avatar uživatele

Idrial

off
JménoMichaela
Věk35 let (Střelec)
BydlištěLichnov u NJ
Twitter@MichaelaPisan
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/michaela.pisanova
Poznámka
Názory uživatelky Idrial
plakát
Constantine
15. listopadu 2014
další názory k seriálu

Zase něco do watchlistu

Constantine mě nadchl, připomíná mi Supernatural v jeho počátcích, ale v dospělejší verzi s temnějším prostředím.
S představitelem hlavní role jsem velmi spokojená, dialogy jsou funkční, jakási dějová linka se podle mého utváří v pozadí (i když to není zase až tak moc schované). Tak si myslím, že by seriál mohl opravdu na nějakou dobu fungovat. Jen nesnáším toho anděla :-)
Hodnocení se pravděpodobně ještě časem změní, ale v současné době dávám 80.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 8 lidí
80 %
plakát
Z Nation
15. listopadu 2014
další názory k seriálu

Koťátka a štěňátka

Tak budu další v řadě, která to tu opět napíše. "Ano rozhodně to není TWD." Jsem ráda, že se nesnažili o jednoduchou kopii.
Postavy jsou od TWD naprosto odlišné, méně dějových linek, které by obsáhle popisovaly vztahy, proč taky? Nás přece zajímají zombie. Slušná dávka humoru a nadsázky, ta prostě u studia Asylum nemůže chybět. Dialogy, dobře zasazené, trochu povrchnějšího rázu, ale i tak uvěřitelné. Nezapomeňme, že až na spojení max. mezi dvěma až třemi lidmi ve skupině, jsou jeden pro druhého, tak trochu cizinci a těm se taky nikterak upřímně nesvěřuji. Charakterově jsou postavy každá jiná, a tak se s nimi nemůžeme nudit. Tvůrci se i tak, snažili podat jednoduchý a letmý náhled na psychologii hlavních postav, když děj proloží nějakou osobní vypjatou situací (jako např. v epizodě Z-nado).
Náměty jednotlivých epizod? Dobré ještě jsem se opravdu u žádné nenudila, dočkali jsme se i některých flashbacků, vysvětlování a pohledu Občana Z., díky kterému se na všechno můžeme dívat z další perspektivy.
Co se týče samotných zombií, věděla jsem, co čekat, znám tvorbu studia, že jsou někteří zklamaní?? Tak to jste asi ještě neviděli hodně verzí zombie filmů. Ano, je mnoho lepších zombie vzhledů, ale taky mnohem horších. Co se týče přeměny i tu přeci musíme brát s nadsázkou. Vždyť sami tvůrci prohlásili, že úkolem je pobavit, že je to pro ně něco jako MASH - jak přežívat za doprovodu černého humoru.
A ještě jedna důležitá věc náklady na jednu epizodu jsou čtvrtinové proti jedné epizodě první řady TWD. ;-)

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 9 lidí
80 %
plakát
Sherlock Holmes: Jak prosté
17. srpna 2014
další názory k seriálu

Především zábavně jiné

Jak už bylo mnohokrát napsáno, pilot nebyl přijat zrovna vřele. Mnoho se namluvilo, že to není ono, to na co jsme od Sherlocka zvyklí. Já jako vždy patřila k těm na vážkách, ale setrvala jsem ve sledování a rozhodně nelituji.
Celý seriál bych nazvala velmi kvalitní detektivkou, líbí se mi deduktivní metody, které jsou v současnosti v obdobných seriálech tak často používané. Jak na mě působí Sherlock, tedy jeho postava v tomto zpracování? Něco mezi Patrickem Janem a Gregory Housem a snad pro to mě tak baví. Dr. Watson jako žena, skvělý nápad, dává příběhu trochu jiný nádech, a to tu přeci jde. Nová doba potřebuje nové zpracování postav. Rovněž se mi líbí, že ačkoli zůstává postava Sherlocka dosti zahleděná do sebe, dělá pokroky a neuráží lidi kolem sebe tolik jako ve starších zpracováních.
Doufám, že seriál i v další (3.řadě) setrvá ve stejném tempu a bude i nadále jednou vysoce hodnocenou perličkou v mém watchlistu.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
83 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 6 lidí
100 %
plakát
Dr. House
13. května 2014
další názory k seriálu

Kéž by tu měl ordinaci

Vím, že to s titulkem přeháním, protože jeho sarkasmus pacientům není moc příjemný, ale na druhou stranu, kdyby bylo takových zázraků více, všichni bychom se měli o něco lépe.
Co se týče seriálu, Laurie byl dokonalý od začátku do konce, každé období a dané problémy měly zajisté své kouzlo a různorodý náboj.
Sledovala jsem jej pravidelně a některé díly bych byla možná pomalu schopna recitovat. Některé hlášky si pamatuje určitě většina fanoušků.
Samozřejmě seriál není jen o vtipu, ale také o skvělých medicínských zázracích a mnohých tajemstvích, která pravděpodobně běžně ani nemohou být za tak krátký časový horizont rozlousknuta, ale House a jeho tým to prostě umí....

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
100 %
plakát
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně
24. března 2014
další názory k seriálu

Chytré holky

S hodnocením seriálu jsem dlouho čekala, protože mě příjemně baví a vždy se těším na další epizody, ale jsem skeptik, tak jsem myslela, že po nějaké době nadšení opadne. Nestalo se tak i po čtvrté sérii se nemůžu dočkat další řady.
Co mě tak uchvátilo? Vtip, holky jsou skvělé a vhodně je doplňuje popichování mezi Frostem a Korsakem, kde mě mrzí, že toho se již dále bohužel nedočkáme. Co dalšího? Problematické vztahy v rodinách a v rodině Rizzoli další vtipné situace. A nakonec samozřejmě neméně důležitá detektivní práce. Jediné mínus, které seriál má je Frank Rizzoli sr.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
plakát
The Walking Dead: Webisodes
24. března 2014
další názory k seriálu

Zajímavé

Škoda, že se jedná až o tak krátké webisodes (proto srážím deset procent), protože jinak je to velmi podařené. Těch pár zombies, které zde vidíme - víc by se jich kvůli stopáži snad nevešlo jsou dokonalí.
Je to příjemný doplněk k TWD.

50 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
50 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Bite Me
24. března 2014
další názory k seriálu

Velké nadšení

Měla jsem značné pochyby, protože se jedná o webseriál, ale to brzy pominulo. Má to vtip - některé hlášky mě rozsekaly, poměrně přijatelnou formu zombíků, jen ten konec mě kapku zklamal, ale zase to sedělo na různé hry - Battle with Boss :-D. Rozhodně doporučuji závislákům na pc hrách, xboxu apod.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Lenssen & spol.
24. března 2014
další názory k seriálu

To není dobrý šálek kávy

Umělé, hloupé, nezáživné....

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
0 %
plakát
Věřte, nevěřte
18. ledna 2014
další názory k seriálu

Fact or fiction

Co říct, k něčemu co mělo perfektní nápad, každá "povídka" měla poměrně dobrý děj a opravdu ráda jsem tipovala FoF, když na druhou stranu, herecké výkony byly horší a horší. Snad jen to, že to byl originální počin, který dokázal přilákat k obrazovkám více generací a představil nám něco jiného, to bylo vlastně asi to co nás přitáhlo k televizním obrazovkám.

Sečteno podtrženo 70%, proč tolik? Když si tak uvědomuji, samozřejmě nostalgie a pak také, co jiného se dalo u nás v televizi v té době, když dávali seriál premiérově sledovat.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 0 lidí
70 %
plakát
Původní
15. ledna 2014
další názory k seriálu

Amazing

Nemyslela jsem si, že by mohli poslední z původní rodiny nějakým způsobem utáhnout seriál, ale musím uznat, že jsem se hluboce mýlila. V současné době mám pocit, že Originals jsou lepší než TVD a to se se spin-offy moc často nestává. Vzpoury, lži, podvody, rodinná pouta, milostné vztahy a co je nejpůsobivější tak jak mi připadá, že seriál by utáhli i jen Klaus s Elijahem.

67 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
100 %
1/4
1234