avatar uživatele

vrsecky.jan

off
JménoHonza
Věk44 let
BydlištěPraha
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele vrsecky.jan
plakát
Reacher
8. února 2022
další názory k seriálu

Konečně Reacher jak má být

Povinnost pro všechny, kteří máte rádi knižní předlohu, protože toto je Reacher přesně jak ho Lee Child vymyslel. Po dvou filmech kde 190cm vysokého a 120kg vážícího majora vojenské policie hrál 150cm vysoký a 60kg vážící Tom Cruise je to konečně on. A když je to celé i skvěle natočené, tak není co řešit.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Pustina
22. února 2017
další názory k seriálu

A jde to, ne že ne...

"No, na to, že je to český seriál, je to dobré..." V tomto případě nelze hodnocení v žádném případě takto začít. Pustina je výborný seriál, se skvělou hudbou, atmosférou a hereckými výkony. Děj v první půlce strhující, ke konci už slabší, ale nijak zásadně. Takže to, že je to český seriál je plus, ale nepodstatný. Plně zasloužených 90%, bez žádných ale...

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Taboo
23. ledna 2017
další názory k seriálu

Neváhejte a koukejte

Nebudu tady opakovat, co už napsali recenzenti přede mnou. Jen za sebe dodám, že nejlepší je rodinný sluha...

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
17 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Westworld
4. října 2016
další názory k seriálu

Nečekaně zajímavé

První díl mne velmi navnadil. Neznám předlohu, takže jsem si to užil bez zvláštního očekávání a zatím jsem nadšen. Divoký západ je zde jen jako kulisa a berlička pro děj, to důležité se odehrává mimo. Jen tak dál.

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Fargo
1. února 2016
další názory k seriálu

Ať žije Fargo!!

Před chvílí jsem dokoukal druhou řadu a kéž by všechna pokračování byla takto dobrá! Po první sérii jsem byl nadšený a moc jsem se těšil (a zároveň obával) s čím přijde série druhá, ale veškeré mé obavy byly po prvních dílech pryč. Obsazení opět skvělé, exteriéry a kamera na výbornou. Hrozně mě baví ta pomalost vyprávění, to natahování času a dlouhé záběry, protože i tak se toho děje dost, a ani na chvílí není klid. Nejvíce mě dostal rozdíl v pojetí policistů v první a druhé řadě. V první sérii věděli co je správné, ale trvalo, než k tomu dostali odvahu, nebo příležitost, ten jejich vývoj se táhne celou řadou a podle mého věrně popisují dilema dnešní doby. Mám já být tím hrdinou i na úkor vlastního života a svojí rodiny? V druhé jsou to bývalí vojáci, kteří prošli válkou a je to na nich vidět. V postoji, v sebejistotě, v tom že by sice chtěli možná uhnout, ale prostě nemůžou. Klobouk dolů před herci, scénáristy, atd., že to tak věrně přenesli před kameru. P.S. Monolog strážníka Solversona na konci druhé řady v autě mě fakt dostal. Sem s třetí řadou a rychle!!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Ospalá díra
5. října 2013
další názory k seriálu

Ichabod a nový svět

Vše podstatné již hodnotili ostatní výše, rád bych ale zmínil jednu věc, která je mi zatím velmi sympatická, a to je vtipné občasné připomenutí toho, že Ichabod se probudil do zcela jiného světa než který znal (hra s oknem v autě, štítky na spotřebičích, atd.). Bál jsem se aby tvůrci buď nepřeháněli jeho údiv nad moderní dobou, nebo naopak aby naprosto ignorovali tento fakt. To jak se s tím poprali je další věc, která mě na tomto seriálu velmi baví.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Agenti S.H.I.E.L.D.
4. října 2013
další názory k seriálu

Rozpačitý začátek

Po dvou odvysílaných dílech je to celé jedna velká nuda. Děj je pomalý, bez napětí a bohužel i bez vtipu. Takřka mimozemská technologie a občasné odkazy na Avengers, Thora, atd. to opravdu nezachrání a spíš to působí jako taková berlička. Postavy sami o sobě jsou fajn, jen jako celek to zatím nefunguje. Uvidíme co dál, a protože marvelovské filmy mám moc rád, tak to ještě zkusím.

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
60 %
plakát
Černá listina
26. září 2013
další názory k seriálu

Nadějný začátek

Takto má vypadat pilot k novému seriálu. Od začátku zaujme, rozehraje několik témat, které se mohou rozvíjet, místy překvapí, ale i pobaví. Výběr herců se zdá taky dobrý, teď to jen nezkazit blbým scénářem dalších dílů. Každopádně se těším na další díly.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
90 %
plakát
Luther
19. července 2013
další názory k seriálu

London calling

Nevím co je na tom všem nejlepší. Hlavní postavy, vedlejší postavy, zápletky, řešené případy? Tento seriál mne fakt naprosto dostal svojí komplexností, nejednoznačností hrdinů, dialogy a samozřejmě dvojicí John a Alice. V záplavě ostatních kriminálek tento seriál opravdu vyčnívá.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %