avatar uživatele

eve.blog

off
JménoZuzana
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky eve.blog
plakát
Upíří deníky
3. ledna 2015
další názory k seriálu

TVD♥

The Vampire Diaries - jedna velká éra. Tenhle seriál nikdy nepatřil až na úplný vrchol v mém watchlistu, ale řekla bych, že se všechno změnilo. Většinou mě seriál přestal v polovině série bavit, takže mi chyběla půlka 2, 3 i 4. série, navíc jsem si 1. ani pořádně nepamatovala. Nastala seriálová pauza a já si řekla, že je čas to dohnat a tak jsem za měsíc prošla všech 5. sérií a nutno říct, že jsem si seriál zamilovala.
1. série - Velký začátek. Stefan je s Elenou a Damon je badboy. Z téhle série si pamatuju hlavně odhalování základní mytologie - Katherine, co jsou vlastně upíři zač a rada se je snaží všechny pochytat. Bavilo mě to, ale ještě to nebyl vrchol - 90 %
2. série - Tahle série mě bavila o hodně víc. Začínám si oblibovat Caroline. Hodně se tam řeší vlkodlaci, Damon je zblázněný do Eleny a Jeremy a Bonnie se začínají sbližovat. V druhé polovině se řeší hlavně Klaus a původní. Všechno graduje pro mě vcelku šokujícím finálem. - 85 %
3. série - Moje asi doposud nejoblíbenější. Proměna charakterů Damona a Stefana byla perfektní. Stefan jako badboy putující s Klausem a Rebekou (kterou jsem si oblíbila) mě bavil. Finále série byl pro mě asi nejlepší díl TVD vůbec. - 95 %
4. série - Nevím, proč všechny tahle série tak nebavila. Třetí byla lepší, ale i tak mám tuhle sérii opravdu ráda. Jediné co mě vážně štvalo že Elena byla pohoršená pokaždé když Stefan nebo Damon zakousnul člověka a jí samotné nedělá problém někoho bez problému vysát a potom brečet co udělala. Když se pak ale v polovině série vypla, bylo to fajn i její přátelství s Rebekou. 85 %
5. série - Je pravda, že tady si to asi procházelo jistou krizí. Zajímavý mi přijde, že všichni tak strašně moc chtěli Elenu a Damona spolu a když teda byli opravdu spolu, tak je ta série nebavila. To ale asi není kvůli nim. Řekla bych že seriál spíš zasáhla ztráta původních, kteří měli dost velký podíl na zábavě. Druhá polovina a všelijaké řešení poutníků bylo vážně trapné, každopádně 100. epizoda, finále, přínos nových mnou oblíbených postav (Enzo, Liv) a umírání badgirl bylo pár plusů téhle série. - 70 %
6. série - Musím říct že zatím první půlka mě baví strašně moc! Nevím čím to bude, jestli návratem Ricka, rokem 1994 či Kaiem (který je momentálně snad úplně ta nejlepší postava), ale jsem vážně spokojená. Je to jiné než staré TVD, každopádně pro mně favorit. - 90 %

Páry - Damon nebo Stefan? To je otázka co mě docela trápí. Když byla Elena se Stefanem, strašně jsem chtěla aby byla s Damonem, ale teď když je Stelena definitivně pryč tak mi strašně chybí a začínám si uvědomovat že možná spíš Stefan (5x18♥). Na druhou stranu se mi ale líbila i Stebekah. Co se týče Caroline, nevím proč všichni nemají rádi Tyroline, ale mám ráda i Klaroline. Každopádně na tyhle hochy už můžeme nejspíš zapomenout, takže Stefan nebo Enzo? Spíš Enzo. Potom mám ráda Mabekah, Jonnie, Tyliv, Jolaric.

Oblíbené postavy - Kai, Stefan, Damon, Jeremy, Rick, Rebekah, Enzo ...

Nejoblíbenější díly: S01E01, S01E06, S01E08, S01E22, S02E07, S02E14, S02E22, S03E01, S03E03, S03E05, S03E20, S03E22, S04E04, S04E13, S04E16, S05E01, S05E09, S05E11, S05E15, S05E18, S05E22, S06E02, S06E05, S06E07, S06E09

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %
plakát
Red Band Society
24. září 2014
další názory k seriálu

RBS♥

Tyjo. Tak právě jsem zažila úžasných 45 minut. Jakože u většiny seriálů v podstatě jen čekám, kdy už bude konec, tady jsem si snad přála aby to nekončilo. Po dlouhé době je tu nějáký seriál, ze kterého jsem nadšená hned po prvním dílu (upřímně doufám, že si tuhle kvalitu udrží i nadále). Ani jedno z těch děcek mi nepřijde nijak otravné nebo dokonalé a všech šest jsem si oblíbila. Nemám ráda nemocniční seriály a teenagerů už je občas moc. Ale, tohle jsem si opravdu užila, má to špetku drama i vtipu. Naprosto mě učarovala myšlenka toho "kóma". Jsem opravdu zvědavá jak to bude dál. Myslím, že pokud se to udrží, bude to perfektní nástupce po Glee. Mimochodem, osobně bych to doporučovala fanouškům filmu "Fault in Our Stars".
Bohužel, sledovanost tomu moc nepřispívá, obávám se, toho nejhoršího, ale o tom je ještě brzy mluvit :)
Co se týče milostného trojúhelníku Leo - Emma - Jordi jsem vcelku na vážkách, Jordi je podle mě hezčí a i vzhledově by se k Emmě hodil víc, ale nevím proč myslím, že Emma má skončit s Leem! :)
Nejoblíbenější postavy: Charlie, Leo, Kara
Nejoblíbenější epizody: S01E01, S01E05

91 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
91 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
90 %
plakát
Tajemství kruhu
13. září 2014
další názory k seriálu

TSC

Před nedávnem jsem se na TSC začala koukat znova. Má to strašně moc mínusů, ale byl to úplně první americký seriál co jsem sledovala a hlavně miluju knížky (♥) a proto jsem si to pustila znova.
Potenciál to mělo velký, ale štáb to prostě pokazil. Co se týče postav, Cassie aka Britt Robertson mi vážně leží v žaludku. Ten její pysklavý hlas a hlavně celá postava o sobě - chudince umřela matka, měla nic moc život, pořád je v nebezpečí, všichni kluci jí milujou, na čarodějnictví příjde jako poslední a tyjo bum! Je nejmocnější. Vážně lezla mi na nervy. Nechápu, jak ona má být ta sexbomba do které se všichni hned zamilují, vždyť všechny ty další tři holky mi přijdou mnohem zajímavější a hezčí než ona. Adam. Kupodivu mi zase tak nevadil, ale proboha, když už to má bejt ten úžasnej borec, neměl by vypadat trochu jinak? Melissa, mi nevadila, ale ani se mi nelíbila, spíš mě nudila. Diana, byla zahrána dobře a Shelley mi byla jako herečka sympatická, ale proboha, jak je to napsaná? Cassie jí přebere kluka se kterým byla odmalička a další díl u ní začne bydlet. Logika. Jediné dvě postavy co mi přišli opravdu skvěle napsané i zahrané byla Faye a Jake. Phoebe Tonkin ta zlá-dobrá Faye opravdu sedla a Jake byl konečně nějáký kluk, na kterého by jste se mohli zamilovaně koukat díl co díl. Nicka jsem nestačila za těch pět dílů nestačila poznat.
První polovina série byla příběhově taková pomalejší, ale potom se to začalo lépe rozjíždět. Bohužel, to děsně kazilo to obsazení, kde to v podstatě táhla většinu času jenom Faye a Jake.
Myslím si, že mezi hlavní chyby scénáristů patřilo to, že se tolik nedrželi knížek, že všechny postavy byli napsány úplně divně a taky jiné obsazení mohli vybrat - Cassie a Adama by měli vypadat úplně jinak.
I tak to ale musím označit za srdcovku. Přece jenom, takhle začala moje seriálová éra.
Oblíbené epizody: S01E08, S01E12, S01E14, S01E19, S01E21, S01E22
Oblíbené postavy: Faye, Jake

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
60 %
plakát
Mixology
25. února 2014
další názory k seriálu

Jedna noc.

Hodnocení po prvním dílu!
Neměla jsem co dělat, tak jsem si pustila tenhle seriál. Téma mě vcelku zaujalo, 20 minut je ideální. Ale na rozdíl od předcházejících názorů mě seriál vážně zaujal. Čas od času tam někdo prohodí něco vtipného, baví mě sledovat jak se tam všichni během jedné noci spárují, scény z minulosti jsou také skvělé a nevím co bych vytkla. Možná jenom představitelka Kacey kterou znám z Glee je mi trošku nesympatická, ale je to spíš pro to že jí mám zarytou z Glee. Akorát pochybuju že by byla druhá série, jednak mě nenapadá co by se tam dělo, a nemyslím že by to v takovém časovém slotu uspělo.
Myslím, že je to fajn a 20 minut za to stojí! :)

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
71 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Láska ve hvězdách
18. února 2014
další názory k seriálu

Mimozemšťani útočí!

Hodnoocení po Pilotu!
Před chvílí jsem dokoukala první díl, a opravdu mě to překvapilo, mile! Dobře, je to trochu kravina, ale mají to pěkně vymyšlené - mimozenšťani mají vlastní jazyk, a můžeme vidět nové technologie.
Seriál, by se mi možná ani tak nelíbil, kdyby tam nebyl naprosto dokonalý Matt Lanter, Aimee Teegarden s jejíma psíma očima a úžasná Malese Jow.
I když se jedná přednostně o mimozemské drama, do popředí se dostává milostný trojuhelník - Roman - Emery - Grayson, #Remery mě zaujali už na začátku, a po celí pilot jsem čekala na něco, co se mezi nimi stane, protože Matt Lanter jako Roman je na jednu stranu ten špatný, ale vůči Emery se chová mile, a je vidět že mu na ní záleží. Grey Damon jako Grayson mi naopak přišel úplně normální dobrák.
Nevím proč, ale mám pocit že Aimee Teegarden (Emery) se strašně podobá Nině Dobrev, nejen vzhledově, ale i tím jak se vyjadřuje v různých scénách apod. Tím pádem, pro mě kromě scén s Romanem typická Elena.
Další mimozemské osazenstvo s tetováníma na mě zatím niják nepůsobí. Je mi jasné, že do konce první série se ještě lidé a mimozemšťané pořádně poperou a mám takoví pocit, že ten svalnatý mimozemšťan, na jehož jméno si nevzpomenu zabije toho, jak je neustále po dobu prvního dílu šikanoval! :D
I přes některé přímo nesmysli apod. na mě první díl zapůsobil dobře, hlavně díky hercům, stáhnu si další díly, a pokud se to nezhorší, budu doufat že z důvodu malé sledovanosti to nezruší! :)

+ Je to pořád a pořád lepší. Zaujali mě neobvyklé dvojice a hlavně Atriané se nám povahové skvěle vyvíjí!:)..

73 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
82 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 22 lidí
70 %
plakát
Glee
15. února 2014
další názory k seriálu

Lima, Ohio

Glee jsem sledovala občas na coolu či love, ale o prázdninách 2013 (asi 10 dní předtím, než zemřel Cory Monteith - Forever in our hearts♥) jsem se rozhodla že Glee shlédnu od začátku, a naprosto jsem se do toho zažrala a asi po 10 dnech byli čtyři série za mnou. Rozhodla jsem se vám tu těch pět dosavadních sérií shrnout.
1. série - Skupina outsiderů - talentovaná Rachel, koktající Tina, ten kluk na vozíku Artie, gay Kurt, černoška Mercedes a jeden vcelku populární fotbalista Finn dávají dohromady Glee Club Willa Shustera. Finn chodí s roztleskávačkou Quinn (která má za sebou dvě slepičky Britney&Santanu), po Quinn touží nejlepší kamarád Finna - Puck, Finna chce židovka Rachel&gay Kurt, Kurta chce Mercedes, Artie chce Tinu a jak už to tak vypadá každý chce někoho. Postupně se do skupinky zpěváčků přidávají právě i roztleskávačky, protože Quinn chce mít Finna pod dozorem a trenérka Sue chce Glee Club zničit. A také fotbalisti. Je to sice partička outsiderů, ale skvěle si prozpěvujů a stává se z nich skvělá parta. - 85 %
2. série - Glee Club se po prázdninách opět vrací, nově spárovaný. Na to, aby klub vydržel musí být 12 členů, a tak tu máme nového člena - Sama kterému se líbí Quinn. A později i Blaina - 95 % - hlavně kvůli Blainovi:3
3. série - Poslední rok původních členů Glee je tady, a mají hned několik cílů - všichni chtějí vyhrát národní kolo sborů, hledají kam půjdou po maturitě, a nadále řeší zapeklité vztahy, ve většině případů pomocí písní. Trenérka Sue tentokrát club díky nové trenérce podporuje. 3. série je určitě nejlepší, vznikají zde nejlepší vystoupení, a tolik věcí. Které nemůžu psát, z hlediska spoilerů. - 100 %
4. série - Začíná to jít z kopce, většina základních členů Glee clubu jsou ty tam - Rachel, Kurt & Santana jsou v New Yorku, Finn je na vojně, o Quinn, Mercedes, Mikovi&Puckovi není vůbec slyšet. Pak jsou tu nové postavy, které tedy nestojí za moc - Unique, Marley, Ryder&Jake Puckerman. Všechno jde z kopce, už to není staré Glee. - 70 %
5. série - O prázdninách tragicky zemřel Cory Monteith - Finn. A bez něj je to na nic. První dvě Beatles epizody vcelku jdou, ale prostě tam chybí starý dobrý Finn Hudson. Třetí epizoda, pro něj rozlučková, je krásná epizoda, a je to vážně krásné a dojemné rozloučení. A pak. 5x04 a už je to vcelku na nic, nebaví mě se koukat ani na moje staré dobré oblíbené postavy. Mělo to skončit. Jediné co se mi na téhle sérii líbí je Demi Lovato jako Dani & Adam Lambert jako Elliott. Ale. Prostě. No, sice nový Glee Club je na nic, ale to že ho chtějí stáhnout z děje je vážně strašné. Ne. Glee mělo skončit, první tři série miluju, čtvrtá je fajn. Pátá. RIP Cory. - 55 % - jen díky 5x03, jinak by to bylo ještě horší.

Celkově chci říct že Glee jako seriál je vážně skvělá a srdeční záležitost první tři série - pobavíte se, zasmějete se, pobrečíte si. Ale pak to jde dost viditelně z kopce. Tak asi tak. RIP Cory.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Fosterovi
12. února 2014
další názory k seriálu

Big Family

The Fosters. Nejdřív jsem se toho kapku zdráhala, a pilot jsem musela shlédnout dvakrát, abych si řekla že musím vidět další díl. Každopádně se mi to velice zalíbilo. A teď to sleduju, i když nemám čas. ABC Family jsem si dost oblíbila - seriály od nich jsou přesně pro mě.
Dvě lesbické mámy - Lena&Stef mají tři děti - Brandona, který je syn Stef a adoptované dvojčata Marianu&Jesuse. Jednoho dne se k nim dostane Callie, která se chová tak trochu nepřátelsky. Hlavní postavy mi přijdou všechny propracované, a každá má svůj cíl i charakter. I když mě zezačátku kapku štvala Mariana - která mi přišla namyšlená. Co se týče Jesuse&Brandona, nemám co říct - to jsou mojí miláčci. Callie&Jude na mě působili moc mile, že si váží toho co mají, a jak se o sebe starají. A mámy. Jsou prostě skvělé mámy. Mám je ráda!:)
Mile mě to překvapilo, a jsem ráda že to má potvrzenou druhou sérii. Jenom jsem zvědavá jak to chtějí vymyslet dál. Rozhodně doporučuji! :)

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Doktorka z Dixie
9. února 2014
další názory k seriálu

Bluebell ♥

Na seriál jsem narazila asi před rokem a stále mě neomrzel! Všechny postavy se ubírají dobrým směrem, vyvíjejí se. Vtip ani láska tomu nechybí - takže super! :)
1. série - Byl to skvělý rozjezd, Zoe všichni nesnáší a ona se jím snaží zavděčit, ale ono to samozřejmě tak lehko nejde. Do toho je naprosto vedle z chlápka jménem George, který je zasnoubený s fúrií Lemon. Pak je tady starosta Lavon Hayes, se kterým si Zoe hned porozumí a samozřejmě největší lamač srdcí - Zoein soused Wade Kinsella. Všechno je ideální, a nedá se tomu co vytknout - 90 %

2. série - Zdálo se, že už to snad ani lepší být nemůže, ale je, z jednoho spoileroidního důvodu :'D - dvou. Postavy jsou zase někde úplně jinde, mají jiné cíle a někteří jich dosáhnou někteří ne. - 100 %

3. série - Tvůrci si asi mysleli, že s novými postavami - Lynly&Joelem to vyhrají. No moc ne, mě teda taky příjdou umělí, a nemůžu se dočkat až se jich zbavíme nadobro :D.. Každopádně první polovina série byla nic moc - nebylo to ono. Po 9. epizodě se to začalo opět dostávat na dobrou cestu, a 12. epizoda byla teď vážně skvělá. Takže je to zase tam, kde to má být a já jen doufám že přeložení na pátek seriál nadobro nezruinuje. - k 12. dílu 75 %

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
90 %