avatar uživatele

leffo

off
Jméno
Věk35 let — narozeniny slaví za 9 měsíců (Ryby)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele leffo
plakát
Newsroom
15. září 2012
další názory k seriálu

Pozérský seriál

První díl mě překvapil, protože vypadal originálně. Další díly vypadají jako lepší telenovela a ačkoli se seriál zdá být jako, že není pro-americký, pravdou je, že tím, jak ukazuje ryzí charaktery lidí v jedné zpravodajské stanici, vlastně pro-americký je. Pro mě velké zklamání. Nenaplněný velmi zajímavý námět.

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
25 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
60 %
plakát
Star Trek: Enterprise
4. srpna 2012
další názory k seriálu

Zbytečný seriál

Jako Star trek je to "nestartrekovské" a nefunkční, jako sci-fi seriál je to dobré, napínavé, akční a poskytuje to poměrně kvalitní zábavu. Chvilku trvá, než se seriál rozjede a závěr taky nestojí za moc, možná taky proto, že by mohlo být od začátku zřejmé, kam tento seriál spěje. O tom, že se tomuto seriálu víceméně podařilo začlenit do ST univerza svědčí jedenáctý film Star trek, kde se vyskytuje zmínka o Archerově psu - ale to jen tak na okraj. Seriál se nicméně odklonil od oné "startrekovské" diplomatické šablony a najdeme zde víc akce. Podle mého názoru jde o počin, který má za úkol ke Star Treku nalákat mladší generaci diváků. Nicméně to není počin nejhorší, ale je naprosto zbytečný.

80 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
60 %
plakát
The Looney Tunes Show
25. ledna 2012
další názory k seriálu

LT v novém obleku....

Proti nové animaci nic nemám, nicméně mě mrzí, že nejde o klasické animované grotesky se známými hrdiny z Looney Tunes, bohužel. Ale to nevadí, přesto naši známí hrdinové hláškují ostošest a kupodivu jim to i docela jde. Jediné, co mi však nesedí, je kupříkladu život Duffyho a Buggse v americkém domě někde na předměstí L.A. (kecám, vůbec nevím, kde ti dva žijí, ale vypadá to tak), hrdinové se vozí v autech a telefonují mobilními telefony, tudíž jsou všichni tak nějak vytrženi ze svého "přirozeného" prostředí, a to je věc, kterou jaksi nedokážu překousnout. Chápu ale, že to je produkt určený spíše menším dětem.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
50 %
plakát
Wilfred
5. ledna 2012
další názory k seriálu

Wilfred...

Ano! Při zpětném pohledu na celek seriálu musím zhodnotit pěti hvězdičkami, protože tenhle druh humoru mi vyhovuje. Ryan je stoprocentně blázen a je příjemné vidět tomuto bláznovi do hlavy. Samozřejmě to, že vidí psa své sousedky jako chlapa navléknutého do podivného psího kostýmu a vede s ním duchaplné konverzace, vede k vnitřnímu vývoji Ryana z introverta v trochu méně introvertní a průbojnější osobu. Tento vývoj, což vrcholí v závěru seriálu, kdy se z Ryana opět stává osoba, jíž nechtěl být na počátku seriálu, a který je nutné hodnotit jako jeden z nejlepších, jaké jsem viděl.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Hvězdná brána: Hluboký vesmír
29. listopadu 2011
další názory k seriálu

BSG x SG

Tento seriál nelze srovnávat s jeho předchůdci SG-1 a SGA. Zdá se totiž, že si jde svou vlastní cestou, alespoň, co se odlišného syžetového vzorce týče. Mám rád seriály, jejichž epizody jsou provázány nějakým ústředním dějem a to SGU je. Obdivuhodná je také nová práce s kamerou ve stylu BSG. Vlastně se celý seriál hodně podobá BSG, nicméně nedosahuje takových kvalit ani myšlenkové hloubky. Oproti svým SG předchůdcům nemá tento seriál žádný spád, v podstatě ani žádnou akci. Řekl bych, že se o něm právem říká, že jde o "Melrose place ve vesmíru". Zdá se, že celý seriál stojí někde na pomezí mezi SG seriály a BSG, ale nechce se přiklonit ani na jednu z těchto stran, což celému seriálu dodává poněkud rozpačitý charakter - a to rozhodně ubírá seriálu na kvalitě.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
60 %
plakát
Anatomie lži
23. listopadu 2011
další názory k seriálu

Obyčejný seriál

Musím říct, že jsem na tento seriál koukl jen tak ze zvědavosti na Tima Rotha, kterého mám vcelku rád. Problém ale nastal po první řadě, kdy mě Lie to me přestalo přitahovat hned z několika důvodů: 1. Seriál je příliš epizodický bez nějakého rámcového příběhu, který by upoutal a donutil mě na něj opravdu soustavně koukat až do konce. 2. Postava Lightmana je hodně klišé. Rozvedený muž s mladou dcerou...kde jsem to jen viděl...ahááá Castle...nebo také Smrtonosná past....a mnoho jiných seriálů či filmů. Je to nelákavé, šablonovité a tedy nudné. 3. problém se také týká Lightmana. Jde o to, že jde o chlapa drsného, upřímného za každou cenu, cynického...tohle už tu ale taky bylo, ne? Doktor House je přeci takový! Ale House je mnohem lepší. V podstatě je Lie to me Doktor House v odlišném prostředí. Celkové bych seriál zhodnotil jako zajímavý počin z hlediska prostředí a tématu, jímž se zabývá. Bohužel naproti tomu stojí vcelku nuzné a komerční zpracování.

71 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
60 %
plakát
Smallville
1. září 2010
další názory k seriálu

Horší a horší...

Nevím nevím, ale ten seriál je čím dál horší...jde to s ním z kopce...nekonečné protahování seriálu do neúnosných mezí je pro ten seriál zhoubný...navíc jsou tam všichni neskutečně zakomplexovaní, a chovají se nelogicky, koneckonců i děje některých epizod jsou tak nelogické až nad tím zůstává rozum stát, jak někdo mohl něco takového vypotit...taky mě dost iritují ty "krásné tvářičky", které se v seriálu objevují...samé dokonalé "barbíny" a "kenové"...to je dost nechutný, nedivím se, že pak mají některé dospívající divačky podobných seriálů problémy se stravováním a trpí depresemi kvůli vlastnímu vzhledu...a to nemluvím o tom, že z našeho oblíbeného Supermana udělali "Šmouhu" nebo taky jak je v titulcích překládáno "Skvrnu"...odchod Jimmyho Olsena je taky na prd, Lois je čím dál míň snesitelná a prostě celé to jde ke všem čertům...po 9. řadě u mě tento seriál hodně klesl...bohužel...10. řadu asi nerozdejchám..

73 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
36 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
40 %
plakát
Star Wars: Klonové války
1. září 2010
další názory k seriálu

:)

Rozhodně bych tomu nedal 100%, rozhodně ani 60%. Spíš něco mezi tím...tak 70% je akorát...samozřejmě, že to není pro každého, spíš je to zaměřené na dětské diváky, je to místy neskutečně infantilní a fanouška SW spíš urazí než potěší. Nicméně tato infantilnost je čas od času střídána nadprůměrně kvalitním příběhem (na to, že se jedná o animovaný seriál). Animace rozhodně zastaralá není, je to prostě tímhle způsobem natočené, protože je to tak pro oko přitažlivější než nějaká naturalistická animace připomínající spíše film s reálnými herci. Kvalita seriálu určitě neklesá, spíš kolísá - některé epizody jsou lepší, některé horší, tak to prostě s komerčními seriály je. Určitě to člověk nemusí vidět, aby se v obou trilogiích vyznal, je to spíš rozšíření světa SW a fanoušci si rozšíří obzory o tomto Lucasem stvořeném vesmíru. Je třeba to brát s nadhledem, některé epizody (zatím jsem narazil na tři) přímo srší nelogičnostmi, ale dá se to překousnout. Rozhodně bych to neodsuzoval. Dávám 70% za příjemnou animaci, atmosféru nové trilogie SW, kvalitní hudbu, staré známé postavy a za ty nadprůměrné epizody, kterých není zas tak moc...

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %
plakát
Pán času
25. srpna 2010
další názory k seriálu

:)

Když hrál Doctora Tennant, měl jsem ho rád, opravdu hodně rád, když ho hraje Smith, mám ho snad ještě raději...řekl bych, že kvalita Doctora míří vzhůru, jen v páté řadě mohlo být o něco víc Daleků... :( Ale co nadělám, i přesto seriál jako celek hodnotím 100 procenty. Je to nápadité a nešablonovité, lepší než sci-fi podobného ražení, jako je kupříkladu o něco více racionální Star trek...

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %