avatar uživatele

matys45

off
Jméno
Věk28 let — narozeniny slaví za 184 dní (Váhy)
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatele matys45
plakát
Královská rodina
15. února 2017
další názory k seriálu

#kingLiam

Velice často tu zaznívá výraz, Guilty pleasure, a musím uznat, že se to naprosto dokonale hodí.
Je to tak měsíc, co jsem si stěžoval, že se již netočí klasické teen seriály jako Gossip girl či The O.C. a pak jsem dal šanci tomuto seriálu a za týden hotovo a jenom se klepu na poslední díl třetí řady.
Postavy jsou výborně napsané, nejsou černobílé a tím jsou zajímavější, například od absolutní antisympatie ke "královně Heleně" až k její oblibě, stejně tak se parádně vyvinula postava Liama.
Pak jsou tu ale dvě postavy které táhnou celý seriál, kdo se dívá ví, že se jedná o Len (vždycky výborná! ) a Jasper.. celkově miluju tu anglickou výslovnost jména Jasper :D
Cyrus a jeho záměrně přehrávající herecký představitel též výborný.
První tři řady, hlavně druhou a třetí tak hodnotím vysoko, dohromady 80% a pevně věřím v oznámení čtvrté řady.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Kdo přežije
7. února 2017
další názory k seriálu

kmen promluvil

Za mě nejlepší reality-show, což dokazuje svojí výdrží, v době kdy píšu recenti, běží již 33. řada..
Samozřejmě kvality jednotlivých řad závisí převážně na dobře zvolených soutěžících a občas ke konci po sloučení, se jede nudné vyřazování bez překvapivých twistů.. To se ale stane málokdy, většinou je pořád na co se dívat a ač kvalita není již tak vysoká, jako tak v půlce show, tak je pořád na vysoké úrovni.
Některé řady dokážou až nečekaně překvapit (Cagyan byl excelentní) a prakticky v každá řadě se dá najít minimálně jeden oblíbenec a většinou se nemusíte bát, protože ten oblíbenec se vrátí minimálně jednou v nějaké řadě s návratem hvězd :)
Takže hodnotím vysoko a věřím, že Survivor (či Kdo přežije, i na coolu s dabingem se na to dá parádně koukat) s námi bude ještě spoustu let. (snad už bez Ostrovu vykoupení a podobných novot :D )

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Sherlock
1. února 2017
další názory k seriálu

Sherlocked

V současnosti můj jednoznačně nejoblíbenější seriál, takže se omlouvám za zaujatost.. hodnocení vystavím na hodnocení celých řad.
1. řada - 1. díl trošku slabší, ale pak se seriál rozjede a hlavně v posledním díle vám nedá vydechnout.. (ach ten Moriarty)-95%
2. řada - Vrchol seriálu, bez debat.. všechny tři díly strašně geniální a závěrečný díl? Jedním slovem dechberoucí. (varoval jsem že budu předpojatý)
3. řada - První řada na kterou jsem čekal a byl jsem po celou dobu spokojen, až na závěrečný zvrat v poslední epizodě, ale celkově hodnotím velice pozitivně - 95%
4. řada - právě po jejím skončení píšu hodnocení a opět perfektní! Všude se začínají objevovat negativní recenze, ale tito lidé seriál nikdy moc nepochopili, nejedná se o kriminální seriál, ale seriál o detektivovi.. o to víc si fanoušek užije naprosto nabušený poslední díl, kdy se prakticky vysvětlí celá osobnost Sherlocka.

Celkově tedy je jasné že seriál hodnotím za plných sto. Výborná hlavní postava (ne omylem je teď Benedict jedna z největších hvěz), úžasný parťák Watson, ta jejich chemie je až neskutečná (další v současnosti obrovská hvězda, Martin Freeman) a hlavně všechny vedlejší postavy naprosto výborné, ať už jde o Lestrada, paní Hudsonovou či Molly.. takže za mě alespoň do čtyř let pátá řada :)

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Super drbna
2. června 2013
další názory k seriálu

OMGG

No vezmu to podle řad:
1.řada- mě doslova dostala, oblíbil jsem si snad všechny postavy, těšil se jak to mezi nimi dopadne, jel díl za dílem-95%
2.řada- nejlepší řada seriálu, všechny postavy dospěli a mají daný charakter, období před a po smrti Chuckova otce je seriál na vrcholu.. -100%
3.řada- pořád kvalitní, sice se z toho už doopravdy začíná stávat mexická telenovela, ale pořád kvalitní seriál s výborným finálem řady-80%
4.řada- plno vedlejších postav, která ale nejsou ničím zajímavé, ba naopak a nelogické chování například Sereny mě už pěkně štvalo-60%
5.řada- sice již seriál neměl co nabídnout, tak dal dohromady ještě jedinou možnou variantu, ale Dair se mi poměrně líbilo, takže řadu za propadák nepovažuji, ale že seriál měl už dávno skončit, jsem si myslel snad celou řadu-70%
6.řada- finální řada, spousta času udělat jednu z nejlepších řad, ale tvůrci se nepoučili a místo toho sledujeme neuvěřitelně nudnou zápletku s Chuckovo plánem na navrácení do čela otcovo firmy-75%

Seriál mám rád, proto poslední tři řady tak nezavrhuji, ale pravdou je, že měl seriál skončit po třetí sezóně..

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
80 %
plakát
Arrow
2. června 2013
další názory k seriálu

nejlepší novinka

Po prvních pěti dílech jsem se přestal dívat, nebavilo mě sledovat neustále debaty Laurel a jejího otce a ani Oliver mi nepřišel moc sympatický a z jeho přechytralé sestry mě bolela hlava, ale kamarád mi řekl že od 16. dílu to je pecka a já tomu dal druhou šanci..
Ještě že tak! Prostě dobré seriály už končí a začínám se bát, že nic nezbyde, ale Arrow se vyšvihnul a hned zahnal moje pochyby.. od osmého dílu jsem ho opravdu hltal a chodil spát klidně až v jednu či ve dvě, protože jsem přece musel vidět ještě jednu epizodu..
Seriál vřele doporučuju a finále první řady je neskutečně skvělý a dokázalo mě překvapit, což už dneska je spíš vyjímka..

36 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
45 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
90 %
plakát
Top Gear
24. dubna 2012
další názory k seriálu

Stig

Miluju tuhle partu. Richard Hammond, Jeremy Clarskon a James May jsou asi nejvtipnější lidi pohybující se kolem aut. Jejich testy jsou zábevné a opravdu si je užíváte, speciály jsou naprosto úžasný. Stig je nejzáhadnější osoba v historii TV :D a rozhovor s slavnou osobností je opravdu zábavný, mohli by klidně udělat speciální díl jenom s rozhovory. Jasná stovka :)

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
89 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Simpsonovi
15. dubna 2012
další názory k seriálu

legenda

Jeden z největších seriálů historie, který ale postupně ztrácí dech... přijde mi, že teď už se o něm tolik nemluví a postupně odchází ze scény. Jinak geniální kritika americké společnosti, americké rodiny :) na tomhle seriálu jsem vyrůstal, jenom přece ty první řady byli hlavně rodinné.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
70 %
plakát
Hrdinové
13. dubna 2012
další názory k seriálu

škoda

K seriálu jsem přicházel plný očekávání a po první řadě jsem nemohl být zklamaný. Všechno fungovalo jak mělo, častečky do sebe nádherně zapadali, každá postava byla zajímavá a zábavná. Samozřejmě jsem jako každy měl nejradši Sylara, jehož příchod na scénu, je skvostný :) o daších řadách nebudu mluvit, opravdu se s tímhle nemůžou rovnat

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %
plakát
Mentalista
13. dubna 2012
další názory k seriálu

Patricku

Naše rodinná setkání probíhájí vetšinou u tohoto seriálu, všichni se moc bavíme a když chce někso něco říct, seriál se musí pauznout a až potom se jede dál :D hlavní tahoun je samozřejme Simon Baker, který svým charismatem přebíjí všechny postavy. Tuto kriminálku opravdu doporučuju :)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Ve službách FBI
13. dubna 2012
další názory k seriálu

Matt

Já se na seriál začal dívat hlavně kvůli Mattovi, který se mi líbil v Chuckovi. Moc jsem od seriálu nečekal a proto jsem byl mile překvapen :) Matt je opravdu charismatický herec a líbí se mi jeho obleky :D seriál je sice občas nuda, ale i tak je opravdu na vysoké úrovni.

11 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
44 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
70 %
1/2
12