31. 7. 2015

Novinka pod lupou: Wet Hot American Summer

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Jen málo novinek startuje uprostřed léta a dnes vám představíme tu, kterou si pro vás přichystala streamovací služba Netflix. Řeč je o Wet Hot American Summer: First Day of Camp.

Základní údaje

Název: Wet Hot American Summer: First Day of Camp
Žánr: komedie, retro
Stanice: Netflix
Premiéra: 31. 7. 2015
Předskokan:
Konkurence: –
Tipovačka: –

Kdo?

Tvůrce: David Wain, Michael Schowalter
Herci: Bradley Cooper, Amy Poehler, Elizabeth Banks, Christopher Meloni, Paul Rudd, Michael Ian Black, Judah Friedlander, Janeane Garofalo, Joe Lo Truglio, Ken Marino, Marguerite Moreau, David Hyde Pierce, Zak Orth, Molly Shannon, Michael Showalter a mnoho dalších.

O čem to je?

Už je to skoro 15 let, kdy byl divákům představen film Wet Hot American Summer (Léto k nepřežití). Tato komedie však rozhodně nepatří mezi ty nejvěhlasnější, čemuž odpovídá i její hodnocení na IMDb (6,7). Jenže i tak se jí nějak podařilo vybudovat si v některých kruzích zajímavé postavení, čehož se nyní rozhodl využít Netflix.

Když bylo na začátku ledna oznámeno, že Netflix pracuje na vytvoření stejnojmenné limitované série o osmi epizodách, tak to příliš velký ohlas nevzbuzovalo. Původní komedie však disponuje velmi zajímavým obsazením. Mnoho herců, kteří se ve filmu objevili, si postupem času vybudovalo velmi známé jméno. Když pak bylo oznámeno, že většina z nich si svou roli zopakuje, tak zájem o tento projekt výrazně zesílil a momentálně patří mezi ty nejočekávanější.

Scenárista David Wain prozradil, že série bude prequelem k původnímu filmu. Příběh je zasazen do doby před osudným létem, kdy se odehrál film. Část vtipu by byl v tom, že obsazení, které už tehdy bylo na své role staré, nyní po 15 letech musí hrát ještě mladší verze sebe sama. A tak budeme sledovat příběh instruktorů a jejich „dětí“, který se odehrával v létě roku 1981.

Podobné seriály

Parks & Recreation
Saturday Night Live
30 Rock
Brooklyn Nine-Nine

Trailer


Co na Wet Hot American Summer říkáte? Znáte původní film? Patří mezi vámi vyhlédnuté novinky nebo vás nezaujal?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Líbilo se? Tak šiř tuto zprávu do světa! 
Pajky

Pajky

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře5zobraz všech 5 příspěvků
Mik

Mik

Film neznám, ale seriál se mi líbil a těch 8 epizod jsem skoukl na jeden zátah. Taková hromada znamých herců...
před 8 roky
sandokan555

sandokan555

Tak film som akurat dopozeral ale titulky su nan asi nenajditelne teda nase, no nevadi bol fajn len niekedy...
před 8 roky
ragelly

ragelly

Dokoukáno. Ani nevím, co k tomu říct, to je dost šílená ptákovina :D Není mnoho seriálů, kterým by se...
před 3 roky
Další články k tématu