avatar uživatele

montymen98

off
JménoLucie Havelková
Věk
BydlištěStudentská 20 Aš 352 01
Twitter
Instagram
FacebookLucie Havelková
Poznámka
Názory uživatelky montymen98
plakát
Grimm
30. října 2015
další názory k seriálu

Pohádky nebo skutečnost?

Už jako malá jsem milovala pohádky od bratří Grimmů a vždycky jsem si představovala jaké by to bylo ve skutečnosti a zdá se že jsem nebyla sama .Když jsem se o tomhle seriálu dozvěděla, byla jsem nadšená.Je pravda, že pro děti tento seriál není určený ale kdo by neznal pohádky od tak slavných bratrů.Kolikrát už byli filmově zpracované ale pořád mi tam něco chybělo ta temnota, co doprovázela každičkej příběh , a tady to dostalo ten správnej šmrnc , tím nechci říct že by se mi ty předešlé zpracování nelíbili to zas ne ale je to takový tajemný a to se mi na tom moc líbilo a líbí.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
Hranice nemožného
27. října 2015
další názory k seriálu

Druhý vesmír

Představte si že , žijete svůj život chodíte do školy nebo do práce a o volným čase třeba hrajete hry nebo si rádi počtete .Nosíte brýle , rovnátka, nebo jste třeba na vozíku nebo máte něco co vám tak trochu ztěžuje život a taky nemusí .Zatímco si Vy žijete a vůbec nemáte předtuchy že v Druhým vesmíru máte dvojče co má stejnou práci ale je vaším úplným opakem .A hranice nemožného je vaše představivost .Je to fantasy seriál a jak se říká fantazii se meze nekladou a tady to platí od prvního dílu až do konce .Nejzáhadnější případy kdy vám někdy rozum zůstane stát. Kdy víte o našem světě a dozvídáte se o tom druhým .Jestli hledáte nějaký fantasy seriál tak hranice nemožného je právě pro vás.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Fargo
26. října 2015
další názory k seriálu

Fargo

Do tohle seriálu jsem moc nechtěla jít a to kvůli filmovému zpracování které se mi moc nelíbilo. Seriálové zpracování se moc neliší od filmového akorát jsou tam jiní herci .Podle mě je to takové nemastné neslané, ty díly se hrozně táhnou a člověk se u nich nudí .Čekala jsem od toho víc .

44 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
22 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
60 %
plakát
American Horror Story
25. října 2015
další názory k seriálu

Horor

American Horor Story má 4 série pardon ted už 5 sérii a každá série pojednává o odlišných příbězích a nenavazuje na sebe jako všechny ostatní seriály, ale má to háček hrají tam stále samí herci, ano přicházejí tam i nové postavy ale když umřou vrátí se zpět v nové sérii a začnou od znova a tak to jde dokola. Jak už jsem říkala ,na začátku pojednávají o odlišných příbězích v 1 sérii je Vraždící dům ve 2 je blázinec ve 3 je čarodějnictví ve 4 jsou zrůdy a v 5 tudíž té novéjši jsou upíři.Neříkám že to není špatný ale má to své + a - .Některé serie mají fakt dobré že se musíte dokoukat do konce a zase u jiných to pokulhává ale na odreagování je to dobré takže kdo je milovník hororů a chce si pustit takovou oddychovku tak směle do toho

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
80 %
plakát
Penny Dreadful
25. října 2015
další názory k seriálu

Londýn 19. století

Už když jsem viděla obrázek seriálu a přečetla si o čem to je, ihned to ve mě hrklo a řekla jsem si, ten seriál musím vidět.A taky hned jak jsem dokoukala pár seriálů pustila jsem si první díl a nestačila jsem žasnout.Tak procítěný, strhující napětí jsem ještě neviděla.Hororové postavy jako (Drákula, Frankenstein a spousta dalších) zasazena do 19 století v Londýně kdy tam řádil Rozparovač.Musím uznat že , tenhle seriál mě ihned vtáhl do děje a přiznám se že jsem s některýma postavama soucítila mohu říct jen BRAVO.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Sherlock
25. října 2015
další názory k seriálu

Detektiv 21 století

Viděla jsem už spousty kriminálek a detektivek ale zatím žádný mě nenadchnul jako tenhle seriál. Z počátku jsem z toho měla velké obavy ale stačila jedna Sherlockova dedukce a ihned jsem tomu propadla. Má v sobě všechno co u seriálu je potřeba mít skvělá úvodní znělka , úžasní herci, příběhy z 19 století zasazeny do dnešní doby , skvělá atmosféra, černý humor kterému neodolám , co víc k tomu dodat snad jen to že hlavní představitel si mě získal svým skvělým charismatem a potenciálem to je Pan herec smekám před ním .

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %