avatar uživatele

Jandulina

off
JménoJana
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Jandulina
plakát
Zoufalé manželky
15. srpna 2012
další názory k seriálu

Zoufalky

Doživotní srdeční záležitost! Miluju celou Wisteria Lane, její obyvatele, domy, trávníky, bílé laťkové ploty, zvyklosti, humor, radosti, starosti, tajemství. Zoufalky jsem si zamilovala prakticky už od prvního dílu a ani na okamžik mě to nepustilo.....Zoufalé manželky jsou seriál, který stojí na mimořádně silném scénáři. Scénáristé si dali ohromnou práci jak s celkovým dějem, který je mistrně propletený, plný zvratů, milého, ale i sarkastického humoru a prakticky jeho kvalita s každou další sérií neklesla, tak hlavně s vykreslením všech charakterů postav. Hlavní hrdinové, ale i ti ve vedlejších rolích, mají svůj nenapodobitelný charakter, každý je svůj a divák má tím pádem spoustu možností najít si ke komukoliv cestu a nějakým způsobem se s postavou ztotožnit. Samozřejmě není to jen scénář. Geniální je v tomto případě herecké obsazení. Všichni zúčastnění zahráli své postavy takovým způsobem, jako by jim byly role napsány přímo na tělo a chemie mezi všemi je prostě neskutečná. Jak jsem psala, Zoufalky zbožňuji a beze studu přiznám, že jsem skoro celý poslední díl obrečela. Ale naštěstí vyšly na dvd, takže kdykoliv můžu prožívat osudy hrdinů z Wisteria Lane znova a znova :-) Oblíbené postavy: Carlos, Gaby, Bree, Lee, Karen McCluskey, Eddie, Adrew.

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Pekelná kuchyně
16. července 2012
další názory k seriálu

Hell´s Kitchen

Hell´s Kitchen má tu výhodu, že v ní figuruje Gordon Ramsay. Protože i přes své hulvátské chování má obrovské charisma a díky němu tato reality show baví. Ale přesto nedokážu naráz shlédnout více jak 3-4 díly, protože jsou strašně stejné - v porovnání např. s Trosečníkem, kde jsem schopná sledovat v kuse celou řadu a ani jednou se nenudím. Ale i tak je Hell´s Kitchen jednou z nejlepších reality show, na kterou se dá koukat.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Farma
6. července 2012
další názory k seriálu

Farma

Po Hotelu Paradise jsem si říkala, že televizní zábava už nemá kam klesnout....a pak přišla Nova s Farmou

54 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
54 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
0 %
plakát
Hotel Paradise
24. dubna 2012
další názory k seriálu

Hotel Paradise

Velice by mě zajímalo, proč si české televize myslí, že je na podobné reality show ještě někdo zvědavý. Opravdu nechápu, proč bych se měla dívat v televizi na partu vyloženě tupých, hloupých, stupidních feťáků, pornoherců, ku*ev a bůhví čeho ještě. Odpadní zábava toho nejtvrdšího kalibru, copak neexistuje dost kvalitních seriálů, které by se dalo vysílat? Je až k neuvěření, co českému divákovi stačí k tomu, aby se zabavil. P.S. - bez urážky.

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
0 %
plakát
Amerika hledá topmodelku
18. dubna 2012
další názory k seriálu

Amerika hledá topmodelku

Tato reality show je tak strašně hloupá a směšná, až to člověka prostě nutí se na ní dívat. Celou tu šaškárnu v žádném případě neberu vážně, ale musí se nechat, že se mnohokrát opravdu upřímně zasměji nad stupiditou zúčastněných "modelek".

17 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
17 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
70 %
plakát
Babicovy dobroty
17. dubna 2012
další názory k seriálu

Babicovy dobroty

„Kdo nemá žampiony, tak ať si tam dá nějaký jiný houby. A teď důležitý, kdo nemá žádný houby, tak ať si tam nedává vůbec žádný houby.“ - co se musí nechat, tak Jirka Babica umí pobavit :-)

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
88 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
10 %
plakát
Čarodějnice školou povinné
17. dubna 2012
další názory k seriálu

Čarodějnice školou povinné

V případě tohoto seriálu se vůbec nedá mluvit o jakékoliv kvalitě. Co si budeme povídat, tak je tam v podstatě všechno špatně - ALE. Tento seriál si pamatuji, že jsem pravidelně sledovala na SuperMaxu a patřil mezi moje nejoblíbenější. Takže kdykoliv na tento seriál narazím, tak mi připomene dětství, kdy jsem taky chtěla chodit na Akademii slečny Krákavé :-)

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
50 %
plakát
Ordinace v růžové zahradě
16. listopadu 2011
další názory k seriálu

Ordinace v růžové zahradě

Umělohmotná, stupidní studiová sra*ka, pardon.

29 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 14 lidí
0 %
plakát
My všichni školou povinní
16. listopadu 2011
další názory k seriálu

My všichni školou povinni

"Všudypřítomná propaganda", "naivní", "moralizující", "hloupé". Možná že to takové je, ale já v první řadě vidím hereckými hvězdami obsazený a milý seriál, který mě vrací do školních let a při sledování na mě dýchne úžasná nostalgie. My všichni školou povinni je seriál mého dětství, který i přes některé chyby je tím lepším, co v rámci české seriálové tvorby vzniklo, vezmeme-li v potaz např. Ordinaci v růžové zahradě, On je žena! apod.apod.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
100 %