avatar uživatele

Thorin Oakenshield

off
JménoZuzana Golombová
Věk26 let (Beran)
BydlištěLipník nad Bečvou
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Thorin Oakenshield
plakát
Mr. Robot
17. března 2017
další názory k seriálu

Zklamání

Seriál byl pro mě velkým zklamáním. Všechny postavy do jedné mě přestaly zajímat po druhé epizodě. Čekala jsem více akce, napětí a seriál mi přišel zdlouhavý. Spousta lidí je ze seriálu natšená, ale já prostě jejich natšení nezdílím. Souhlasím prostě s komentářem od arthurcz (kromě toho, že mě to přestalo bavit už od druhého dílu), mě se také podobně po prvním díle chtělo kouknout na druhý díl, ale po druhém díle mé natšení opadlo. Musím ale pochválit vnitřní hlas.
Jen bych chtěla zmínit toho chlapa, co chtěl hlavní postavu naverbovat do své firmy, protože se mi po druhém díle zdál jako nejdivnější postava v seriálu, což se asi nemělo stát. :/

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
50 %
plakát
Legion
17. března 2017
další názory k seriálu

Divné, divnější a nejdivnější

Tak jsem viděla čtyři díly a dá se konstatovat, že je seriál hodně divný. Slovo divný u mě, ale většinou znamená, že se mi seriál hodně líbí. Trochu mě mrzí, že jenom první díl se odehrával v léčebně, ale co už nadělám. U hlavní postavy nikdy nevíte, co je skutečnost a co ne. Seriál mi někdy přijde hodně psycho například to, že hlavní postavě, když byl malý kluk četli takovou pohádku před spaním a celkově se mu stalo toho hodně a pořádně stále toho moc nevíme. Já jen doufám, aby se seriál nepotáhl, a aby ho ukončily zavčasu. Nemám ráda nekonečné seriály, které se táhnou už nevím kolik let a jsou pořád o tom samém. Ostatní hlavní postavy mi přišli také v pohodě a doufám, že bude v seriálu hodně zvratů (nejlepší je když dají zvrat na konec seriálu, což vás navnadí na nový díl).
Také miluju, když jsou postavy mentálně narušené a dělají šílenosti. :D

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
70 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 10 lidí
100 %
plakát
Řada nešťastných příhod
2. března 2017
další názory k seriálu

Série nešťastných příhod

Abych pravdu řekla, tak jsem toho od seriálu moc nečekala. Kvůli výzvě jsem si pustila první díl, od kterého jsem očekávala, že mě alespoň trochu překlvapí, což se ale nestalo. Film jsem viděla a líbil se mi, ale seriál je strašně moc natahovaný, děti jsou nezáživné, vypravěč byl snad na tom nejhorší, N.P. Harris se mi sice líbil, ale když vás po prvním díle zajímá jen jeho další hudební čísla, tak to vypovídá o svém. Na seriál se šlo v pořádku dívat (kromě vypravěče), ale seriál mi přišel až moc průměrný a nezáživný. Vím, že spousta lidí se mnou souhlasit nebude, ale takhle to prostě cítím.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
50 %
plakát
Pokémon
3. září 2016
další názory k seriálu

Originál je lepší

Myslela jsem si, že jsou pokemoni jen pro děti. Ale potom jsem si jako anime fanoušek pustila originál a ten mě teda příjemě překvapil. Překvapilo mě taky, že se všichni jmenují jinak, hlavně Ash Ketchum, že se jmenuje Satoshi, což mi připadalo na vyslovení lepší. Nedokážu pochopit proč všechny přejmenovali. I hlavní znělka je o dost chytlavější a pikachu hrající s míšem na konci je prostě tak roztomilý a ještě k tomu hraje pěkná písnička. Nejvíce mě, ale asi mrzí, že se originál špatně shání, protože je většinou na shlédnutí anglická verze která stojí za prd.
Ono to totiž v originále zní nejlépe!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Cizinka
15. listopadu 2014
další názory k seriálu

Cizinec

Abych pravdu řekla tak jsem byla po prvním dílu trochu skeptická. První díl byl totiž trochu natahovaný a nebyl moc záživný. Proto jsem nevěděla, jestli se mám dívat na další díly. Řekla jsem si, že to ještě teda zkusím a byla jsem příjemně překvapena. Druhý díl byl o moc lepší a i jsem se u něho dobře bavila. Nejlepší bylo, že po pár dalších dílech mi přišlo, že se stává seriál každým dílem lepším a lepším. Příběh je velice zajímavý. Líbí se mi atmosféra, postavy, i když její první manžel není tak zajímavý, a i vyprávění a myšlenky hlavní postavy se mi líbí. Taky historie a všechno kolem je hezké a i hudba se jim moc povedla. Myslím si, že si tento seriál zaslouží plných 100% i přes ten jeho první díl. Už se moc těším na další díly :D

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Fargo
15. listopadu 2014
další názory k seriálu

Fargo

Na tento seriál jsem se hodně těšila a nezklamal. Během prvních dílů jsem se nejvíce bavila. U posledních dvou dílů to nemůžu říct s takovým natšením, protože se mi zdály slabší než ty předchozí, ale to se dá trochu přehlédnout. Hodně se mi tam líbila i hlavní postava, kterou ztvárnil Martin Freeman a taky nájemný zabiják. Abych to zhrnula tak by se mi to líbilo na 100% s lepšími posledními dva díly a lepším koncem pro hlavní postavy :D

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Pošťák Pat
27. února 2014
další názory k seriálu

Pošťák Pat a jeho NÁRAMNÝ svět

Tahle pohádka mi přijde jako průměrná. Vždycky jsem si zpívala jeho písničku, ale když začne díl, tak jsem se nikdy moc nebavila. Některé díly byly dobré a pro malé děti je to tak akorát, ale když přišlo na mě tak jako malá mě to moc nezajímalo jen ta písnička. Hlavní můj důvod byl, že mě to nikdy nedokázalo uchvátit, tak abych to nepřepla. Někdy byla i výjimka, třeba u lepších dílů, ale potom to začalo být to samé. Pošťák Pat jede vyzvednout poštu, pak se něco stane, (třeba je někdo nemocný atd.). Nicméně jsem viděla o dost horší seriály i pohádky a tento není zas tak špatný, ale jen pro nenáročné děti a ne se na to pořád dívat. Všeho moc škodí!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Pan Dubínek
26. února 2014
další názory k seriálu

Dubínek a jeho písnička

Jako malá jsem Dubínka nijak zvlášť nesledovala, ale věděla jsem, že se mi líbil. Proto jsem se koukla na všechny díly a vždycky ze začátku dílu jsem si zpívala úvodní písničku.
Dubínek si mě prostě získal. Jeho postava a charakter byly zajímavé, neboť se mi zdál trochu senilní, pořád zapomínal a mluvil sám se sebou. Vždycky jsem se zasmála a jeho písničku jsem si zapamatovala nazpaměť.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Monsters vs. Vetřelci
24. února 2014
další názory k seriálu

Názor

Tohle vážě není dobrý animák. Vtipy jsou nezářivné, a i když jsem tomu fandila, kvůli filmu, který se mi líbil, tak mě tohle hodně sklamalo. Postavy se tam chovají hloupě a celkově je to takové hloupé. Susan se mi zdála o dost hloupěji (ve filmu aspoň jezdila na "kolečkových bruslích"). U těch ostatních mi přišla ta jejich stupidita i zábavná.
50% dávám jako fanda filmu :D

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
50 %
plakát
Temný případ
23. února 2014
další názory k seriálu

Deja vu

Na tenhle seriál jsem se koukla hlavně kvůli vysokému hodnocení, ale zklamal. Všichni tady píšou jak je to úžasné, ale mě to tak nepřijde. Seriál mi připomíná takové to deja vu. Hlavně mi to hodně připomíná The Fall, protože i tam se vůbec nic nedělo a nic se tam nestalo, jediný rozdíl u tohohle je, že se víc řeší osobní věci detektivů a i to je hodně nudné. Detektiv s rodinou mi přišel nezajímavý, ale když se na to kouknu z perspektivy tak je tak dva krát tak zajímavější než detektiv, co se během dílu opil. Jeho kecy byly nesmyslné, až to bučí a ten druhý detektiv jak ho chce umlčet říká taky nesmysly. Ten detektiv bez rodiny je takový nezajímavý, i když jsem slyšela, že je hustý nebo něco takového, ale no ták, tak si tam kreslí prdele "No big deal". Musím říct, že seriál není špatný, ale nechápu hodnocení takového průměrného seriálu, ve kterém se nijak zvlášť nic neděje. Ale seriál je lepší než The Fall a proto ho hodnotím jako průměrný.

13 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
13 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 15 lidí
50 %
1/2
12