MrsAllen

off
JménoAnežka
Věk
Bydliště
Twitter@any_brejsova
Instagram@any_brejsova
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky MrsAllen
plakát
Roswell
24. prosince 2021
další názory k seriálu

Osudová láska

Při hledání seriálu musí obsahovat žánr: romanticky/nadpřirozeno/mysteriozní.
Není lepší žánr nežli spojeno těchto tří. Což Roswell splňuje.
Kluk zachrání svoji vysněnou lásku před smrtí. Ač se milují nejvíc na světě,tak spolu nemůžou být. Nakonec se přes všechny zábrany dají dohromady.
Na konci 1. serie nastane překážka-osud,podle něho nemůžou byt spolu a Liz odchází. Co víc si přát,než přebrání její lásky mimozemskou blondýnou.
1x22 jsem extrémně prožívala. Prožívala jak závislá. A když se rozejdou Liz s Maxem ,prožívám to milionkrát víc. Tvořím Niagary a trhá mi to srdíčko.
Miluju tuhle serii a davám 80%

2. serii mi Tess vadila jako nikdo. a nevěřila jsem jí. Pak Max viděl Liz s Kylem a to mě i jeho roztrhalo zevnitř mé osoby. Pak Alexova rádoby nehoda, Max s Tess a to mě dorazilo úplně. Ve finále se ukázalo,že jsem jí nevěřila bezdůvodně. =70%

Oproti 2. season je 3. dokonala a MI-LU-JU jí.
Max s Liz spolu v podstatě celou season vyjímaje 3 dílů. Ale i ty patří mezi mé oblíbené. Finále je prostě finále. Musí být dokonalé.

Těší mě,že se i Lizin otec evidentně dozvěděl to,co se dozvědět chtěl.
Dověděl z deníku,který nás provází v podstatě celým seriálem

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %
plakát
Ve službách FBI
20. října 2020
další názory k seriálu

Originalita-žádná komedie

Nevím jak začít,tak asi nějak takhle:
Chci vidět trestance jak pomáhá FBI,lehký humor-žádná komedie. White Collar dokonale vystihuje tito požadavky. Vůbec by mě nenapadlo,že něco takového může někdo natočit. A ještě tak dokonale a se sexy ex vězněm. Propadnuto jemu tak 1. dílu
Hlavní postavy: Není co dodat.
Nael Caffrey v podání Matta Bomera je ten nejlepší nápad,co se seriálu týče. Neal je chytrý,neúžasnější,nejhezčí,vězeň jakého jsem kdy viděla. A k tomu ve šmrc oblecích. Jsem jak z herce tak z postavy unešena,že to slovy nejde popsat. Taky miluju jeho klobouk nad ním se roztékám.
Mozzie věrný kamarád až za hrob.Pěkný charisma a chytrolín s citátama slavných osob dodávají na originalitě.
Peter Burke-jemu jsem nikdy nevěřila dlouho jestli má Neala opravdu rád,jestli mu vůbec alespoň v něčem věřil i když kolikrát tvrdil,že ano.
Jeho postavu jsem si nikdy neoblíbila na delší dobu,což o ostatních postavách říct nemohu. Kvůli němu jsem ubrala -10%. I když srdíčko kvůli tomu krvácí.
Diana,June nebo Jones s nimi jsem problém neměla a mít snad ani nejde.
Všechny řady měli určité kouzlo. Však 1. a 2.série pro mě byla asi nejvíce fascinující. Tak i 6 byla dokonalá,nehledě,že byla značně zkrácena.
epizoda 6x06:
Že budu na konci brečet a vytvářet nové Niagary jsem nechtěně zjistila už před 3. řadou. Bohužel to byly tvojitý Niagary. Taky jsem čekala jak se bude jmenovat malí Burke. Ale to,jak to doopravdy skončí jsem odhalila pár desítek sekund před úplným koncem.
Nejlepčí citáty jaký jsem našla:
To be an artist,you have to know who you are.
Sometimes it's good to be a little bad.
Dont worry. We specialize in crazy.
If you want a happy ending,that depends,of course,on where you stop your story.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
90 %
plakát
Siréna
16. srpna 2020
další názory k seriálu

Chemie

Miluju nadpřirozeno. Miluju když je zahrnuto LGBT-což svým způsobem bylo. Obsazení herců mi nevadilo. celkově děj nudnější,alespoň žádě velké super akce nebyly za co jsem ráda.Kouzlo mezi Ryn a Benem bylo opravdu magický. Škoda závěru,to mi přišlo takové ukončené/neukončené. Ryn se Bena může načekat věčnost.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
60 %
plakát
Pravá krev
16. července 2020
další názory k seriálu

Úžasné městečko Bon Temps,kde chce bydlet každý.

Jako milovnice nadpřirozena a hlavně upírů a love storek,nemohu nechat True Blood na pospas. Upřímně? Čekala jsem,že to po pár okamžicích vypnu a zapomenu,že jsem to kdy viděla. Vždyť Upíří Deníky nemůže nic upírského překonat. Veliký omyl. TB překonalo. Naštěstí jsem nevypla a seriál si hned nehorázně zamilovala. Konečně nějaký seriál,kde nejsou žádní školáci na střední.Nevím jestli mám být ráda,že seriál nabýdne mimo upírů a vlkodláků další nadpřirozeno-Pumodlaky,metamorfy a ostattní kouzelné bytosti. Ale tím to dělá seriál svůj.

Vlastnosti upíra:
Potěšilo mě,že zde neexistuje žádný kouzelný prsten proti slunci a ani že se na slunci netřpití jako diamanty. Naopak se Sluce spíše bojí a vyhýbají. To, že byli na pár dílu na slunci to je takový drobný detail. Ani žádný super schopnosti nemají,kromě vymývání mozků,což je celkem klasika. Ale nejvíce mě překvapilo,jak se po smrti rozplácnou a rozstříknou do okolí jako nějaká polorozstátá zmrzlina až rozblemcané želé.

Doplňky:
Pěkně jsou také udělané zuby na dvojkách či disagn lahve Tru Blood. Uniformy v baru jsou decentní a působí mile. Pam nosí dokoalé kousky outfitu,které na její postavě hezky vypadají.

Hudba:
Na hudbu v jednotlivých epizodách nebo na intro nejde říct jediné křivé slovo. Intro je takové návykové a neomrzí,navíc mi přijde hodně výstižné a do True Blood se náramně hodí.

Romantika,sex:
V tomhle ohledu v prvních seriích je to spíše pro dospělejší osoby. Někdy se mi zdá,že nás tím tvůrci přímo chtějí krmit,ale upřímně,mě to vůbec nevadí.

Trojúhelník Biil-Sookie,Eric.
Tohle prostě musím napsat zvlášť. Od první chvíle co se Bill setkal se Sook jsem se rozplývala v oblacích a když měli svoji sweet scénku to jsem se nejvíc roztékala. Když najednou se rozešli byla jsem polomrtvá. Pak byla s Ericem a já nevěděla kdo je lepší-Bill či Eric?. oba to jsou sladcí sexy bombonci. Oba jí milují,jsou za ni ochotni zemřít. Přímo se o ni neperou,jen se nemusejí vidět.Později jsou se stanou přáteli. Někdy jsou ochotni zemřít i pro toho druhého.

Postavy:
+ Pam,Jessica,Jason,Sam,Laff,
# Andy,Godric
-Alcide,Hoyt,Debbie,Sara,Russel,Marrian- nejhorší záporák.
? Bill a Sookie 1-3 s v oblíbených,poté se přehupují nahoru a dolu.

Finale:
OMG,vážně? Nastal hodinový díl 7x10 a já i přes mokrý oči viděla co se děje.
Přísahám,že takhle jsem nikdy nebrečela u žádnýho filmu ani seriálu jako tady.Celých 60 minut jsem pod sebou tvořila dvojitý Niagary a nový oceán.
Bylo těžké to sledovat,mé srdíčko brečelo smutkem.

Hodnocení řad:
1.-100%
2.-90%
3.-80%
4.-70%
5.-70%
6.-70%
7.-90%
Aritmetický průměr je 81%, což odpovídá mým 80%

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %
plakát
Hvězdná brána: Hluboký vesmír
15. července 2020
další názory k seriálu

SGU

Jak jen začít? Seriál jsem začla sledovat jen kvůli Carlylovi. SG mě nikdy nelákal ani v TV. Čekala jsem extrémní kvalitu? Vůbec. Ale čekala jsem něco,co by mě mohlo bavit. 1. řadu jsem sjela za pár dní. To docela šlo. Ani jsem se nijak extrémě nenudila. Ale pak přišla 2.řada a to jsem fakt nedávala. Jestli se někdy vrátím k SG série? Určitě ne,by se muselo stát něco faakt velkýho,aby se tak stalo. Chtěla jsem trochu rozepsat,ale newím co víc bych k tomu dodala.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
50 %
plakát
Selfie
8. července 2020
další názory k seriálu

Po dokoukání Selfie

Od začátku jsem nečekala žádný velký boom.Jako sitcom mi to nepřijde,naopak když už nějaký pokus o vtip,tak takový suchý. Jestli jsem se zasmála za celou dobu třikrát? Je škoda,že Eliza a Henry neskončili spolu. Jinak téma závislost na internetu a o změně osobnosti skvělý nápad,jenže od půlky seriálu už vůbec nejde. To se v podstatě řeší jen trojúhelník Eliza-Henry-Fred.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
60 %
plakát
Rákosníček a jeho rybník
9. června 2020
další názory k seriálu

Rakosníček

Hezké vlasy,roztomilý dobrý dabing. Ve správném věku baví,starší děti/lidi už nejspíše ne.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
40 %
plakát
Angel
8. června 2020
další názory k seriálu

Upír dobrák

Angel je super sexy upír dobrák. I když je to dnes již starší seriál moc se mi líbil a stihla maratonem zkouknout za 3 týdny a kousek všech 110 dílů v 5 seríích.
Postavy které jsem si oblíbila odešly -Kate,Doyl- a na které jsem si zvykala celou dobu zůstaly až do konce -Wesley. Fandila jsem aby byl Angel s Kate.
Celé tří série byly úžasný a ráda sledovala,tedy krom momentu kdy Angel dělal pro Wesleho- vyškrábat oči v tom momentu byl nejlepší nápad.
Spolupráce s Kate/policií bylo super a pro mě to zvyšovalo kvalitu.

4. série byla slabší,ale pořád se to dalo. Cordelii jsem přeřadila ho neoblíbených postav ,hned jak se začala motat kolem Connora. Z Connora mám smíšený pocity. Závěr 5 série? Divný jako fakt hodě divný a laciný.

5. série ze začátku zajímavý děj ale převážně nudná. Už to nemá takový grády jako první série. Angel bez holky...zase. Už se nebojí tolik slunce jako dřív a ani si tolik na něj nedává pozor. Jede autem přes den a nemá ani zatmavený okna. Bohatství mu stouplo do hlavy. Takový seriál s nedoceněným
koncem,který je prazvláštně ukončený? To bolí.
Si zasloužil nějaký důstojnější ukončený.

nejlepší postavy:
Angel/Angelus,Kate,Doyle,S1-S2 Cordelie


neutrální postavy:
Lilah,Charles,Spike,Lorne,Fred,občas Connor,Darla

neoblíbené:
Wesley,zlá Cordelie,Jasmin

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %
plakát
Prolhané krásky: Perfekcionistky
20. května 2020
další názory k seriálu

S-O k PLL

Jako každý spin-off má něco do sebe,tak i tenhle. Potěšil mě moc. Jedna série ale myslím stačí.Hezké je,že dali Monu s Alison jako kámošky. PLL bude alevždy před jakýmkoli spin offem.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Pretty Dirty Secrets
20. května 2020
další názory k seriálu

Ůhel pohledu

Tuhle mini sérii můžete brát dvěma pohledy. Buď se nudíte a pustíte si to i proto že to maličko "navazuje" na PLL. Druhý pohled je,že vás to vůbec nezajímá a kouknete se na to jen znutnosti,že tam hraje herečka CeCe. Já jsem tak mezi. Jinak je to pro mě takový menší podprůměr.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
40 %