21. 6. 2015

Novinka pod lupou: The Brink

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název: The Brink (Krize)
Žánr: černá komedie / satira
Stanice: HBO
Premiéra: 21. 6. 2015
Vysílání: neděle večer od 22:30
Předskokan: Ballers (Hráči)
Konkurence: –

Kdo?

Tvůrci: Roberto Benabib, Kim Benabib
Herci: Tim Robbins, Jack Black, Pablo Schreiber, Aasif Mandvi, Maribeth Monroe, Geoff Pierson, Esai Morales, Eric Ladin, Melanie Kannokada, Mary Faber, Meera Syal, Rob Brydon, Michelle Gomez, Joey Martin

O čem to je?

Nový, černě humorný seriál HBO soustředí pozornost na geopolitickou krizi a její dopady na tři zcela rozdílné, urputně bojující muže – amerického ministra zahraničí Waltera Larsona, řadového úředníka ministerstva zahraničí Alexe Talbotta a špičkového stíhacího pilota vojenského námořnictva Zekeho „Z-Paka“ Tilsona. Tato trojice mužů, kterým porušování pravidel není cizí, se musí vymanit z chaosu vládnoucího všude kolem, aby zachránili svět před třetí světovou válkou.

Seriál byl objednán již v únoru 2014 krátce poté, co HBO oznámila pilotovou fázi projektu. Režisér Roach měl pracovní oběd s producentem Weintraubem, kteří společně projednávali různé filmové projekty. Během toho se Roach zmínil, že by se rád upsal půlhodinové komedii. Weintrauba ihned napadl scénář k The Brink, který mu donesl, a hned druhý den se mu režisér ozval s tím, že je z projektu nadšený. Pak už šlo všechno bleskově rychle, k projektu se dostala HBO, která téměř ihned objednala pilot. Roach ihned věděl, že do hlavních rolí chce Blacka a Robbinse, a oběma se scénář zalíbil a projektu se upsali.

Podobné seriály

Veep (Vicepreziden­t(ka))

Trailer


Plánujete dát šanci The Brink? Nalákal vás popis děje nebo trailer? Nebo si raději počkáte na první reakce diváků, než se rozhodnete, zda sledovat?

Miluješ seriály a SerialZone? Chceš být součástí rozrůstajícího se týmu redaktorů, kteří přispívají ke každodennímu chodu webu? Máš zájem o psaní článků? Nebo by tě bavilo doplňovat obsahy epizod? Láká tě třeba kontrola, korekce a schvalování seriálových zajímavostí a zajímavostí k osobnostem? Pokud umíš výborně česky (u psaní článků nutná také pokročilejší znalost angličtiny) a máš zájem o kredity navíc, napiš na redakce@serialzone.cz a řekni nám, pod jakou přezdívkou na SZ vystupuješ a na čem se chceš podílet!

Další díly seriálu
Tohle přeci nemůžeš ostatním zatajit. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře4zobraz všechny 4 příspěvky
inekafe

inekafe

Tak som práve dopozeral pilot a teda nič moc. :D Ešte slabšie ako Ballers. Hlavne som čakal viac fórikov,...
před 8 roky
alephzdravi

alephzdravi

Mobilní operátor O2-TV dal možnost zdarma zhlédnout v sekci O2 videoteka od tv HBO od 21.června 3.nové...
před 8 roky
La.Volpe

La.Volpe

Opravdu nic moc. Jako všechno s Jackem Blackem. Ale asi budu koukat dál kvůli Timu Robbinsovi, kterej...
před 8 roky
Další články k tématu