avatar uživatele

Ben Beviin

off
Jméno
Věk34 let
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele Ben Beviin
plakát
Whitechapel
4. března 2012
další názory k seriálu

Jack Rozparovač a součastnost

Další z výborný britských seriálů s podobným nápadem jako Sherlock, tedy převést více jak 100 let starý příběh do současnosti, tentokrát v podobě vraha, který přesně napodobuje Jacka Rozparovače. Každý díl je velice svižný a napínavý s výbornými postavami obyčejných policajtů, kteří zdaleka neodpovídají příručkám jako jejich nový DI. I ten brzy pochopí, že to tak úplně nejde. Výborná temné atmosféra a jeho kvalita snad seriálu vydrží i v další sérii.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Zločin
4. března 2012
další názory k seriálu

Stojí za to

The Killing je výborný seriál, který vás vtáhne do děje a nepustí. Dosahuje toho hlavně tím, že celá série je o vyšetřování jedné vraždy, takže vás nutí abyste koukali dál a nic nepropásli. Dalším je bezútěšnost prostředí, které je tmavé depresivní, deštivé, přesně jak k má vraždě být, nemluvě o skvělých dialozích a hlavní dvojici, která je jakoby obyčejná a hodně uvěřitelná,takže máte pocit, že takový lidé asi u policie opravdu jsou. Samozřejmě se vyskytne pár hluchých a zbytečných míst , ale je jich velice málo. Všem doporučuju a už aby byla druhá série:-)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
80 %
plakát
Caprica
4. března 2012
další názory k seriálu

Caprica, které něco chybělo

Caprica se od původní BSG zásadně liší, žádné vesmírné bitvy, rychlá akce, přestřelky a podobně. Už námět přirozeně vedl k tomu, aby byl seriál klidnější a zaměřený na postavy. Což bylo naprosto v pořádku, ale tvůrcům se bohužel nepodařilo do seriálu dostat to čím se BSG především odlišovala a to napětím, důrazem na postavy a jejich vývoj a kontroverzní a těžká rozhodnutí, které musely postavy Galactiky činit a svižností děje, který vás nutí pustit si seriál najednou a v žádném případě tím nemyslím vesmírné bitvy a podobně. Podařilo se aspoň dostat do seriálu velice dobré herce, kteří příběh ovšem sami spasit nemohli. Naštěstí se seriál podařilo smysluplně zakončit. Přesto ve zpětném pohledu, by podle mě obsahu více vyhovovala minisérie o 6-8 dílech, do kterých by se vešlo to hlavní a nejlepší z Capricy.

40 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
70 %
plakát
21. okrsek
4. března 2012
další názory k seriálu

Je to o policii?

Báječně oddychový komediální seriál s vynikajícím Denisem Learym v hlavní roli. O policejní práci vlastně vůbec nejde a seriál by fungoval i kdyby se odehrával v téměř jakémkoliv prostředí. Hlavní hrdina je příjemně nemorální. Podvádí ženu, pije, kouří a lže, aby dostal co chce. Určitě by si zasloužil více než jen dvě řady. Bohužel

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %
plakát
Ashes to Ashes
3. března 2012
další názory k seriálu

Výtečné pokračování

Toto volné pokračování Life on Mars neztrácí nic z původního seriálu, pouze se musí člověk trochu přizpůsobit změně doby a jedné hlavní postavy. Právě změna doby a posun do roku 1982 je největší změnou, která vede k trochu měkčím metodám DCI Hunta. Další drobnou změnou je přesun z Manchesteru do Londýna. Celkově je však příběh pořád chytlavý a vypointovaný se skvělými dialogy a stejně dobrými hereckými výkony. PS: lepší a překvapivější konec jsem neviděl od závěru BSG :-)

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
80 %
plakát
Hvězdná brána: Hluboký vesmír
31. prosince 2009
další názory k seriálu

Zatím nerozhodné

To, že tvůrci přišli s novým pojetím, je určitě dobré a souhlasím, že to může minimálně atmosférou a kamerou připomínat BSG. Přesto mi, ale připadá, že se od původního konceptu stále nemohou plně odpoutat. Kromě Rushe stále postavy vypadají příliš dokonale, né tolik co v původních seriálech, ale stejně. Zatím žádná těžká rozhodnutí, po kterých by všichni vyšilovali, žádné převratné zvraty či nečekané konce. Připadá mi,že tvůrci nemají nebo alespoň neukázali, žádné nové nápady. I sex se vyskytuje dost nemístně až zbytečně. Přesto po 10 dílech, které jsem viděl má Universe našlápnuto na slušné pokračování a doufejme, že ve zbytku série se dočkáme opravdu něčěho nového a neokoukaného.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
33 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
60 %
plakát
Firefly
28. prosince 2009
další názory k seriálu

Seriál, na který nezapomenete

Skvělý seriál, s uvěřitelnými postavami a realistickým vesmírem, který je bez mimozemšťanů či přehnaně vyspělých technologií. V některých částech epizod by jste ani nepoznali, že je to sci-fi. Všechny epizody mají nápad a nutí vás shlédnout celý seriál najednou. Bohužel, jako u spousty jiných seriálů se nedočkal více jak 13 epizod a jednoho filmu.

55 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
91 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %
2/2
12