avatar uživatele

tali135

off
JménoKristína
Věk24 let
BydlištěMichalovce
Twitter@-
Instagram
Facebook-
Poznámka
Názory uživatelky tali135
plakát
Angel from Hell
21. prosince 2016
další názory k seriálu

Klasika

Klasický sitkom, ktorý mňa osobne chytil, a je mi ľúto že ho už nepredĺžili. Mne osobne sa to celkom páčilo.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
60 %
plakát
Obchoďák sedmé nebe
21. prosince 2016
další názory k seriálu

Neviem sa k tomu vyjadriť

S pociatku som si tento serial nasla ako kazdy iny, nahodou :D Bolo to uplne skvele, mozno viac ako skvele. Nemohla som sa dockat na novy diel. Teraz mam pocit ze tento serial pomaly upadava, e stale zaujimavy ale uz z mojej strany nepatri medzi tie najlepsie, preto ho aj tak hodnotim...

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
70 %
plakát
Dallas 63
21. prosince 2016
další názory k seriálu

Je kniha lepšia?

Čo sa týka kníh a seriálov, neviem na čom som večší závislák, ale keď sa kniha zmení v seriál je to asi tá najlepšia vec na svete :D Tento serial mal samozrejme pár nepresností, ale pravdu povediac, žiaden film nie je rovnaký ako jeho písomná verzia a takto to platí aj tu. Pokiaľ ste knihu nečítali to nevadí, seriál vás zaujme bez nej :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Teorie velkého třesku
16. prosince 2016
další názory k seriálu

Skvělý seriál, není co kritizovat!

Osmá řada byla příjemná, devátá mě vyloženě nadchla, kultovní seriál o střetu teoretických vědců s praktickým životem. A radost skutečně dýchá z původní i dabované verze nejnovější série, již krátce po odvysílání ve Státech uvádí Prima Cool.

Citové zmatky, jež rozmetají jeho svět, okusí i klíčová postava geniálního asociála Sheldona, jenž pod návalem emocí najde další polohy smíchu.
Ale pořád je čas i na pánské jízdy, třeba při vědecké výměně pneumatiky, a trvá smršť hlášek od kuřáka Gandalfa po slavný gag s vlajkami, kdy Sheldon svůj rozchod dokládá rozpady států a Amy se zlobí, že „přirovnáváš mé genitálie k částem Československa“.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Between
31. května 2015
další názory k seriálu

Začiatok bol zaujímavý...

Začiatok seriálu...bol celkom zaujímavý a druhá časť...nešlo to dopozerať do konca...bolo to nekonečné :D Ale námet a celkovo prvá časť...boli skvelé :D Síce by sa v prvej časti mohlo pár zbytočných scén vystrihnúť ale celkovo seriál, verím, že to pôjde hore. Mám tu asi rovnaký názor ako u Z-nation, začiatok...katastrofa a teraz len dúfam v to, že bude aj druhá séria :D
Žiaden seriál nezačal skvelo, tak verím, že sa tento vytiahne vysoko :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Poslové
23. května 2015
další názory k seriálu

Celkom zaujímavé

Je to celkom zaujímavý seriál aj keď mám poslednú dobu pocit, že zaujímavá kapitola je každá druhá/tretia. Inak tomuto seriálu nič nevyčítam :) Je dobre spracovaný a herci dobre artikulujú takže nie je zložité im občas porozumieť hoci aj anglicky. Niektoré časti sa mi síce veľmi nepozdávajú a opisujú v nich hlúposti, je to dobrý seriál :) Keď máte radi Supernatural odporúčam vám pozrieť si aj tento seriál :D Určite si zaspomínate na staré časy Sama a Deana :D

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Mladí a hladoví
23. května 2015
další názory k seriálu

Skvelý komedialny a vtipný serial

Je to dobre spracované :3 Odporúčam pre tých ktorý nemajú čo pozerať :D Je to skvelá oddchovka v ktorej sa nahádza mnoho humorných situácíí :)
Takže tomuto seriálu absolutne nič nevičítam :D Jedine tým čo ho ešte nevideli :D

38 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Z Nation
2. května 2015
další názory k seriálu

Pre chápavejších ľudí

Mne osobne....nebudem vám klamať sa prvá časť zdala úplne odveci...potom... pomaly asi od štvrtej časti to začalo mať niečo do seba...začali ste sa vžívať do postáv a tak :D no :D Je to o niečo iné ako TWD...a keď náhodou niekoho stretnú na ulici...nič si s toho nerobia :D Je to určite o niečom inom :D Určite to berte s rezervou a 100% neporovnávajte s TWD je to úplne o niečom inom :D Pretože Zombie mimino...by som si nepredstavovala tak ako je to tam stvárnené :D Takže Good Luck :*

Radím vám pozrite si to...ak máte radi Zombie :D
BTW:Dajte tomu šancu :D a pozrite si to aspoň do toho 7 dielu (úplne TOP :D),...ak vás ani to nechytí tak potom neviem :D

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
60 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Simpsonovi
7. dubna 2015
další názory k seriálu

Skvelý, stále populárny seriál

Videl som už veľa seriálov. To mi verte. Ale ani jeden nie je ako “Simpsonovci”. Ani jeden ma totiž nesprevádza celým mojím životom. Okrem tohto. Už odmalička som šprintoval zo školy, len aby som stihol ďalšiu životnú skúsenosť malého Barta, ďalšie saxofónové sólo od Lízy, ďalšiu "geniálnu" hlášku od Homera... Každý iný seriál ma po X-tom opakovaní prestal baviť. Tento nie. Veľa hlášok z neho viem naspamäť. A veľkú zásluhu má na tom český dabing. Ten musím vychváliť do nebies. Nestáva sa často, že by dabing či už slovenskej alebo českej televízie stál za zmienku. Ale na tomto dabingu si prekladatelia dali záležať a odviedli neskutočne kvalitnú prácu, ktorá je porovnateľná, ba priam rovnako dobrá ako originál. Ak idú “Simpsonovci” na slovenskej televízii, nikto sa neopováži spraviť im vlastný dabing. To by bol hriech rovnajúci sa masovej vražde...

“Simpsonovci” boli (a dá sa povedať, že stále sú) istým spôsobom revoluční. Zobrali si do hľadáčiku americkú strednú vrstvu a rodinu ako základnú bunku spoločnosti. A sparodovali ich. A to dokonca animovaným spôsobom. Manželské problémy, problémy s vierou či s výchovou detí – “Simpsonovcom” nieje nič sväté. A ak môžu spraviť z komára somára – spravia to! Aj úplná banalita, ako je postavenie grilu, dokáže rodinu postaviť na nohy. A to je dobre. Svet sa aspoň dobre baví.

Žltá rodinka je vždy aktuálna. Rieši problém, ktoré trápia svet (a hlavne Ameriku), aj keď svojským spôsobom. A občas si k tomu pozvú aj niekoho slávneho. A slávni ľudia pozvanie ochotne prijmú. V “Simpsonovcoh” sa ich už zopár vystriedalo. Či už to bol nezabudnuteľný Mel Gibson v časti, v ktorej nakrúcal s Homerom hollywoodsky trhák alebo Stephem Hawking, ktorý si "pokecal" s Homerom pri pive v bare "U Vočka", či agenti Mulder a Scullyová, ktorí vyšetrovali prípad pre FBI s mimozemským pozadím.

Animovanosť “Simpsonovcov” berie seriálu jeden dôležitý prvok – starnutie postáv. To má svoje výhody aj nevýhody. Diváci si pamätajú rovnako starého Homera počas pádu Berlínskeho múru aj pri Obamovej inaugurácii, no pozornému oku diváka určite neuniknú rôzne nezrovnalosti v seriálovej histórii. To však môžme Mattovi Groeningovi a spol. odpustiť, vzhľadom na vysokú kvalitu seriálu.

Ale keď sme pri kvalite, “Simpsonovcov” postihol osud mnohých iných seriálov – dochádza im para. Zlaté časy si prežili (aspoň podľa mňa) od štvrtej po dvanástu sériu. Vtedy boli časti naozaj robené spôsobom "vtip na vtipe". Potom seriálu dochádzala šťava, ale jednotlivé epizódy boli stále pozerateľné, hoci lepšia epizóda striedala slabšiu. V súčasnosti ma už nové časti Simpsonovcov nebavia. A viem, že niesom jediný.

Celý seriál sa točí okolo rodinky Homera Simpsona, žijúcej na Evergreen Terrace.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Misfits: Zmetci
7. dubna 2015
další názory k seriálu

2...3?

Seriál je naozaj dobre spracovaný, na to v akej dobe bol natáčaný...
K Misfits som se dostala z nudy na doporučenie svojej kamarátky. Spočiatku pre mňa bolo celkom ťažké si zvyknut na všadeprítomnú vulgaritu a třeba takového Nathana jsem dokonce nemohla vystát. Genialitou Misfits ale bylo, že si mě během čtyř epizod úplně získali a ty dvě tehdy odvysílané série jsem zkoukla během velmi krátké doby.

Ohodnotila by som to asi takto:
1.Séria-100%
2.Séria-100%
3.Séria-90%
4.Séria-70-80%
5.Séria-50%

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
70 %