avatar uživatele

venalce

off
Jméno
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky venalce
plakát
Chůva k pohledání
14. června 2012
další názory k seriálu

Sitcom k pohledání

Nemám ráda sitcomy, ale v tomhle je něco, co mě donutí se nejen dívat, ale i královsky bavit. Možná to bude tím, že Fran nastavuje zrcadlo všemožným ženským úchylkám, C.C. je tak nesympatická, až ji budete milovat, Niles sluha k pohledání...a tak by se dalo pokračovat s většinou postav. Navíc tu není tolik "morálních ponaučení", které kazí třeba seriál Krok za krokem. Tohle je zkrátka příjemný rodinný sitcom.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
80 %
plakát
Hercule Poirot
14. června 2012
další názory k seriálu

"Vymazlený" detektivní seriál

Seriál postavený na dvou silných pilířích - detektivních zápletkách od Agathy Christie a hereckém výkonu Davida Sucheta. Co víc si přát?Tyto dvě silné stránky bohatě stačí, abyste zapnuli televizi pokaždé, když seriál běží.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Glee
14. června 2012
další názory k seriálu

Skvělý hudební seriál s prvky výchovného pořadu

Nemusíte sledovat současné hitparády, stačí se dívat na Glee a zjistíte ty nejdůležitější trendy současné hudby. Původně jsem se k tomu dostala náhodou, ale chytlo mě to. Jsou v tom neskutečně dobrá hudební čísla, Hlavně dříve to bylo i neskutečně vtipné, a mnohdy tak absurdní, že jste si říkali: "Ještě, že se tohle ve skutečnosti neděje", ale to bývalo. Ještě oceňuji v tuzemsku ne tak známé hostující celebrity (Josh Groban, Charice, Idina Menzel...) parádní oddechovka. Ale bohužel to začíná mít vady na kráse - jestli budou tímhle tempem pokračovat v "šokujících odhaleních", nezbude jim tam za chvíli žádná heterosexuální postava. A je tu ještě jedna daleko horší věc. Seriál se zřejmě dostal do rukou výchovným poradcům, protože jinak si nedokážu představit, proč se tam objevila témata jako sebevraždy náctiletých, domácí násilí, jak se chovat k lidem s různými sexuálními odchylkami (na úchylky ještě nedošlo, ale co není může být...už bych se nedivila ničemu) atd. atd. Co bude příště? Drogy? Terorismus? Ochrana životního prostředí? (Tak mě napadá, myslíte, že umí Somerhalder zpívat? Nic ve zlém, jen taková asociace...) Eutanázie? Hudební čísla jsou čím dál lepší, ale začíná se z toho stávat hraný dokument o problémech současných teenagerů.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Simpsonovi
14. června 2012
další názory k seriálu

Nej seriál

Nej seriál nejen současnosti. Pobaví se u něj jak děti, tak i dospělí. Škoda, že začíná mít pomalu ale jistě sestupnou tendenci. Možná už se nám všechny vtípky a vychytávky okoukaly, ale od 20. série už to není, co to bývalo. To ale nic nemění na faktu, že Simpsonovi jsou živoucí legenda. Zaslouženě.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Řekni, kdo tě zabil
14. června 2012
další názory k seriálu

Co díl, to perla

Ve velice výjimečných případech se vám stane, že narazíte na něco, co je vám "ušité na míru". Přiznám se bez mučení, že Pushing Daisies u mě spadá právě do téhle kategorie. Přesto, že se vše točí kolem mrtvol, celek působí velice pozitivně a optimisticky. Svůj díl na tom má i veselá barevná stylizace, potrhlost postav, absurdní zápletky, všudypřítomný humor a v neposlední řadě skvělé herecké výkony, Jako bonus tu najdeme roztomile staromódní romantiku i několik písní (většinou v podání bezkonkurenční Kristin Chenoweth). Je mi záhadou, jak je možné, že seriál, který sbíral nominace a ocenění, kam se člověk podívá. a i zde se těší velké popularitě, skončil po dvou sériích. Sečteno, podtrženo je to roztomilé, barevné, vtipné, absurdní, potrhlé, ujeté...a prudce koukatelné.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %