2. 8. 2012

Podzim 2012 na Primě

Dnes měla tiskovku ke svému podzimnímu vysílacímu schématu skupina kanálů Prima Group. Proto opět nakoukneme, jaké seriály nás letos na podzim na Primě čekají...

Podzim 2012 na Primě

Tisková konference se konala od 10 hodin v pražském hotelu Hilton. Byly na ní uvolněny názvy spousty nových (i stávajících) seriálů, takže vás nebudeme dlouho napínat a hned se podíváme, jaké seriály si tedy pro nás Prima Group připravila:

Prima Family

I Prima bude pokračovat ve vysílání své původní tvorby – s premiérovou pátou řadou se vrátí Cesty domů a každý všední den pak i pořad Prostřeno! s Václavem Vydrou a Janou Bouškovou, u kterého nás čekají zase i nějaké ty nové VIP díly.
Největším lákadlem prý ale budou dvě novinky – Obchoďák z prostředí obchodního domu, kde se seriál reálně natáčí. V hlavních rolích se představí Tereza Kostková, Alena Vránová, Danica Jurčová a Pavel Kříž. Tím druhým novým seriálem pak bude školní Základka. Ředitele školy si zahraje Bob Klepl, dále uvidíme Jiřího Langmajera, Oldřicha Navrátila či Vandu Hybnerovou a Taťjanu Medveckou.
Co se týče fanoušků improvizační show Partička, tak nemusejí zoufat, i na podzim nás totiž čekají nové díly plné smíchu. Stejně tak budou odvysílány i nové epizody Ano, šéfe! se šéfem Zdeňkem Pohlreichem, po kterých bude v pátek následovat Show Jana Krause. A ti, co každý týden sledují nějakou talentovou show, se určitě budou dívat na novou sérii Česko Slovensko má talent, ve které se tentokrát bude navíc soutěžit i o cestu kolem světa!

Každý z vás je ale zvědavý na akviziční seriály, že? Tak začneme kriminálním hitem americké kabelovky TNT Rizzoli & Isles v hlavní roli s Angie Harmon (det. Jane Rizzoliová) a Sashou Alexander (dr. Maura Islesová). Toto skvěle sehrané duo, které řeší vraždy v Bostonu, poprvé potkáme ve čtvrtek 6. září. Na podzim ale na Family uvidíme i nové řady dalších oblíbených kriminálních seriálů – Castle bude zase na zabití ve své čtvrté řadě, stejně tak nás čeká sedmá série Sběratelů kostí. Premiérově je připraven i třináctidílný spin-off Myšlenek zločince nazvaný Myšlenky zločince: Chování podezřelých.



Prima Cool

Primácký kanál zaměřený na muže bude i na podzim pokračovat s apokalypsou… a proto se představí i nějaký ten seriál se zombíkama – Živí mrtví (The Walking Dead) totiž každé pondělí přijdou na Primu Cool! Seriál, který bude mít dvouhodinovou premiéru už v sobotu 25. srpna, se bude vysílat jak v češtině tak v angličtině a po odvysílání jej najdeme i na internetu na PrimaPLAY. Stejně jako ve stejnojmenné komiksové předloze budeme sledovat osudy přeživší skupinky vedené Rickem Grimesem (Andrew Lincoln) a jeho kolegou a kamarádem Shanem Walshem (Jon Bernthal).
Čeká nás i další krvavé dobrodružství sériového vraha Dextera, který se premiérově uvede se šestou sérií. No a samozřejmostí jsou i coolácké stálice jako třeba Ted, Marshall, Lily, Robin a Barney v Jak jsem poznal vaši matku (HIMYM), žlutí Simpsonovi, vesmírná Futurama, nová řada motoristického magazínu Top Gear, Americký Chopper, dokument Největší bitvy 2. světové války či reality-show Kdo přežije.
Na Coolu si pro nás připravili i jeden nový třináctidílný pořad z prostředí armády nazvaný Elitní komanda zblízka. Od 23. srpna pak na Romana Buťu čeká dalších 18 „šílenejch jobů“ v show Těžká dřina. A pokračovat bude i herní magazín Re-Play.
Každý pátek večer se pak od 31. srpna uvedou Kravaťáci (Suits) – další podzimní novinka v nabídce Primy Cool. V hlavních rolích tohoto právnického seriálu hrají Patrick J. Adams a Gabriel Macht. Od října pak nabídne Cool nový seriál Grimm s Davidem Giuntolim, který jako detektiv Nick Burkhardt bude v americkém Portlandu řešit nějaké ty nadpřirozené kriminální případy… aneb pohádky bratří Grimmů jsou skutečné!



Prima Love

Na úplný závěr se podíváme na třetí primácký kanál, tentokrát zaměřený na dívky a ženy. Každý večer od pondělí do čtvrtka bude probíhat repríza teď již kultovního Sexu ve městě se Sarah Jessicou Parker…
No Love je připraven i nový dokumentární cyklus nazvaný neohroŽeny. Samy o sobě v něm budou hovořit Agáta Hanychová, Michaela Kudláčková, Lenka Holas Kořínková či vítězka soutěže Hotel Paradise Nela Slováková.
Dalšími pořady budou Fantastické dorty, které navazují na Báječné dorty, Kouzla filmových maskérů a Zhubni, nebo přiber, které by prý měly Love tak trochu „odrůžovět“. Tak uvidíme, zdali se to podaří… :-)
A chcete na Love i nějaký nový seriál? Co takové tajemné Prolhané krásky (Pretty Little Liars)?! Nebo se bojíte „A“ a televizi raději nezapnete?



Tak ta nabídka seriálů na primáckých kanálech vypadá mnohem lépe než na konkurenční Nově, co říkáte? A jako vždy, pokud v následujících hodinách či dnech vyplavou na povrch další seriály, které na Primě na podzim uvidíme, budeme tento článek aktualizovat.

Edit (22:20): Prima Cool nám na twitteru potvrdila, že vlastní vysílací práva i na novinku Awake (česky Procitnutí), americký remake Wilfreda a i další série NCIS: Los Angeles a Hawaii 5–0. O nasazení těchto seriálů do vysílání však zatím nebylo rozhodnuto.

Na jaký seriálový kousek se těšíte nejvíce? A co vás naopak zklamalo? Podělte se s námi o svoje dojmy a názory v komentářích! :-)

(zdroj: Twitter Prima Cool + DigiZone.cz + Mediar.cz)

Už jste pro nás hlasovali v nominací na Křišťálovou Lupu? Ne? Tak to napravte :)

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Furiant

Furiant

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře65zobraz všech 65 příspěvků
Katie_s128

Katie_s128

Prima válcuje novu, a ani se nemusí moc snažit. Na primě family se těším na partičku, castla, bones a další...
před 11 roky
Moty

Moty

Ano hurá Prima dává Nově na frak. Na Primě vědí jaký seriál koupit a co se mladým líbí. Jen tak dál a...
před 11 roky
Moreene

Moreene

Prima mě v poslední době celkem překvapuje HIMYM, Big Bang a teď už i Grimm a to v celkem...
před 11 roky
Další články k tématu