avatar uživatele

Glorie

off
JménoKatee
Věk30 let
Bydlištěbydliště ČR
Twitter@Katee_Benda
Instagram
Facebookhttp://www.facebook.com/#!/katee.bendova
Poznámka
Názory uživatelky Glorie
plakát
Teorie velkého třesku
20. listopadu 2011
další názory k seriálu

Nerds

Musím říct, že TBBT mi změnila pohled na fyziku, jelikož se náš fyzikář také kouká na TBBT, tak se nám stává, že v hodinách fyziky spíš probíráme TBBT, než dannou látku :D.

Myslím si, že je zbytečné hodnotit každou sérii zvlášť, žádné velké posuny v dění tam nevnímám. Někomu přijde, že se najednou všichni koukají na TBBT a že je to jenom hit a za chvíli to přejde, patřila jsem mezi ně. Přišlo mi to jako davová záležitost, než jako plnohodnotný seriál, ale mýlila jsem se. Opravdu to stojí za to. Jim Parsons je vynikající herec a postavu Sheldona ztvárnil dokonale, vlastně všichni herci v tomto seriálu odvedli skvělou práci rsp. odvádí. Není to jen další IT seriál, pro flákající se adolescenty je to sranda a někdy se i něco naučíte :D.

Na závěr bych doporučila vyhnou se dabingu, jeden z těch horších, co jsou!

63 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Tajný deník call girl
20. listopadu 2011
další názory k seriálu

I`m a whore

Popravě britským seriálům moc nefandím, tohle je jeden z mála seriálů, kde můžu říct, že dabing je lepší než originální znění. Ale i tak je tenhle seriál opravdu povedený, předem říkám že jde o dívčí seriál ve kterém se řeší holčičí ,pro někoho nepochopitelné, problémy. Nejvíce se mi líbí jak Belle/Hannah vždy vystoupí jakoby z děje, obeznámí diváka o co tam jde a pokračuje se v danné situaci.

Zatím jsou jen dvě série a podle mě se první série povedla víc než druhá, je zajímavější, protože v každém dílu jsou nové postavy, jiná životní kapitola, je to takový akční.

Druhá série, není špatná jen už se tam až moc točí kolem lásky a vztahů a upřímnosti, už mi to přijde moc sladký a moc usedlý.

No takže holkám to určitě doporučuji, protože v každé z nás je kousek lehké děvy xD a těším se na třetí sérii doufám, že bude. :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Chuck
19. listopadu 2011
další názory k seriálu

Chuck

Na seriál se dívám v originálním zněním, protože dabing mi přijde opravdu příšerný, nevím jestli to je vhodné sem psát, ale titulky v první sérii jsou špatně načasové.

Každopádně 1. série mě moc nebavila, možná to bylo tím, že jsem prvně viděla 2. sérii, která na mě udělala lepší dobrý dojem a ta 1. série hold byla slabší, zdá se mi že nemá potřebný spád.

Jak jsem již říkala 2. série se mi opravdu moc líbila, byla taková jednoznačná a smyslu plná :)
No, 3. série byla pro mě dost napínavá a některé díly se mi vůbec nelíbili, ale bylo to kvůli obsahu dílů byly až moc smutný :(, některé.

4. série, hlavní děj série, se odehrál někdy na začátku a pak se už jen "nafukuje" ta sérii, aby měla potřebný počet dílů, ale poslední díly jsou hodně napínavé, takže to ke konci celkem vytáhli.

Abych to zhrnula Chuck si prošel jakýmsi vývinem, což je fakt zajímavý. Taky se mi líbí, že vztah Sarah a Chucka není od začátku, takovej jednoznačně zamilovanej a že ve třetí sérii je jejich vztah velmi dobře napjatej :D.

No a na závěr bych dodala, že 5. série má úplně jiný nádech než všechny před ní takže doporučuji koukat :D!

No a jak bych seřadila série od nejlepších po nejhorší? 2.série, 3.série, 1.série,4.série.
5.série, ještě nění dotočená tak nevím, ale zatím se mi líbí. Tímhle přehledem mých oblíbených sérii Chucka nechci říct, že je 4.série špatná, jen na mě neudělala dojem.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
100 %
plakát
Ordinace v růžové zahradě 2
27. září 2008
další názory k seriálu

slátanina

Je to hrozná slátanina, nechápu jak na to někdo může koukat, jako je pravda, že když v televizi nic není tak si to pustím jako zvukovou kulisu, ale jinak mi to příjde jako totální ztáta času, děj přehnaný a každý s trochou rozumu musí chápat tu nereálnost. A to se ani nechci zmiňovat o druhé sérii, která je ještě horší než ta první, což jsem si myslela, že je nemožné. Podle mě na Nově asi nemají do čeho píchnout.

10 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
70 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
0 %
plakát
Comeback
14. září 2008
další názory k seriálu

!!!

Když jsem popré slyšela český sitcom, říkala jsem si bože kam ten svět spěje? Po prvních dílech jsem myslela, že se fakt všichni zbláznili, ale musím říct, že jsem tomu křivdila, vůbec to není tak špatný jak se na první pohled zdálo :) Prostě sranda :)

22 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 18 lidí
90 %
plakát
On je žena!
4. srpna 2008
další názory k seriálu

Kravina

Jako co to je? Já to teda nepochopila, viděla jsem jen dva díly a stačilo, jako tohle je na mě až moc. Ztráta času. Hodně velká ztráta času!

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
0 %
plakát
Komisař Rex
4. srpna 2008
další názory k seriálu

NO...

Když jsem byla malá nevynechala jsem ani jeden díl, ale jak se začali měnit herci ztrácelo to kouzlo, nejlepší díly jsou s Moserem, pak už to je takový o ničem, ale mám to ráda furt. Nebudu se vyjadřovat k italským dílům, protože to prostě už není Komisař Rex. Pro mě je komisař Rex pravý rakouský seriál a ne nějaká italská komedie :D, nebo nevím jak to nazvat.

70 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
90 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
90 %
plakát
Můj přítel Monk
3. srpna 2008
další názory k seriálu

GOOD

Já ho miluju, prostě tam je všechno láska, dobrodrůžo. Něco směšnýho, něco hysterickýho, něco přehnaně higienickýho, moment to je vlastně furt Monk :D. Mám ten seriál opravdu ráda, jako nekoukám se na každý díl, ale když to stíhám v televizi, ráda se na to podívám. Vždycky přemýšlím kdo by mohl být vrah :D

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Ošklivka Katka
3. srpna 2008
další názory k seriálu

O ničem

Jako já to nechápu, možná su blbá, ale kdo na to kouká? Má to nesmyslný zdlouhavý děj, navíc to ani není půdovně český seriál (seriál vychází z brazilského seriálu Ošklivka Betty) a k tomu všemu to nemá ani smysl, jako od TV Prima jsem nečekala zázraky, ale myslím si, že špatných seriálů bylo už dost!

13 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
0 %
plakát
Amerika hledá topmodelku
3. srpna 2008
další názory k seriálu

Změnila jsem názor

Ano, ze začátku mi to přišlo hrozně komerční, hrozně nevkusné a bez smyslu, ale po čase jsem změnila názor, neuváděla bych to jako seriál spíš jako reality show. Jako holce mě to ze začátku přišlo strašně diskriminující, prostě další seriál co ukazuje, že holky stačí když budou jen hezký a je uplně jedno co mají v hlavě. Prostě co mi vadí je, že to je povrchní, ale někdy tam jsou i světlé momenty, jako myslím si, že takový Vyvolení nebo Big Brother je větší katastrofa.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
20 %
1/2
12