avatar uživatele

andrea168

off
JménoAndrea
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky andrea168
plakát
Roswell: Nové Mexiko
28. ledna 2019
další názory k seriálu

Politická agitka

Když jsem se dozvěděla, že budou znovu natáčet Roswell, byla jsem nadšená. Pak, když zveřejnili seznam herců, mé nadšení nebralo mezí - Tyler z Deníků?, Jacson a tetička Freya z Originals? Jo!
Ale znovu jsem se přesvědčila, že čeho se dotkne Carina Adly MacKenzie je katastrofa, už takhle zlikvidovala Deniky i Původní.
Tak strašně nepříjemnou, uječenou a vztahovačnou hlavní hrdinku, svět aby pohledal. Hlavní hrdina, šerif, je ukňouraný slaboch a atrapa chlapa (kam se poděl ten citlivý, ale mužný vlkodlak?) I ostatní herci se chovají nelogicky, divně, jako kdyby ani neuměli hrát.
Ale to nejhorší je ta agitka, snad v každé druhé větě je zmínka jací jsou všichni rasisti a fobové na úplně všechno, jaký je Trump je ošklivý a multikulti báječné. Násilně naroubovaný gay vztah je už jen třešnička na dortu. Nevadí mi LGBTQ, vadí mi to násilné strčení do děje (jaký rozdíl oproti vztahu Joshe a Aidena (The Originals), který jsem milovala!)
Škoda skvělého potenciálu.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
20 %
plakát
Bitten
27. ledna 2014
další názory k seriálu

Bitten

Jednim slovem - strasne. Autori vsadili na atraktivni tema a hole zadky. A nevyslo jim to. Nedokazala jsem na serialu najit snad jedinou dobrou vec. Triky (premena na vlky) by snad zvladla i televize Nova lepe. Vyber hercu se soustredil pouze na jejich svalovou vybavu a ani maskerky se moc nenadrely. Hercum z vlasu kape tuzidlo, lak na vlasy jde citit i pres obrazovku a ocni stiny jsou snad az na usich. Dokonce pohnojili i vyber jmen - hlavni hrdinka Elena Michaels? To jako vazne? Pojmenovat hlavni hrdinku po dvou hlavnich postavach jineho serialu s podobnym tematem? Jeremy, Nick nebo Logan to jen zavrsuji.

27 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
27 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 15 lidí
20 %
plakát
Skladiště 13
6. července 2013
další názory k seriálu

Pro prestavku fajn

Vyborny serial pokud nic jineho zrovna nebezi, vsechny ostatni serialy maji prestavku a vy uz nudou nevite coby.
Az se prestanete divit, jak se dva tak blbi agenti mohli dostat k tajnym sluzbam, zacne vas ten serial bavit. Napadite artefakty a zabavne napady vas udrzi u sledovani a navic se casto zasmejete. Nesmite ale ani vterinu brat sebemene vazne a ptat se "Jak je to mozne?" nebo snad mit sebemensi znalost historie.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
60 %
plakát
Brutální Nikita
2. ledna 2013
další názory k seriálu

Uzasny serial

Jeden z mych vubec nejoblibenejsich serialu vubec. Do Roye Dupuise jsem zamilovana dodnes :-)
Pokud vynechate posledni serii - velice zoufalou - jedna se o velice kvalitni serial s dobrou zapletkou a nepredvidatelnym dejem.
Nektere jeho zapletky si pamatuju jeste po letech.
Doporucuju s velkym D.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Esmeralda
2. ledna 2013
další názory k seriálu

Fenomen

Predevsim me prekvapuje, kolik lidi hodnoti a pise hodnoceni, aniz by serial videli nebo ho jen zahledli behem jizdy vlakem.
Esmeralda byla prvni telenovela, kterou jsem videla. Zacala jsem 40. dilem a pak uz nevynechala ani jeden. Zkratka fenomen.
A ano, priznavam, libilo se mi to, tesila jsem se na kazdy dalsi dil.
Ac bylo natocno x dilu, ani jeden me nenudil, nezacala jsem nesnaset hlavni hrdinku a ani jsem nemela chut s tim seknout.
Herecke vykony byly umerne telenovele, ale scenar byl velice dobry.
Nebudu tvrdit, ze telenovela je spatna jen proto, ze je to telenovela, na to jsem dost dospela a nepotrebuju si to dokazovat nejakym zhazovanim.
Zapletka - chuda slepa divka se zamiluje do bohateho muze, aby se nakonec ukazalo, ze byli po narozeni vymeneni.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Volání mrtvých
2. ledna 2013
další názory k seriálu

Prvni serie ok, druha ko

Prvni serie - 80%
Druha serie - 40%
Vidite ten rozdil? Doporucuju proste skoncit sledovani koncem 1.serie a tou druhou se vubec nezabyvat. Ja tech 6 dilu dokoukala jen proto, ze jsem serial sledovala pres vanocni prazdniny, kdy nic jineho k divani neni, vsechny serialy maji prestavku.
Serial ma dobry, primo genialni napad, ktery ale tvurci nedokazali rozvest. V druhe serii se snazili byt akcnejsi(naprosto zbytecne), ale dopadlo to jen tak, ze jste zacali hlavni hrdinku bytostne nesnaset a zacali mit radi "zaporaka" Jasona Priestleye (ano, Brandona z 90210 a je vubec on zaporak? Mam pocit, ze on jedinny tam ma rozum) - popravde, tech zbyvajicich 6 dilu z druhe serie, nez to tvurci vzdali, jsem dokoukala jen a pouze diky nemu a dlouhe zimni prestavce. Sama sebe dokazu prekvapit.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
60 %
plakát
Vzpomínka na budoucnost
26. prosince 2012
další názory k seriálu

Flash forward

Puvodni hodnoceni 80% jsem musela po poslednim dilu zvysit o 10%, za umeni skoncit vcas a zachovat si vysokou uroven (ne jako Prison break nebo Lost, kde chcete dat 1. serii hodnoceni nejvyssi a te posledni dodivane - schvalne pisi dodivane, prestoze tocili dal, ale vy uz jste se na to nemohli koukat - jedno z nejnizsich).
I kdyz nemam rada otevrene konce a nedoresene veci, jsem rada ze skoncili.
Serial se mi velice libil, mel spad i svih, jen jsem se nedokazala vcitit do postav a vytvorit si sveho hrdinu. Hlavni postava agenta Benforda mi dokonce byla trochu nesympaticka (ackoli ho hraje vyborny J. Fiennes).

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Kráska a zvíře
7. listopadu 2012
další názory k seriálu

Zklamani

Byla jsem velka fanynka puvodni B&B z 80'let s Lindou Hamilton a Ronem Perlmanem. Byla jsem nestastna, kdyz serial po 3. serii ukoncili. Takze jsem se na znovuobnoveni serialu moc tesila. A cekalo me obrovske zklamani, vydrzela jsem se divat do konce 5. dilu a vzdala jsem to.
Mezi hlavnimi postavami sice funguje chemie, ale to je tak vsechno. Kriminalni zaplateky ubohe, pribeh silne pokulhava a navic se mi nelibilo jak vsechno uspechali (seznameni, pratelstvi, duveru, zlocince...zkratka vsechno jde nejak rychle)

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
50 %
plakát
Světla pasáže
4. října 2012
další názory k seriálu

az na predstavitelku hlavni detske role....

Velice prekvapive jsem si ten serial oblibila. Opravdu me bavil a hlavne se nepritaceli dalsi a dalsi dily.
Velkym minusem celeho serilu je herecke obsazeni dcery hlavniho paru Justicovych. Ta mala holka natolik lezla lidem na nervy, ze se na serial prestali divat (znam takovych nekolik). Dej byl ale zajimavy a ackoli byl o pravnicich a doktorech, soudni a operacni sine se v nem nevidi. Jedna se spise o vztahovy serial o rozpadu jednoho dokonaleho manzelstvi, pote, co si muz nasel milenku a o tom, ze stara laska nerezavi.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Vražedné pobřeží
5. září 2012
další názory k seriálu

Tropical heat

Jeden z mych nejoblibenejsich serialu minuleho stoleti. Ja ho vsak znam pod nazvem "Tropical heat".
Serial plny neuveritelnych hlasek, vtipu, krasnych tel, chemie a uzasneho prostredi.
Myslim, ze je skoda, ze natocili jen par serii, melo to grady i do budoucna.
Mezi hlavnim parem byla opravdu chemie a bavilo me pozorovat rozdil mezi Nickem v pestre rozevlate kosili (od te doby jsem uz nikdy nevidela nikoho nosit havajskou kosili s takovym puvabem) a Silvii, vzdy bezvadne oblecenou v kostymku.
Kdyz seril po letech opakovali ve 2 v noci, natacela jsem si budika.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
1/2
12