avatar uživatele

Jandulina

off
JménoJana
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Jandulina
plakát
Masterchef
4. listopadu 2012
další názory k seriálu

Masterchef

Kdo by to řekl, že se někdy v kuchařských reality show objeví někdo přísnější a ostřejší, než Gordon Ramsay a tím někým je samozřejmě Joe Bastianich, který je ještě navíc ohromný fešák :-) Jinak co říci k samotné reality show - Absolutely delicious! :-)

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Prostřeno!
3. listopadu 2012
další názory k seriálu

Prostřeno!

Ona když se sejde parta, kde je buď naprostý idiot, 150kilová slečna, která "nic nejí", věčný rejpal nebo nějaký intrikán, tak musím nechat, že mě Prostřeno fakt baví. Jediné dvě věci, které trvale na tomto pořadu nenávidím, tak je šmejdění po bytě a pak komentáře Vydry a Bouškové.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
50 %
plakát
Živí mrtví
28. října 2012
další názory k seriálu

Walking Dead

Z Walking Dead mám ten pocit zklamání z nevyužitého potenciálu. Seriál mohl překypovat akčními scénami, vyhrocenými momenty, mega hustou atmosférou, hádkami mezi hlavními postavami, dále bych pak očekávala - vzhledem k situaci, ve které všichni jsou - lépe vyjádřený pocit naprosté beznaděje, deprese, zoufalství. Ale bohužel toto vše dá se říci naléhavě postrádám. Walking Dead sestává pouze z přemisťování se hlavních hrdinů z místa na místo a z nudné, občas nesmyslné komunikace mezi nimi. A že je to teda všechno o zombie, tak čas od času s nimi dojde ke konfrontaci. Ale vzhledem k tomu,že už jsme ubitá předešlými cca 20 minutami, kdy se nic neděje, tak mě těch pár zombíků nevytrhne. Dalším problémem, který se seriálem mám a vidím ho jako zásadní, tak jsou šíleně nesympatické postavy - a to jak scénáristicky, tak i herecky. Žádná postava není napsána tak, aby si k ní divák mohl vytvořit vztah, po 2 sezónách o nikom nic nevíme - kromě toho, že všichni jako zázrakem umí bojovat jak ninjové - jejich chování je mnohdy nelogické, jejich problémy hloupé a divácky neatraktivní. Herecké obsazení je stejně tak nesympatické, jako jejich postavy. Pro mě postrádají jakékoliv charisma, chybí výrazná postava, je tam pár týpků, kteří se o vůdcovství snaží, ale mě to připadá umělé a nucené. A abych našla i nějaké klady, tak jsou to rozhodně masky zombíků, které působí nesmírně reálně a jde o skutečně poctivě odvedenou práci. Co říci závěrem - z Walking Dead jsem byla po prvních dílech nadšená, ale nadšení s každým dalším dílem opadalo. Každopádně neházím flintu do žita a ještě dám seriálu šanci a budu doufat, že už se tam konečně něco zásadního změní a hlavně stane.

68 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
36 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 22 lidí
60 %
plakát
Když vaří táta
21. října 2012
další názory k seriálu

Když vaří táta

Ten nápad se mi celkem i líbí - otec vaří se svými děcky - ale bohužel Prima tento pořad servíruje nudným, umělohmotným, trapným a celkově hrozně otravným způsobem.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
10 %
plakát
Teorie velkého třesku
19. října 2012
další názory k seriálu

The Big Bang Theory

Je toho tak strašně moc, co bych k tomuto seriálu mohla napsat, že nevím, kde začít :-) Takže myslím, že když napíšu pouze dvě slova a to "Sheldon Cooper!" , tak kdo seriál sleduje, tak mě pochopí :-)

25 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Zločin
19. října 2012
další názory k seriálu

The Killing

The Killing rozhodně patří k tomu lepšímu, co můžou kriminální seriály nabídnout. Výborná hutná atmosféra, podpořená neustálým deštěm, pošmourno, depresivní scenérie, "tam někde venku běhá vrah" a skvělý scénář plný nečekaných zvratů, plus šokující konec - perfektní. Ale u scénáře ještě chvíli zůstanu. Přeci jen je seriál koncipován tak, že během dvou sérií je vyšetřována jedna jediná vražda, tudíž měl občas seriál tendenci "topit se" na jednom místě a třeba i několik dílů se příběh nijak zvlášť někam neposouval a to nevedlo k ničemu jinému, než k tomu nepříjemnému pocitu nudy. Pokud jde o hlavní postavy, líbila se mi reálnost detektivů - žádná naleštěná CSI v oblecích od Armaniho s nejnovějšími výdobytky techniky - ale obyčejní lidé z davu. Myslím, že i přes pár chyb, kdo se rozhodne tento seriál sledovat, litovat určitě nebude.

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
80 %
plakát
Kdo přežije
10. října 2012
další názory k seriálu

Kdo přežije

Co se Američanům musí nechat, tak různé reality show a podobné pořady mají zvládnuté, že i když běží X-tá řada, tak pořád a pořád pořad baví. Survivor není výjimkou. Každá řada je osobitá, vždy korespondující se zemí, ve které se odehrává, soutěže jsou originální a zábavné. Co na Survivor beru jako ohromné plus a právě proč mě tak baví, tak je výběr soutěžících. Vždycky se najde nějaká krysa, kterou můžu nesnášet, sympaťák, kterému fandím. Nikdy není nouze o nečekané zvraty, vypjaté a zábavné momenty. Jedině, co mě někdy dokáže otrávit, tak je vítěz, protože mám pocit, že né vždy vyhraje ten, kdo si to zaslouží. Ale s tímhle divák asi nic moc dělat nemůže. Jen na závěr se sluší napsat něco o moderátorovi. Bez Jeffa Probsta by tahle soutěž prostě být nemohla :-)

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Hra o trůny
4. října 2012
další názory k seriálu

Hra o trůny

Geniální dílo George R.R. Martina bylo geniálním způsobem převedeno na televizní obrazovky. Smekám klobouk, vestoje tleskám, uznale kývám hlavou. Hru o trůny považuji za jeden z vrcholů seriálové tvorby, který klidně může konkurovat jakémukoliv fantasy filmu.

45 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
82 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %
plakát
Krkonošské pohádky
20. září 2012
další názory k seriálu

Krkonošské pohádky

Krkonošské pohádky aneb když ještě večerníčky a všeobecně záležitosti pro děti měly nějakou úroveň. Když porovnám s takovými zvěrstvy jako Teletubbies nebo Toupee a Binoo. A pokud jde o můj vztah ke Krkonošským pohádkám, tak mi stačí jen ta úvodní melodie a srdce mi plesá radostí a takovou tou nádhernou nostalgií. Zkrátka, Trautenberk a spol. jsou moje extra srdeční záležitost :-)

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
100 %
plakát
Taková moderní rodinka
10. září 2012
další názory k seriálu

Taková moderní rodinka

Taková moderní rodinka je po dlouhé době záležitost, která mě chytla hned od prvních minut. Konkrétně to byl moment, kdy Phil referuje o tom, že je "cool dad" :-D To, že je seriál natáčen dokumentární formou beru jako příjemné oživení a celku dodává na vtipu. Pokud jde o příběh, tak jde o klasický sitcom, který se točí kolem životů hlavních představitelů, takže tím se zase tolik nevymyká. Ale v případě Modern Family jsou charaktery postav napsány skutečně výborně, takže náhled do života kteréhokoliv člena rodiny baví a hlavně diváka zajímá. Výběru herců můžu snad jedině zatleskat, protože se jak pro role hodí, tak i je vidět vzájemná chemie mezi nimi a souhra. Taková moderní rodinka pro mě bylo jedním z nejhezčích překvapení a každý další díl doslova hltám! Oblíbené postavy: Phil, Manny, Cameron.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %