22. 8. 2015

Novinka pod lupou: Blunt Talk

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!

Základní údaje

Název: Blunt Talk
Žánr: komedie
Stanice: Starz
Premiéra: 22. 8. 2015
Vysílání: sobota večer od 21:00
Předskokan: -
Konkurence: –

Kdo?

Tvůrce: Jonathan Ames
Herci: Patrick Stewart, Jacki Weaver, Adrian Scarborough, Dolly Wells, Timm Sharp, Richard Lewis, Mary Holland, Karan Soni, Ed Begley Jr., Romany Malco, Elisabeth Shue, Jason Schwartzman

O čem to je?

Walter Blunt je odhodlaný dobýt svět amerického kabelového zpravodajství. Dostane svou vlastní noční talkshow, ve které hodlá šířit své názory ohledně toho, jak by Američané měli žít, myslet a chovat se. Všichni stojí proti němu – od šéfů stanice, přes spolupracovníky, až po bývalé manželky a spoustu dětí. Jeho jediným fanouškem je sluha-alkoholik, kterého s sebou přivezl z Velké Británie.

Stanice Starz na seriál očividně sází. Spolu s objednávkou seriálu přišla ruku v ruce zpráva, že se komedie dočkala objednávky hned na 20 epizod, které budou rozděleny do dvou sérií. Blunt Talk tu s námi tedy bude minimálně do roku 2016.

Jméno hlavní postavy – Walter Blunt – je převzato od jedné z vedlejších postav ve hře Jindřich IV. od Williama Shakespearea. Tato postava byla první hereckou rolí hlavního představitele Patricka Stewarta, který se tak dostal k herectví u Royal Shakespeare Company. Právě Stewart je pro mnoho diváku na seriálu největším lákadlem. Tento charismatický holohlavý chlapík je totiž po celém světě známý díky účinkování ve filmové sérii o X-Menech. Už podle traileru jde vidět, že jeho Walter bude pořádný bouřlivák. K tomu se hodí zmínit, že herec odvádí úctyhodný výkon, je mu totiž již 75 let!

Někteří z vás si již jistě stihli na seriál vytvořit názor. Stanice Starz totiž pilotní epizodu zpřístupnila online k dispozici již minulý týden.

Podobné seriály

Californication
The Big C (Ve znamení raka)
Veep (Vicepreziden­t(ka))
Možná nějaké britcomy? Nechť posoudí zasvěcenější :-)

Trailer


Plánujete dát šanci Blunt Talk? Nalákal vás popis děje nebo trailer? Nebo si raději počkáte na první reakce diváků, než se rozhodnete, zda sledovat?

Další díly seriálu
Taky by ti myš neupadla, když to pošleš do světa. 
ragelly

Eva Zálešáková

Autorka se dá charakterizovat jako stoprocentní seriálový maniak a skoro stejně závislá je i na SerialZone. Když nedejbože nekouká na seriály, vezme do ruky digitální zrcadlovku nebo se začte do amerického Elle.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
EmKo

EmKo

Jen dvě malé poznámky. V češtině se spíše než Henry IV používá Jindřich IV. Nejznámější české překlady nesou...
před 8 roky
Další články k tématu