avatar uživatele

Idrial

off
JménoMichaela
Věk35 let (Střelec)
BydlištěLichnov u NJ
Twitter@MichaelaPisan
Instagram
Facebookhttps://www.facebook.com/michaela.pisanova
Poznámka
Názory uživatelky Idrial
plakát
Arrow
12. října 2012
další názory k seriálu

Uvidí se..

Pilot musím hodnotit, jako velmi povedený teda až na pár klišé, známých z dalších superhrdinovských seriálů. Hlavní představitel sympaťák, děj bude asi docela zamotaný, což působí poutavě a naladí na další části, akční scény vypadají docela reálně. U mě seriál vysloužil místo na Watchlistu. Tak ať už je další epizoda, ať víme, jak tento potenciál tvůrci rozvinou nebo pohřbí....

42 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
63 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 19 lidí
90 %
plakát
Prolhané krásky
14. září 2012
další názory k seriálu

Who is A

PLL se mi líbí i v průběhu třetí řady, samozřejmě, je to již mírně natahované a že je to pořád ve stejném duchu? Samozřejmě, o čem by to bylo než o A. Hlavní hrdinky sympatické, každá jiná, aby si každý mohl najít svoji oblíbenou postavu. Napětí v první a druhé řadě strhující, v třetí řadě stále dobré. Jediné co mi snad nesedí je nízký věk hlavních hrdinek, ale je to přece americké, takže jim to musím opět odpustit.
Určitě dokoukám do konce a kdo má rád holčičí seriály, které nejsou jen nataženou telenovelou, tak doporučuji, abyste dali holkám šanci. Mě už dostaly.

73 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
55 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 11 lidí
100 %
plakát
Živí mrtví
11. srpna 2012
další názory k seriálu

Seriál nebo komiks??

Rozhodně seriál! Obdivuji vše se zombie tématikou, komiks jsem znala již dříve a to byl ten problém. V komiksu mi přišli postavy naprosto nesympatické a mnohdy stupidní.
Když jsem se jednou překonala a pustila si první dvě epizody. Byla jsem nadšená.
Psychologie postav promyšlená i tak, aby si prostě divák našel oblíbence, fungující dialogy, krve... Tak akorát, v druhé řadě ji pravda mohli přidat. Dějová linka? Spojitá, logická a samozřejmě sem tam překvapivá.
Další radost udělá mnoho fanouškům, že nějaká ta postava přibude nebo naopak, jinak by to byl přece stereotyp, který by nás nebavil.
Hodnotím na plný počet a doufám, že budou tvůrci pokračovat ve stejném duchu a rozhodně se nedržet komiksu ;-)

89 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
78 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 18 lidí
100 %
plakát
Grimm
9. srpna 2012
další názory k seriálu

Není špatný, ale...

známe i lepší seriály. Tím, chci říct, seriál mě příliš nechytil, ze začátku jsem zde dala vysoké hodnocení a říkala si, kdy se to kruci rozjede. Pak už mě nebavilo čekat, pomalé tempo, vtip tam sice nějaký je, ale dám přednost jiným dílkům. Samozřejmě když bych se opravdu moc nudila, tak bych si z něj i něco pustila.
Námět je dobrý, hl. hrdina mi není moc sympatický, ale i na to by se snad dalo zvyknout. U mě je to prostě půl na půl.

43 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
57 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 7 lidí
50 %
plakát
Komisař Rex
5. srpna 2012
další názory k seriálu

Výchovné

Když jsem se začala dívat na Rexe, byla jsem docela ještě dítě. Rodiče měli tendenci, mi to ze začátku zakazovat, ale jak řekla školní výchovná poradkyně, ve slušné a i dítěti pochopitelné formě vysvětlili, že jsou opravdu i zlí lidé(ne že by chápali díly s mafií apod.)
Co se týče kvality seriálu, musím říct, že mé hodnocení naprosto separuji od nepovedeného konce. Mark a Nikki mi nikdy nesedli.
Dějová rovina, skoro vždy stejná, Rex to všechno zachrání. I tak je to pro mě nejpovedenější kriminálka z německé produkce, která je skoro pro všechny věkové kategorie. Prostě krásný pes a sympatický páníček, kdo by odolal.

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
100 %
plakát
Nemocnice Hope
3. srpna 2012
další názory k seriálu

Saving Hope?

Jelikož jsem fanda seriálů z lékařského prostředí, tak jsem se těšila jak malé děcko. Seriál je pojat zajímavě, herecké obsazení povedené, po pár epizodách na mě působí trochu depresivně, ale věřím, že Daniel jako doktor Goran vnese pozitivnější atmosféru. Zatím dávám 90%

20 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
20 % s názorem souhlasí
vyjádřilo se 5 lidí
90 %
plakát
Hotel Paradise
24. dubna 2012
další názory k seriálu

Hotel Paradise

Viděla jsem útržky, když čekám na nějaký pořad, který má v televizi následovat - bohužel, jelikož tyto reality show, mají zpoždění a nutí lidi, i ty co to nechtějí vidět aspoň zkouknout pár minut.
Původně jsem se na nějakou reality show těšila, líbili se mi Vyvolení, tak jsem si řekla, že to třeba bude něco podobného, ale... Jakmile jsem viděla ty individua, co jsou soutěžící, Česko -slovenská spodina, které se každý normální člověk obloukem vyhne. Tak proč na ně koukat v televizi? O zábavnosti toho pořadu nemluvě, pokud si, ale někdo chce rozšířit svůj vulgární slovník, tak si poslužte.
Nevím, na kolik je tento pořád v českém obecenstvu populární, ale já dávám palec dolu a tvůrcům facku přes celou tvář.

0 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
0 % s názorem souhlasí
vyjádřil se 1 člověk
0 %
plakát
Farmář hledá ženu
22. dubna 2012
další názory k seriálu

Z ostudy kabát, národe český

Každou reality show, která se vyskytla na českých obrazovkách jsem "musela" otestovat. Při jedné epizodě jsem si říkala, to má být vtip, při druhé? Tu jsem již nedokoukala a u mě v obýváku platí zákaz spuštění tohoto pořadu.
Co je na něm tak špatného? Vlastně všechno, ušel by možná jako parodie na staré venkovské zvyky. Pokud není dementní farmář, tak všechny adeptky na jeho "ženu". Jako vlastenec si říkám, snad české epizody tohoto televizního projektu nikdy nedostanou za hranice. To by byla mezinárodní ostuda :-D
Berte můj názor prosím s rezervou

100 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
100 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 2 lidé
0 %
plakát
Krok za krokem
22. dubna 2012
další názory k seriálu

Cody je nejlepšííí

Seriál si pamatuji od mala - koukali se na něj rodiče - v tu dobu mě nejvíce upoutala úvodní znělka z prostředí zábavného parku. Později jsem si celou famílii zamilovala, po odchodu Sashy Mitchella už to nebylo ono. Ale za ty první série, plné hlášek, které naplnili náš obývák smíchem dávám 90%

75 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
75 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 4 lidé
90 %
plakát
Babicovy dobroty
17. dubna 2012
další názory k seriálu

Kde se vzal tu se vzal....

Nevím, kde ho tvůrci vzali, ale já bych jej hledala na podlaze v hospodě. Nesympatický, podle mého vařit neumí. To by mohl mít pořad v televizi každý, kdo otevře ledničku a nahází zbytky z předešlých dní do pánve nebo hrnce.

33 % lidí si myslí, že se jedná o kvalitní názor
67 % s názorem souhlasí
vyjádřili se 3 lidé
0 %