avatar uživatele

Alicee

off
JménoAlice
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Alicee
plakát
Rychlá rota
30. března 2013
další názory k seriálu

Nejlepší...

Animovaný seriál mého dětství.Spolu s Medvídkem Pú,Tom a Jerry pro mě nejlepší pohádka.Každé ráno jsem se těšila až uvidím další díl.Každé dítě si tuhle partičku určitě zamilovalo tak jako já :)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Želvy Ninja
29. března 2013
další názory k seriálu

Želvy ninja

Nejoblíbenější seriál mých dětských let :) Když ho dávali před nedávnem ráda jsem se na něj občas koukla a vrátila se do dětských let.Takové animáky se už dneska netočí :/

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Ztraceni
29. března 2013
další názory k seriálu

Ten nejlepší

Moje srdcovka...Velmi kvalitní seriál,děj,výkony herců to napětí co při sledování seriálu zažijete vážně stojí za to.Každý seriál má postavu ,kterou si oblíbíte,zamilujete prostě Vás dostane a u mě to byla postava Johna Locka.Pro mě nejzáhadnější postava seriálu.
Ale jak to tak bývá u seriálu ,které mají více serií i tento seriál byl už ke konci trochu víc komlikovaný,zamotaný. Ale určitě se k němu zase vrátít a vím ,že mě bude pořád bavit. A chlavne ta atmosféra a pocit tajemna,překvapení a přemýšlení jak to vlastně všechno teda je to mě dostalo.Když už si myslíte ,že víte jak to všechno je tak se úkáže že je všechno úplně jinak. Doufám že objevím další takový seriál ,který mě takhle dostane.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Divoký anděl
29. března 2013
další názory k seriálu

Někonečné telenovely.WTF?

Kdysy za mých puberťáckých let se mi to i líbilo,teď za nějaký ten rok si uvědomuju ,že celý ten seriál nedává smysl ,myslím co se děje týče.A ty herecké výkony? No to se snad ani nedá komentovat.Hrůza!Ale co by jsme od telenoveli čekali ,že.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
30 %
plakát
Čarodějky
28. března 2013
další názory k seriálu

What?

No nevím ,ale za mě je tento seriál naprostý propadák,nuda, nemá to hlavu ani patu. Koukala jsem na to když jsem byla ješte na základce a byla jsem třeba doma nemocná pamtuji si že to vždycky dávali dopoledne a já se na to z nudy koukala a nějak jsem to přetrpěla,ale nedávno když to dávali snad na PrimaCool nestačila jsem se divit.Výkony herců? Horší to snad ani být nemůže.Bože kdo tohle vůbec mohl natočit? Pro mě je to naprostá ztráta času.

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
11 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 18 lidí
20 %
plakát
Misfits: Zmetci
28. března 2013
další názory k seriálu

Bezkonkurenční první série a rychlý spád dolů

Na radu kámaráda jsem si pustila první díl a už jsem se od toho nemohla odtrhnout. Skupina lidí se superschopnostmi jak okoukané že,ale to jak s tímto tématem producenti naložili to jsem opravdu nečekala. Velké plus: neokoukané postavy,nové příbehy,originalita,hudba.
První série Vás naprosto dostane ,druhá série už je o něco horší ,hrozně mi tu chybí Nathan ,který je poté nahrazen Rudym na ,kterého si zpočátku nemůžu zvyknout ,ale po čase mě stejně dostane jako každá z postav. Ale to jak najednou vezmou všechny ty úžasné postavy a nahradí je ,no tím čím je nahradily ,to mě naprosto zklamalo a možná to byl záměr aby se nám postavy neokoukali ,ale myslím si že taková Kelly a Simon by se nám neokoukali snad nikdy. Tak nevím,nevím ,ale ptám se bude další série stát ještě za to?

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
2 $ocky
28. března 2013
další názory k seriálu

Very funny

Takhle povedený seriál jsem už dlouho neviděla. Taková porce humoru to se jen tak nevidí.Tento seriál se vážně povedl a doufám že bude pokračovat. Jiné pojetí humoru je prostě vynikající a postavy? Miluju drsnou Max a nevinou Caroline takové protiklady a přesto jsou spolu naprosto báječné.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
56 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
90 %
plakát
Doktorka z Dixie
28. března 2013
další názory k seriálu

Moje oddechovka...

Tenhle seriál mě dostal ,ikdyž jsem na něj narazila uplnou náhodou první sérii jsem zkoukla bleskurychle a to chlavně proto ,že Vás něco nutí si pustit další a další díl u mě to bylo chlavně z důvodu ,kdy už sakra ta Zoe dá Wadovi šanci, jiskření a přitažlivost mezi těmito dvěma postavami je prostě něco co Vás tak vtáhne do děje. Je to taková milá oddechovka a to chlavně v první sérii. V druché sérii kdy se konečně moji favoriti dají dohromady ,jásám ,ale tenhle vztah podle mého vzal až moc rychle za své a nemohl se ani pořádně rozjet.Asi si producenti nechávají prostor na vztah Zoe s Georgem? (který mi koncem první a začátkem druhé série vážně lezl na nervy) težko říct George má teď Tansy a objevuje se tu nová postava doktora Jonaha ,kterému bych díky jeho nafoukanosti a povíšenosti nejraději jednu vypálila. Ale nebude právě on pro Zoe rozptýlením aby zapoměla na svého Wade ,který jí zlomil srdce. Vážně se těším na 18 díl a doufám že seriál bude pokračovat, protože za něj velmi těžko najdu náhradu. Pokuď hledáte něco pohodového s krásnou atmosférou, romantikou a humorem určitě si Hart od Dixie zamilujete :)

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
90 %
plakát
Prolhané krásky
28. března 2013
další názory k seriálu

Krásné lhářky

Dokonalá první série! Úžasný děj,postavy,námět prostě vše se zdálo dokonalé jenže s každým přibývajícím dílem se do toho producenti až moc zamotávají a jsem vážně zvědavá jak tento zapletenec rozuzlí. Druchá série me velmi bavila,ale to se o třetí říct nedá už mi tam chybělo takové napětí nevím celkově me třetí série trošku zklamala samozřejmě kromě poslední epizody ,které mě donutí si učitě pustit další díly očekávané čtvrté serie.

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
80 %
plakát
Tajemství kruhu
28. března 2013
další názory k seriálu

Nuda,nuda,nuda...

Pilot toho serílu se mi vážně líbil a tak jsem si s nadšením pustila druchý díl a pak třetí a pak čtvrtý a tak strašně me seriál nudil že už jsem se další díl ani neodvážila pustit. Jak se z tak slibného prvního dílu může stát něco tak nezáživného to nechápu.Koukání na tenhle seriál je vážně ztráta času, prostě se kouknete na dva tři díly a pak už prostě nemáte vůbec žádnou potřebu vidět díly další.

15 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
54 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
30 %