avatar uživatele

stepa

off
JménoŠtěpa
Věk24 let
BydlištěČR
Twitter@---
Instagram
Facebook---
Poznámka
Názory uživatelky stepa
plakát
Ztraceni
27. dubna 2014
další názory k seriálu

Palec nahoru

Téhle legendě jsem se dlouho vyhýbala a musím říct, že to byla chyba! Jakmile jsem viděla první díl, hned sem věděla že mě to rozhodně bude bavit. Sice jsem ještě neviděla všechny série (po třetí sem si dala pauzu, protože pak už mě to tolik nebavilo), ale už zase zaujatě sleduju a jsem za to ráda :) Jsem ráda že mě kamarádky přemluvily a přesvědčily o úžasnoti Lost.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
80 %
plakát
Láska ve hvězdách
22. března 2014
další názory k seriálu

Změnila jsem názor

Zatím si myslím, že to rozhodně není úplně nejhorší. Rozhodně ho budu sledovat dál a uvidím jak se to vyvine. Sice mi vadí, že každý díl byl tak trochu jinej, v jednou se řešil vztah mezi hlavníma postavama a v dalším zase zničení lidstva. Ale i tak je to fajn seriál a určitě mu za nějaký čas zvednu hodnocení.
------------------------------------------
- To byl můj názor po prvních několika dílech, ale ten názor se bohužel totálně změnil. PZe seriálu sem viděla asi 7 nebo 8 dílů a další už jsem ani nezkoušela. Ze začátku mě to hodně bavilo ale s každým dílem jsem se začala víc a víc nudit. Každá epizoda mi ze začátku připadala jako ,,každý pes, jiná ves" a to mi trochu vadilo, ale dalo se to překousnou. Zato když se stalo to, co bylo jasné už od začátku (že se dají dohromady Roman a Emery) mě vážně zklamalo. Nechápu že tvůrci mají potřebu hned všechny spárovat (to platí u většiny seriálů, né jen u Star-crossed), kdyby počkaly alespoň 15 nebo 20 dílů. Teď se mi seriál jeví jako valná většina ostatních- že se prostě musí řešit hlavně vztahy. Ale proboha proč?! Takhle je to u spousty seriálů např. Upíří deníky, to je takové ,,každý s každým". Prostě nikdo nemůže zůstat sám alespoň jednu sérii. Škoda, čekala sem že seriál o mimozemšťanech a lidech pohromadě bude trochu nápaditější.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
40 %
plakát
The 100
22. března 2014
další názory k seriálu

pilot byl chytlavý- ano byl, ale The 100 už není "chytlavé", ale boží

Fakt, musím říct, že ten pilot mě vážně dostal. Zatím dávám 90 procent, ale myslím že brzo dám 100. Je to po dlouhé době seriál, který mě dostal už prvním dílem a strašně se těším na další.
---------------------------------------------- Po shlédnutí dalších dílů jsem úplně nadšená a natěšená na další série (série :D). Hádám že spousta z vás se mnou souhlasí a těší se na další vývoj děje. A těm, kteří jsou ze stovky tak nadšeni jako já, bych chtěla poradit, aby si pořídili i knížku Prvních 100, je to sice trochu odlišné,ale rozhodně není méně zajímavá než seriál. Celkový dojem ze stovky je u mě takový, že je to jeden z mých oblíbených seriálů a rozhodně ho můžu všem doporučit

53 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
82 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 17 lidí
100 %
plakát
Přátelé
16. března 2014
další názory k seriálu

Znám i lepší

Jo já vím že všichni milují přátelé, ale že by to bylo zase tak úžasný? Chápu že lidé kteří se na ně koukali pravidelně už odmala, tak že si je třeba zamilovali, ale já prostě znám mnohem lepší seriály. Třeba srovnávání Himym s Přáteli. Možná je to dáno tím, že na Himym se koukám právě teď v současnosti a Přátelé jsou pro mě už trochu starý seriál. Nevím. Nebo je to třeba o hlavních postavách které jsem si nikdy nedokázala oblíbit natolik, že bych hltala každé jejich slovo (jako je to například u již zmiňovaném Himym nebo třeba TBBT).
Prostě je to seriál na který se ochotně podívám ale rozhodně to není můj oblíbený. Ale musím uznat, že některé hlášky jsou prostě úžasný :)

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
Putování s pravěkými monstry
16. března 2014
další názory k seriálu

ohromně zajímavé...

Musím říct, že to je strašně zajímavé a i skvěle zpracované. Mám to doma nejmíň pět let a už sem to viděla mockrát, ale pořád mě to straně baví.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Pravěk útočí
16. února 2014
další názory k seriálu

Zase ty postavy...

Jak to tak čtu tak nejsem jediná, komu vadí to vymírání a měnění postav. Nejlepší byly první 2 série, v těch dalších šlo už o nějakou záchranu světa atd. Ale to vůbec nevadí, stejně mám ten seriál docel ráda. Vždycky mě moc bavilo téma, kdy se setkal člověk a dinosaurus a Primeval mě zaujal. Ale jak už sem napsala, vadí mi to vraždění hlavních postav.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Drtivá porážka
16. února 2014
další názory k seriálu

Pády na hubu :D

Ten pořad je vlastně jen o tom padání na ústa. A to je podle mě fakt sranda! Musím říct, že oproti nějakýmu faktoru strachu, pevnosti Boyard atd. je tohle vážně vtipná soutěž. K tomu navíc dobří moderátoři a špinavá voda, co víc si přát? Navíc je to celkem výjimka v tom, že i když byl pořad prodán do jiné země, pořád je nehorázně zábavnej.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Klíče od pevnosti Boyard
16. února 2014
další názory k seriálu

Hrůza

Neukamenujte mě za to, ale tenhle pořad prostě nenávidím, přijde mi to strašně nudné a strašně trapné (hlavně ten praštěnej čaroděj ve věži), chápu že je to asi účel, ale mě strašně vadí jak tam ti ,, herci'' (nebo co to je) přehrávaj, za mě jedna z nejhorších soutěží, možná nejhorší

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
0 %
plakát
Partička
16. února 2014
další názory k seriálu

Partička

Je to prostě boží sranda, nevím co jiného říct. Určitě budete souhlasit, když napíšu že smíchy skoro brečím. Na druhou stranu si mi vůbec nelíbí slovenská Partička, viděla sem kousek nějakejch dílů a vůbec mě to nijak neuchvátilo (za tohle větu mě asi ukamenujete :D) Česká partička je prostě strašná zábava, sice je občas trochu vulgární, ale to se dá přežít. To mi spíš vadí pan Dangl a pan Čurko (opět mě prosím neukamenujte) já si prostě nemůžu pomoct ale ten Danglův smích mi strašně vadí. Jinak ale nemám výhrady

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
M.A.S.H.
16. února 2014
další názory k seriálu

Originalita a genialita

Je to strašně originální natočit seriál z takového prostředí. Když se řekne seriál o válce, tak snad nikoho nenapadne, že ten seriál bude takhle vtipný, každý by čekal nějaký drama, ale určitě ne humor. Navíc je to seriál který baví lidi skoro každého věku. K tomu ještě ty bezvadný herecký výkony. Prostě bezchybný.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
1/2
12