty
24. května 2012
další názory k seriálu

Tardis mě dostala....

Tenhle pořad je skvělí, moc ráda se na něj dívám a obdivuji co všechno dokážou udělat. Nejvíce mě ale dostalo a potěšilo když dělali na jeden svatební dort Tardis s jedenáctým doktorem.To srdce jenom zaplesalo a za závidělo.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
1/3
123