5. 8. 2015

Novinka pod lupou: Mr. Robinson

Vítejte u naší rubriky, pomocí které se vás snažíme nalákat na další seriály a tím pádem přeplňovat vaše již tak dost přecpané watchlisty až k prasknutí!



Počátkem srpna NBC představí další ze svých komediálních počinů. Tentokrát ze světa hudby. Craig Robinson totiž přichází se seriálem, kde si střihne hlavní roli. Nuže, máme tady Mr. Robinson.

Základní údaje

Název: Mr. Robinson
Žánr: Hudební / Komedie
Stanice: NBC
Premiéra: 5. 8. 2015
Vysílání: středa od 21:00
Předskokan: America's Got Talent
Konkurence: Extant, A wicked Offer
Tipovačka: –

Kdo?

Tvůrce: Craig Robinson
Herci: Craig Robinson, Peri Gilpin, Brandon T. Jackson, Ben Koldyke, Amandla Stenberg, Spencer Grammer, Tim Bagley

O čem to je?

Seriál je v podstatě seriálovou adaptací úspěšného filmu School of Rock (Škola rocku). Od myšlenky, přes zpracování, až po příběh. A právě to se kritice tak úplně nelíbí. Jacka Blacka ovšem v titulní roli tentokrát vystřídá samotný tvůrce seriálu, Craig Robinson.

Ten coby talentem překypující muzikant, kterému se ve světě hudby ne zrovna dařilo, rozhodne vzít místo učitele hudební výchovy na místní základní škole. Tam zjišťuje, že ne všechno, co se o oné škole a škole obecně povídá, není úplně pravda. I když musí čelit drzým studentům, politickým názorům svých kolegů a překrásným mladým a hlavně svobodným maminkám, dokáže si ve většině případů udržet tvář, a trochu té hudby do svých studentů přece jen dostat.

Jelikož se jedná o hudební počin, nejsledovanější byla poslední dobou informace ohledně skladatele, který dohlédne na hudební stránku seriálu a na hudební přesnost scénáře. Touto osobou je Ryan Beveridge. Ten se proslavil zejména soundtrackem pro Heist nebo Back in the Game. Uvidíme, s čím se vytasí tentokrát.

Stanice prozatím objednala pouze šest epizod seriálu, které odvysílá během 3 týdnů. Už teď je nicméně jasné, že boj o prodloužení na celou sérii bude více než těžké. Kritici seriál od základu strhali, ať už námět či jeho zpracování a obsazení. Jak se ale bude líbit u diváků, to se uvidí…

Podobné seriály

Partners
Impastor
Bad Teacher
The Naked Brothers Band

Trailer


Co říkáte na novinku ze stanice NBC? Dáte tomu šanci a podíváte se na to, nebo vás projekt naopak vůbec nezaujal?

Další díly seriálu
Kdo nesdílí, tak taky rozšlápavá dětem bábovičky! 
HonZajs000

HonZajs000

Autor si zatím nevyplnil svoje mikrobio.
Poslední komentáře1zobraz příspěvek
LadyJ

LadyJ

Podívám se alespoň na první díl, protože jsem zvědavá, ale bez Jacka Blacka si to neumím moc představit.
před 8 roky
Další články k tématu