avatar uživatele

Jandulina

off
JménoJana
Věk
Bydliště
Twitter
Instagram
Facebook
Poznámka
Názory uživatelky Jandulina
plakát
Jak jsem poznal vaši matku
24. května 2013
další názory k seriálu

Jak jsem poznal vaši matku

Po osmi zhlédnutých sériích musím říct, že jsem byla svědkem neskutečného kvalitativního propadu. Z původně svěžího, vtipného, moderního seriálu se stala trapná a nastavovaná fraška. Původně sympatická partička v čele s bezkonkurenčním Barney se změnila v bandu protivných newyorských trapáků zralých na facku. Posledních pár sérií mě u HIMYMu drželo pouze to, že jsem chtěla vidět "tu matku" no a když jsem jí spatřila, tak jsem jen mohla s otrávených obličejem říct, že to utrpné sledování za to nestálo. 1.,2.,3. řada super a zbytek.....no, snad radši nic.

31 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
38 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 13 lidí
40 %
plakát
Farmář hledá ženu
16. března 2013
další názory k seriálu

Farmář hledá ženu

Tento bulšit je dokonalou ukázkou toho, že televizní zábava má i po tolika dlouhých letech své existence, stále kam klesat.

57 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
43 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
0 %
plakát
Na stojáka
16. března 2013
další názory k seriálu

Na stojáka

Kvalita pořadu Na stojáka se bezvýhradně odvíjí podle toho, kdo právě vystupuje. Takže jednou se pořad plácá na hranici totální trapnosti, jindy jde zase o královskou zábavu, kdy brečím smíchy. Nejsem pravidelným divákem, ale vždycky se ráda podívám na vystoupení Daniela Čecha, který mi přijde ze všech nejlepší a nejvtipnější.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
60 %
plakát
O krtkovi
16. března 2013
další názory k seriálu

Krteček

Krteček aneb když ještě kreslené seriály pro děti měly nějakou úroveň. I když už mám dětství dávno za sebou, tak je pro mě Krteček stále frajer :-) a to, že patřil mezi mé nejoblíbenější večerníčky snad netřeba dodávat.

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
40 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Perníkový táta
11. března 2013
další názory k seriálu

Perníkový táta

Hlavně fascinující proměna hlavního hrdiny, kdy se z uťáplého, vystrašeného učitele chemie stane megalomanský, arogantní a bestiální drogový boss, dělá z Perníkového táty super-luxusní seriálový nářez a rozhodně jeden z nejlepších seriálů na pokračování, který byl kdy natočen. Seriál se dále pyšní vygradovaným a vypointovaným příběhem, skvěle napsanými charaktery všech postav, včetně těch vedlejších a co nebývá tolik u seriálů zvykem, tak i povedeným soundtrackem. A ještě další věc, která stojí za zmínku, tak je to mimořádná chemie mezi B.Cranstonem a A.Paulem, jejich herecká souhra je něco, co se tak často nevidí. Aaron Paul a jeho Jesse je pak kapitola sama o sobě :-) Pro mě je Jesse Pinkman jednou z nejlépe napsaných a zahraných seriálových postav. Co říci závěrem - to nejlepší, co můžete udělat, je Perníkového tátu shlédnout. Litovat určitě nebudete, yo!

56 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
100 %
plakát
Stoupenci zla
7. února 2013
další názory k seriálu

The Following

Tak a máme tu další seriál, který se může pyšnit inteligentně sepsaným scénářem a obrovským potenciálem. Doufám, že tvůrci neudělají tu chybu a nebudou Following protahovat do 10.sérií po 25 dílech na úkor kvality, vzpomenout můžeme, jaký paskvil se postupem stal např. z Prison Break nebo z Lost. Námětem seriálu je E.A.Poe, což je poměrně vděčná látka, setkat jsme se s tím mohli už i v několika filmech, ale vůbec to nevadí. V případě Following jsme svědky nekompromisního, šokujícího, drsného, syrového thrilleru a to je přesně podle mého gusta. Pokud jde o herecké obsazení, jsem ráda za Kevina Bacona, i když občas mi jeho výkon přijde jaksi trošku mdlý, až nudný. Pro mě dominuje jednoznačně James Purefoy, jemuž se povedlo vytvořit ukázkového charismatického psychopata. Following se u mě momentálně řadí mezi to nejlepší, co sleduji a doufám, že si zachová svou kvalitu, protože by byla škoda, aby se z tak inteligentního, vypointovaného a napínavého seriálu stala sra*ka!

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
100 %
plakát
Simpsonovi
23. listopadu 2012
další názory k seriálu

Simpsonovi

Trvalo mi dlouho, než jsem této vyvedené žluté rodince přišla na chuť, ale postupem času jsem seriálu začala propadat víc a víc a nyní sjíždím klidně i několik dílů najednou a opravdu skvěle se bavím. Jako filmový fanoušek si nemůžu vynachválit všudypřítomné odkazy na všelijaké možné filmy, herce či známé osobnosti. Simpsonovi mají nápad, jsou originální, vtipní, potrhlí a bez pochyb legendární.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
90 %
plakát
Ve jménu vlasti
15. listopadu 2012
další názory k seriálu

Homeland

Homeland je pro mě v současné době naprostou seriálovou jedničkou, která na pozici absolutního favorita sesadila dosud neotřesitelnou pozici Dextera. Strhující příběh z prostředí teroristů a CIA stojí na mimořádně inteligentním a skvěle vypointovaném scénáři, který diváka naprosto pohltí a nutí ho bažit po dalších a dalších dílech. Co na seriálu oceňuji, tak i když námět vyloženě nabízí, že seriál by mohl být převážně akční, tak se spíše soustřeďuje na osobní dramata, mezilidské vztahy a charaktery postav, které jsou napsány snad k absolutní dokonalosti a co navíc - jsou skvěle zahrány. Standardně dobrý Damian Lewis, který už několikrát předvedl, že je schopným hercem u mě překvapení nebyl, ale zato Claire Danes! Ta se role zhostila s maximálním hereckým nasazením a naprosto seriálu dominuje. Skutečně se našlo pár momentů, kdy jsem měla z jejího výkonu husí kůži. Když to řeknu jednoduše, tak je Homeland seriálem, který zde vyloženě chyběl. Všechna čest tvůrcům a hercům!!!!

83 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
The Take
12. listopadu 2012
další názory k seriálu

The Take

Brilantní gangsterská minisérie, která se pyšní geniálně napsanými postavami a strhujícím příběhem. Když už jsem si myslela, že to nemůže být lepší, tak rozehrál Tom Hardy neskutečný herecký koncert, který mě doslova přikovával k sedačce. Z každého jeho pohledu, gesta, pohybu vyzařovalo čiré šílenství a maniakálnost. Žádný The Dark Knight Rises, Warrior, Lawless, ale The Take naplno ukázalo, co tenhle charismatický chlapík dokáže. Další věc, kterou musím opravdu ocenit, tak že tvůrci se řídili heslem "V nejlepším se má přestat" a na úkor kvality seriál nenatahovali do 10 sérií po 25 dílech. K The Take já nemám sebemenších výhrad. Skvělá práce!

60 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
80 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Arrow
10. listopadu 2012
další názory k seriálu

Arrow

Po nadprůměrném pilotu jsem byla ráda za seriál, u kterého můžu s napětím očekávat další díly, nadšení však poměrně rychle zase opadlo. Motiv hrdiny chránící "své" město je už mockrát omleté téma, proto jsem ocenila, že zde se přišlo aspoň s tím, že bojuje s lukem a šípem, nápad super. A tady vlastně můžu se všemi klady končit. Celý příběh je zasazen do nesympatického, povrchního miliardářského světa plného drahých aut, megamonstrózních baráků, luxusních outfitů a protivných lidí. Příběh je koncipován tak, že je "vybrán" jeden padouch a proti němu hlavní postava Oliver Queen bojuje, klasika. Bohužel záporná postava, zde není nijak výrazně zastoupena, což je celkem logické, protože na jednu sezónu připadá těch zloduchů více, takže žádná z nich nedostane výraznější prostor. To zase nemůžu brát jako chybu, protože jsem už tak nějak zvyklá na styl Dextera, kde na jednu řadu připadá jeden záporák a tím pádem je jeho charakter vykreslen stejně propracovaně jako u hlavních postav. Postavy v seriálu Arrow jsou jen načančané, stylově oblečené, prázdné figurky, postrádající jakoukoliv hloubku. Pro diváka jsou jejich problémy absolutně nijaké a nezáživné. Jejich herečtí představitelé jsou, bohužel, stejně nesympatičtí, jako figury, které hrajou. Stephen Amell, ačkoliv se strašně snaží, jeho drsňácký výraz mu nevěřím ani za mák, možná se typově pro postavu hodí, ale herecky na ní moc nestačí. Navíc pro mě postrádá jakékoliv charisma, když opět vzpomenu např. Michaela c. Halla, který mě každým svým pohybem a pohledem naprosto odzbrojuje. Kdo ještě stojí za zmínku, tak Willa Holland. Ta když promluví, tak mám sto chutí vzít počítač a vyhodit ho z okna! Myslím, že Arrow měl slušně našlápnuto stát se seriálovou peckou, ale působí jako teenage seriál, tzn. všechno důležité stranou, hlavně ať to hezky vypadá. A abych ten seriál jen nehaněla, tak chválím práci kostymérky, protože outfity jsou fakt že povedené.

52 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
29 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 21 lidí
50 %