avatar uživatele

davbolech

off
JménoDavid Bolech
Věk25 let
Bydliště
Twitter@DavidBolech
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele davbolech
plakát
2 $ocky
26. července 2016
další názory k seriálu

Láska k Max je věčná

K tomuto seriálu se velmi těžko nějaká recenze píše, neboť on vlastně není ničím originální, je to prostě americká splácanina sitcomových klišé a sice to nemění nic na faktu, že ho bezmezně miluji, ale vede to k tomu, že se sám sebe ptám: Proč vlastně? Každá epizoda je vystavěna na primitivním algoritmu, který spočívá v rozjuchaném začátku, prohádaném středu a velkém usmíření na závěr a když dostanete nápad jako já, zkouknout celej seriál na jeden hlt, začne být celkový zážitek dřív nebo později dost jednotvárný.
Jenom jednu věc chci opravdu zdůraznit a podtrhnout! Pokud se máte alespoň trochu rádi, prosím, nesledujte 2 Broke Girls s dabingem! Ne, nejsem jeden z těch, kteří dabing úplně zavrhli, ale je to tak neskutečný rozdíl, že pokud si tuhle kravinu chcete užít aspoň trochu tak jako já, sledujte ji v originále, vaše mozkové centrum radosti vám poděkuje.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Mezi námi medvědy
26. července 2016
další názory k seriálu

Internet famous

Tohle je přesně ten typ seriálu, od kterýho chcete, aby zdobil vaši stěnu obýváku, tapetu notebooku, kapotu auta a přebal vašeho deníčku, to všechno jenom proto, abyste všem mohli ukázat, jak moc ho milujete. To samozřejmě neznamená, že byste měli svůj deníček ukazovat na potkání, ale kdybyste se náhodou někdy dostali do situace, ve které by někdo chtěl vidět, co máte na přebalu, můžete ho suverénně s pyšným výrazem vytasit a jistě sklidíte spoustu uznalých poplácání po ramenou.
Teď a tady říkám s naprostou jistotou, že v celém vesmíru, ani v jeho paralelních formách není lepší animovaný serial, než We Bare Bears a oznamuji to s takovým přesvědčením, že ani nepředpokládám, že by se někdo rozhodl mi odporovat. Každýmu ho obrovsky vřele doporučuji a kdybyste někdo náhodou nevěděli co s načatým životem a chtěli jste založit něco jako fanclub, hrdě se hlásím na místo hlavního předsedy!

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Tučňáci z Madagaskaru
25. prosince 2015
další názory k seriálu

Přízvuk Maurice mi naskakuje doteď

Doby, kdy jsem koukal na Tučňáky z Madagaskaru, jsou už asi definitivně pryč a tak tenhle názor už píšu spíše jenom z nostalgie. Pamatuju si hlavně, jak jsem vždycky strašně žral postavu Morta a krále Jelimána, ale taky samozřejmě bláznivé nápady skvadry hlavních hrdinů. V životě jsou rozhodně potřeba seriály, u kterých můžete jen tak vypnout veškeré myšlenkové pochody a jenom nasávat pozitivní atmosféru. Určitě jsem za Tučňáky rád, většinou mi dokázali zvednout náladu a nic víc člověk často ani nepotřebuje.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Spongebob v kalhotách
25. prosince 2015
další názory k seriálu

Made my childhood

Spongebob je sice na první pohled animák pro děti s plínou a dudlíkem, protože je infantilně cáklej, ale podle mýho názoru věk, ve kterym si tenhle seriál užijete nejvíc, je mezi 13. a 15. rokem života. Přesně to totiž byly dny, kdy jsem ho sjížděl já a tlámal jsem se smíchy jak protrženej. Miluju každou postavu, každej díl, každou hlášku. Pokud bych měl na světě označit nějakej animák za ten, co se mnou prožil puberu, je to SpongeBob SquarePants. Určitě bych ho přidal do výchovných programů pro děti, co jsou buďto vandalové, co vykrádaj kiosky nebo pro ty, co koukaj akorát na porno. Tohle je věc, která by je mohla trochu usměrnit. Tímto nabádám všechny rodiče, psychology a rodiče psychology: pouštějte svým dětem Spongeboba, jednou vám budou vděčné.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Rick a Morty
22. prosince 2015
další názory k seriálu

Pray for Mr. Poopybutthole

Nemam rád animovaný seriály. Nikdy mě nechytli Simpsonovi, ani Griffinovi, ani Futurama… Jako okay, občas se tomu zasměju, když to zrovna běží v televizi, ale je to furt ten samej humor a navíc já preferuju a obdivuju spíš umění herecké. Zkrátka to už chtělo někoho, kdo přijde s něčím novým, originálním, se svým vlastním stylem, bez ohledu na to, co zrovna frčí. A přesně tímto veledílem je pro mě Rick and Morty. Už od začátku se zkrátka přesně trefili do mýho vkusu a pak už mi stačily jen dvě odpoledne sledování a od tý doby čekání na třetí sérii. Abych jenom nechválil, jako malinký mínus beru počet dílů. 11 na sérii je prostě na díly po 20 minutách málo a je to hlavně škoda. Rozhodně je to ale lepší, než něco narychlo zplácat, dát to do televize a čekat, jestli se to chytne. Tohle je sice stručná, ale zato zaručená kvalita. Je to crazy, je to úchylný, je to bomba!

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
90 %
plakát
Misfits: Zmetci
3. září 2015
další názory k seriálu

Seriál přesně podle mých představ

Já ani nevím, jak mám doposud existujícími slovy popsat, jak moc jsem se do Misfits zažral! Pokud je na světě nějakej seriál, kterej byl natočenej přesně podle mýho vkusu a přesně se ztotožňuje s mými představami dokonalého seriálu, je to právě Misfits! Můžu bejt fakt největší rejpal a šťoural, ale žádnou chybu v něm nikdy nenajdu! Od nejvíc boží úvodní znělky, přes výborný a výrazný charaktery všech postav, až po skvělou atmosféru celýho prostředí, je to nejpropracovanější dílo, které se dá v seriálovém světě zkouknout. Jsem sice trochu konzervativní, co se týče hlavních hrdinů a jejich neustálá výměna se nejdřív zdála spíše na obtíž, ale ukázalo se, že i to byl správný krok, především z důvodu, aby se děj taky nějak posouval dopředu. A tim navážu na další unikátní věc. V celejch pěti sériích není ani jedna jediná nudná nebo zdlouhavá scéna! Všechno je zpestřeno napětím a unikátním humorem a tuhle kombinaci prostě musí milovat každý! S výčtem pozitiv by se samozřejmě dalo pokračovat, ale to bychom tu všichni strávili celý mládí. Můžu jenom dodat, že jsem si naprosto jistej, že jsem Misfits neviděl naposledy.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Dexter
3. srpna 2015
další názory k seriálu

"Až budu velký, chci být jako Dexter"

Dexter se těžko hodnotí obecně jako seriál, každá série totiž v člověku zanechá trochu jiné emoce a shrnout to nějak celkově je docela probém... Rozhodně je nutno podotknout, že jsou to emoce velice silné a dlouhotrvající a takový ten „wohoo efekt“ je zaručený! Za naprosto geniální a stoprocentně účinné považuji stoupající napětí, které je vždy zakončeno nějakým totálně šíleným a překvapujícím vyvrcholením, které posune děj úplně jiným směrem, než divák očekával. Výsledkem toho všeho bylo, že po každé sérii jsem potřebovat chvilku času na vstřebání a až pak jsem mohl koukat dál. Někdy stačily 2 dny (po 4.sérii), někdy 2 týdny (po 7.sérii) a někdy se prosě musíte jít někam opít, jinak by to s vámi seklo! Ano, takhle silné pocity Dexter vyvolává... Možná jsem typ člověka, co to všechno až moc prožívá, ale doteď se mi to u ničeho jiného nestalo a o to větší obdiv si ode mě tento seriál zaslouží. Obrovsky oceňuji práci lidí, co se na tom všem podíleli! Spojili promyšlené zápletky s humorem a to je zkrátka kombinace, která mě pohltila. Nejlepší (nebo možná nejhorší...) na to všem je, že po čase začnete Dexterův život celkem chápat a občas si přejete být jako on. V takové situaci byste měli zvážit, jestli už to s tim ztotožňováním s hlavním hrdinou trochu nepřeháníte :D ... Poslední věc, kterou musím zmínit je, že podle mě jsou režisér, producent a scénárista úplně bezcitný bytosti, protože takhle zacházet s osudy hlavních hrdinů je pro psychiku sledujícího vážně nebezpečný :D !

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Top Gear
27. června 2015
další názory k seriálu

Je to vůbec o autech?

Trojice týpků, kteří si navzájem dělají naschvály. Jsou perfektně sehraní a zároveň má každý z nich jiný názor, za který bojují. To zní sice dobře, avšak ještě nemusí být vyhráno. Když ale zjistíte, jak dobří všichni tři v těchto věcech jsou, nemůže se vám povést, abyste viděli jakýkoliv díl bez pořádných porcí smíchu. Ať už jde o klasickou epizodu, či o speciál, nikdy není o zábavu nouze. Nutno však podotknout, že toho o autech vím pořád stejně málo, jako když jsem před lety začal Top Gear sledovat a v tom je právě možná tajemství úspěchu. Nemusíte mít rádi zvuk motorů, ani zajímavé novinky ze světa automobilového průmyslu, stačí, když máte rádi britský humor a bláznivé úkoly. To, se kterým z moderátorů máte nejpodobnější názory a který se tak stane vaším oblíbeným, či jestli máte prostě nejraději Stiga, je už pouze taková třešnička na dortu.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
90 %
plakát
Buffy, přemožitelka upírů
27. června 2015
další názory k seriálu

Dětská srdcovka

Na Buffy jsem začal koukat, když mi bylo 12 a byl to úplně první seriál, který mě chytl natolik, že jsem ho dokoukal celý. Už tenkrát ve mně pravděpodobně sexy blondýna, co vraždí upíry, vyvolávala motivaci sjíždět další a další díly. Všechny série měly promyšlené vedlejší odbočky a zároveň napínavou hlavní pointu, která tenkrát bohatě stačila k tomu, abych byl „podělanej až za ušima“. Možná právě tomu vděčím za to, že mám dnes tak rád hororový žánr. Na jednu stranu mě láká kouknout se na všech 7 sérií ještě jednou, na druhou nechci riskovat, že by mě už nezaujaly tolik, jako předtím. Aspoň mi na Buffy už navždy zůstanou jenom pozitivní vzpomínky…

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Teorie velkého třesku
27. června 2015
další názory k seriálu

Babičky by volily Howarda

The Big Bang Theory je pro mě rozhodně to nejlepší, co jsem kdy ze seriálů viděl! Mě k radosti stačí málo a vůbec bych nepotřeboval ten umělý smích v pozadí, který má v divákovi vyvolat pocit typu: „Áha, teď jsem se měl zasmát!“, ale to ke komediím patří. Samozřejmě jsou zde patrné kdejaké mouchy a snahy udržet si fanoušky a zároveň nalákat nové (myslím fanoušky, néé mouchy). Příkladem je toho 8. série, kde se místo původních absurdně perfektních scén řeší už jenom vztahy hlavních hrdinů. Každopádně je vážně těžké si tento seriál neoblíbit. Naučil jsem na něj koukat dokonce i svojí babičku, která miluje Howardovi hlášky! Z mého pohledu je však nejgeniálněji vytvořená postava Penny. Ve změti fyzikálních zákonů se snad každý ztotožní s jejím sedláckým přístupem. Zkrátka celkově musím říct, že tuhle partičku jen tak něco nepřekoná :) !

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %